Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1338222543' post='53099'] Najbolja kupovina iza Colea (7 mil Eura) , a Cecha 13 mil € :)[/quote]
Nema sanse da je Cech 13 miliona evra :)
7 ili 8 miliona, siguran sam.9 u vrh glave :)
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Ashley Cole je koštao 7 milijona eura, ali nisu jedino pare bile uključene u njegov transfer.. na suprotnu stranu je otiša William Gallas.. :)
[quote name='Batigol' timestamp='1338224011' post='53113']
[/quote]
[url="http://www.transfermarkt.de/en/petr-cech/transfers/spieler_5658.html"]http://www.transferm...ieler_5658.html[/url] ,
Onda je i Cole 3-4 miliona :P

PS: A potpuno sam zaboravio Gallasa :/
[quote name='Batigol' timestamp='1338224011' post='53113']
[/quote]
Za 7 milja funti je ÄŒech došao iz Rennesa
30 godina ÄŒech ima, potpisao na 4 godine, siguran sam da ce se taj ugovor i produzivat bar jos jednom nakon isteka. Istinska legenda kluba.
Igrat će on kako i vi kažete iduće 4 godine sigurno. A onda nakon toga možda još dvije godine, a možda i više. Vratari su kao vino - što stariji to bolji. Najveći su branili najbolje u 30tim.
bravo care, naše nade (Blackman, Tibby) sad imaju dosta vremena da se nauče još ponešta prije nego stanu na gol Chelseaja :)
Po meni je biti golman jedan od najljepsih poslova... fuckas ti i branice, i veznjake i napadace... ali kad izvlacis momcad iz govana tokom cijele utakmice svojim fenomenalnim obranama nema boljeg i veceg osjecaja... ([size=2]jos danas se sjecam utakmice protiv svojih glavnih rivala kad sam cak 6 puta skinuo 1 na 1 i jos ima par odlicnih intervencija tj. obrana iz suta izvana... )[/size]

[size=2][size=4]Steta sto me rame sjebalo... :/[/size][/size]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338450590' post='54144']
Po meni je biti golman jedan od najljepsih poslova... fuckas ti i branice, i veznjake i napadace... ali kad izvlacis momcad iz govana tokom cijele utakmice svojim fenomenalnim obranama nema boljeg i veceg osjecaja... ([size=2]jos danas se sjecam utakmice protiv svojih glavnih rivala kad sam cak 6 puta skinuo 1 na 1 i jos ima par odlicnih intervencija tj. obrana iz suta izvana... )[/size]

[size=2][size=4]Steta sto me rame sjebalo... :/[/size][/size]
[/quote]
To sve stoji , ali jedna greska golmana se skupo plati .
Jednom greskom on moze zasjeniti cijelu utakmicu u kojoj je bio odlican .
To je veoma nezahvalan posao.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=UV0WA3IHxZg&feature=player_embedded#!"]http://www.youtube.com/watch?v=UV0WA3IHxZg&feature=player_embedded#![/url]

Zajeba ga Dzudzak .
[quote name='Elao' timestamp='1338584865' post='54884']
Nije ovo kukavicki, lik je fenomenalno iskoristio sto sudija nije pokazao na pistaljku i zabio, kao i Messi Courtoisu, sve po propisu.
[/quote]Ajde mi objasni kako je ovo regularan gol sta sudija nije uradio sta je trebao malo me ovo buni ?
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338586318' post='54899']
Ajde mi objasni kako je ovo regularan gol sta sudija nije uradio sta je trebao malo me ovo buni ?
[/quote]

Po nekom pravilu, koje ni ja ne razumem, igrac je duzan da saceka da sudija dozvoli da se prekid(slobodan udarac, faul, indirekt) izvede samo ako sudija pokaze na pistaljku, tako sto ce je "uneti u lice" igracu ili pokazati drugom rukom na nju.
Ako se to ne desi, prekid se slobodno moze izvesti cim se lopta zaustavi....
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338586725' post='54905']
Po nekom pravilu, koje ni ja ne razumem, igrac je duzan da saceka da sudija dozvoli da se prekid(slobodan udarac, faul, indirekt) izvede samo ako sudija pokaze na pistaljku, tako sto ce je "uneti u lice" igracu ili pokazati drugom rukom na nju.
[/quote]
:S koje pravilo omfg
Da to je pravilo, ako sudija nije pokazao/podigao zvizdaljku (znak da se mora cekati njegov zvizduk) igrac moze slobodno izvesti prekid odma po spustanju lopte na travu.
pravilo je glupost, sudija to zaboravi napravit u žaru igre i sjebe neku ekipu, a što je najgore može i namjerno sjebat neku ekipu, uglavnom pravilo koje sjebava ekipu, ćemu takvo u nogometu ?
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338586725' post='54905']
[/quote]A da nije mozda kur**** ? :mellow:
nisam znao da je bosanskohercegovacki trener vahid halihodzic trenirao petra cecha u renu danas citam izjavu vahe da je on igrac koji ima veliki talenat ne samo da brani nego dosta zna i o muzici i stvarima koji igraci neznaju i kaze da su mu specijalnost citanje penala i da nije nikakvo iznenadjenje da je pogodio sve strane u finalu i da se za njeg davno znalo da je medju najboljim golmanima na svijetu
[quote name='Wisey' timestamp='1338646793' post='55089']
Jeste, Vaha je trenirao Cecha u Rennesu te kasnije Didiera i Salomona u Obali Slonovače.
[/quote]znam za drogbu i kaloua za drogbu je rekao da on ne gleda jel utakmica prijateljska ili kvalifikacijska uvijek ide na pobjedu a kad izgubi uvijek se vraca jaci i spremniji

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.