Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1335361990' post='43229']
Jebeni zid. Bog na nebu, Cech na golu.
[/quote]

[img]http://i9.photobucket.com/albums/a83/Glorfindel1993/6fd32166918e3ed2ed698afa6fdac543-ge.jpg[/img]
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

[quote name='how yes no' timestamp='1336254657' post='45837']
Ono sa Cisseom, samo nije bila njegova noć. Danas opet pokazao da je najbolji golman u ovom trenutku.
[/quote]
To sa Cisseom je sreca.. Pa i cisse nije vjerovao pogledajte klip pa opucao je i krenuo nazad kontao nema od nje hljeba.. Kad je postigao promjenio i cisse putanju :D

Cech je ove godine jedna do najboljih igraca ako ne i najbolji.. On nam je ovaj FA cup izvukao pa skoro iz gola :)
[quote name='Wisey' timestamp='1336304292' post='46005']

[img]http://i9.photobucket.com/albums/a83/Glorfindel1993/6fd32166918e3ed2ed698afa6fdac543-ge.jpg[/img]
[/quote]

Dati mu trofej da nosi kuci.....

Njegov je !
  • 2 sedmice kasnije...
UZ Drogbu najzasluzniji za osvojenu Ligu Prvaka .Spasioce nas sampioni smo . Naklon do poda . Svaka cast , nemogu naci rijeci kojim bi te opisao .

Sretan rodjendan legendo nasa .
6 penala mu pucali, kod svih 6 pogodio stranu, a od toga 3 obranio. Pričamo o [u]finalu Lige prvaka[/u]. A da ne spominjem kakve je partije pružao tokom cijele sezone. Smatrat cu budalom onog tko mi kaze da nije najbolji vratar današnjice, i jedan od najboljih ikad :)
Sta reci za Ceha?Jos jedna ziva legenda kluba.Svojim odbranama doveo nas je u finale,a u finalu je bio nesavladiv.Sve penale je procitao,a tri odbranio.Ogromne zasluge ima za ovaj trofej.Zbog njegove sigurnosti i samouverenosti Chelsea i sme na onakav nacin da se brani i da se igraci maltene uvuku u svoj sesnaesterac,jer znaju da sutevi sa distance pored njega ne mogu proci.Koliko su samo udaraca ka golu i uopste prilika da sutnu imali igraci Barse i Bajerna?!?I,nista.Ceh je zacarao svoju mrezu.Najbolji golman na svetu!!!
Srecan Rodjendan majstore :wub: majstora,sta reci moram ga malo hvaliti,nema ti ravnog majtore nas........sada uzivaj i dobro se odmori........ :) :) :)
P.S. Zanimljiv tekstic bacite pogled vrijedi citanja

[url="http://bleacherreport.com/articles/1189204-petr-cech-how-chelsea-goalkeeper-proved-hes-the-best-in-the-world?"]http://bleacherreport.com/articles/1189204-petr-cech-how-chelsea-goalkeeper-proved-hes-the-best-in-the-world?[/url]
Da me jebe* u svijetu niti jedan golman nebi pročitao udarce kao što ih je jučer Cech, jednostavno mu se divim na tako velikoj koncentraciji u tako bitnoj utakmici. Hvala ti i sretan rodjendan! Puno sreće i uspjeha uz Chelsea! Majstore!
kakvog mi golmana imamo boli glava, najbolji golman današnjice sigurno, i definitivno najbolji igrač Lige Prvaka ove sezone, majstore zaslužio si da osvojiš ovo mislim da nije mogao ni zamislit bolji poklon za roÄ‘endan, komotno je Drogba mogao napisat na pehar "ovo ti je od mene" :lol: :lol:
najbolji golman svijeta, da nije njega nebi ni skupine prošli , hvala ti Peter i sretan ti roÄ‘endan :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.