Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bgm ne znam jel ikad bolje branio.. Pocetak sezone bio los al onda pobudalio :D..

Svaka cast legendo! Ako prodjemo u finale ti si tu jedno 80 posto pridonijeo.!! Legenda al bas!
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Spasioče naš!!! Volimo te..:D :P
Ističe kandidaturu za POTY ponovo. Nekoliko 'blundera' u sezoni, ali sveukupno 4 od mogućih 5. Ova partija podsjetila na njegove najbolje dane.
Ja sam čitao na jednom britanskom forumu da se on nije slagao s AVB-om i da nije bio mentalno najbolji dok je on bio na klupi. Stvarno s početka sezone je bio poprilično prosječan, nije ličio na sebe. Ono iskreno Krul iz Newcastlea je bio kao klasa iznad njega. Ali kako je RDM sjeo na klupu, vratio je formu mogu slobodno reći onu iz 2005. godine. Otkako nosa kacigu, igra najbolje upravo sada.
Kao i ostatak tima iz 2009 posebno naostren za mec. Iako je odbrana bila na nivou sinoc, Farca je imala par opasnih suteva. Opasnih po sve, sem po Petra Cecha. Njemu je rastuzivanje Farceloninih napadaca ko decija igra vise....
[quote name='chelseathebest' timestamp='1335272990' post='42827']
tužno ga gledati ozljeđenog u jednom dijelom videa...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=c2DWdrN_yJI[/media]

istinska legenda Plavaca
[/quote]

Hteo sam da udjem u televizor i da ubijem stoku sto ga onako krvnicki udario ! Jebem li mu sve da mu jebem !!!!!!
Iznervirao sam se sad....
Hahaha, kralj nam je "ukrao" bar 10 minuta igre, opalio sam se smijat kad sam vidio koliko je nadoknade onaj turcin dosudio.. Bravo legendo volim te do neba!!
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334852782' post='42063']
Kao i ostatak tima iz 2009 posebno naostren za mec. Iako je odbrana bila na nivou sinoc, Farca je imala par opasnih suteva. Opasnih po sve, sem po Petra Cecha. Njemu je rastuzivanje Farceloninih napadaca ko decija igra vise....
[/quote]

x2 :D
Jebeni zid. Bog na nebu, Cech na golu. Krenuo jutros u kafanu kad me jaran zaustavlja i ne da proći. Rekoh onako iz zajebancije 'šta je, šta glumiš ?' kad će on mrtav hladan 'Cecha brate'. :lol: :lol:
Moj prijatelj je rekao da ÄŒech izgleda kao Magneto iz X-men-a (zbog kacige) i da ima magnetne sposobnosti, da onaj autobus ispred svojih vrata može pomicati kako njemu paše, baš kao Magneto. :D
[quote name='how yes no' timestamp='1335374201' post='43300']
Trenutno nema boljeg golmana od Cecha. On jednostavno, brani. :P ;)
[/quote]
Slažem se u potpunosti, igrač koji je najviše podigao formu u drugom djelu sezone. :)
Sjećam se kako su ga mediji do prije par mjeseci kritikovali ko Chelsea uskoro traži novu jedinicu. Cech više ne može, svake godine je sve gori i gori.
Eto im sad. :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1335361990' post='43229']
Jebeni zid. Bog na nebu, Cech na golu. Krenuo jutros u kafanu kad me jaran zaustavlja i ne da proći. Rekoh onako iz zajebancije 'šta je, šta glumiš ?' kad će on mrtav hladan 'Cecha brate'. :lol: :lol:
[/quote]

Hahah, daj casti tog jarana od mene, poslat cu ja pare :D

Stvarno, ÄŒech je temelj ove momcadi, da nema njega siguran sam da ne bi dosli u ovakav polozaj di smo sad.. Napast za napadace, ne da u gol i gotovo.. Jos mu Lessi nije dao gol, pa jos i iz penala, di ces bolje.. Maltretirao je Alexisa i co. do besvijesti, stvarno je bio uzitak gledat njihove frustracije nakon promasenih 1 na 1 prilika protiv ÄŒecha :)
Ponovo večeras pokazao tko je i što je Petr ÄŒech. Po meni najbolji svjetski vratar. Ono čupanje iz gola Carollove lopte mnogi ne bi mogli ni s pomocu trikova :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.