Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Uz Terrya i Luiza, najzaposleniji naš igrač protiv Benfice, zajedno su spasili bar 3 čista gola na utakmici sinoc! Ponovno izvrsna partija ÄŒecha!
Sta bi mi bez naseg Cecha ??? :o

Koliko puta nas je ove godine vadio iz govana ? Bravo , Bravo , Bravo najkonstankniji igrac Chelsea ove sezone . Ja se sjecam samo jedne utakmice u kojoj je bio "los" (Arsenal kada nam je uvalio 5 komada) , ostale branio sve moguce i nemoguce . Sve pohvale za Cecha ;)
Ne mogu da vjerujem da ga nije niko pohvalio za utakmicu protiv Benfice . SRAMOTA .

Jos jednom nas ponajbolji igrac , spasio nas 2-3 puta .

Bravo Cechu sta bi mi bez tebe ?
Sta se desilo kod gola Benfike ?

Nesporazum izmedju Cecha i nase odbrane pogledajte samo kretnju igraca Benfike Cech je mislio da ce to Cahill ili Luiz da pokupe dok su oni mislili suprotno i jbg,ali nadam se da se to nece desiti protiv uefalone. I nema tu nikakvog upitnika da nije bilo Cecha mi sad ne bi bili u polufinalu :)
[quote name='Wisey' timestamp='1333698524' post='39932']
Da, al je kriminalno reagirao kod njihovog gola. To je bacilo veliki upitnik na njegov nastup.
[/quote]
Po meni je vise Luiz kriv koji je pustio igraca , tj nije ga ispratio do kraja.
Luiz je svog igrača pratio do peterca, jer unutra sve što padne mora biti Cechovo. To je tako, lopta na 2 metra od gola a on nije ni skočio.
[quote name='Wisey' timestamp='1333699728' post='39938']
Luiz je svog igrača pratio do peterca, jer unutra sve što padne mora biti Cechovo. To je tako, lopta na 2 metra od gola a on nije ni skočio.
[/quote]

Ipak mislim da je bio problem u komunikaciji. Luiz jeste pratio igraca, ali ga nije do kraja ispratio. Luiz je u situaciji bio ispred Garsie, i da je nastavio kretanje, mogao je da skupi tu loptu, ili bar da omete igraca. To se mora do savrsenstva uvezbati i dogovarati na treninzima. Da li ce se kod prekida protivnicki igrac pratiti do kraja, ili sto ti kazes, ce se peterac ostaviti golmanu.
  • 2 sedmice kasnije...
Bez ovakvog Cecha ne bi mi ni skupine prosli imam osjecaj.. covjek nas svaku utakmicu doslovno spasava, strah me pomisliti sta ce biti nakon njegove "ere".. Cupa lopte s crte, 2-3 sam ja vec vidio u mrezi al tu je Petr, nas junak, igrac utakmice definitivno, uz Tita najbolji protiv Barcelone
Ih kad se sjetim nesigurnosti kao onda protiv Wigana u gostima, mnogo ali mnogo je digao formu u nastavku sezone tj. vratio je na prepoznatljivi nivo. Za osvajanje "klempe" pored sportske srece potreban nam je svaki igrac na svom maksimumu, a Cech je odlican u posljednje vrijeme. Samo neka nastavi ovako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.