Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1338646735' post='55088']
nisam znao da je bosanskohercegovacki trener vahid halihodzic trenirao petra cecha u renu danas citam izjavu vahe da je on igrac koji ima veliki talenat ne samo da brani nego dosta zna i [b]o muzici [/b]i stvarima koji igraci neznaju i kaze da su mu specijalnost citanje penala i da nije nikakvo iznenadjenje da je pogodio sve strane u finalu i da se za njeg davno znalo da je medju najboljim golmanima na svijetu
[/quote]
Imas na YT-u klipove sto svira . :)
  • 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

za one koji nisu vidli blamažu, čovjek zbilja nema sreća sa repkom (glavno da ga ide sa Chelseajem :)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=xKHCrRI5BPQ"]http://www.youtube.com/watch?v=xKHCrRI5BPQ[/url]
Nevjerovatno, u reprezentaciji nije ispunjen samopouzdanjem kao u Chelseau. U reprezentaciji zna itekako napraviti greske kakve u Chelseau nikad nije napravio...

I sto se tice onog pravila, dodao bih i ja da je glup i da sudija kad god hoce moze sjebati bilo koju ekipu tim "pravilom". Dok golman namjesta zivi zid igracu nije problem sutati na prazan gol...
[quote name='soxx' timestamp='1339530407' post='58668']
treba ga prodat odmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i njega i torresa
[/quote]

Shvaćam tvoj sarkazam, ali Cecha i Torresa nemožeš uspoređivat ni u maniri najvećeg sarkazma. Nemaš to pravo.

inače, stvarno često loše odigra u repki, sjećam se još s EP-a 2008 (nisam siguran dali je bilo EP ili kvalifikacije) kad mu je ispala lopta iz ruku i protivnik zabio
Protiv koga je ono Češka igrala na prošlom EURU kad je Čechu ispala lopta iz ruku i ovi dali gol? Isto sad, uvijek na tim velikim natjecanjima napravi neki žešći fail, a u Chelseaju skoro nikad. Ajd bar mi je drago da su pobijedili jučer pa Čech nije bio igrač odluke.
[quote name='Brane' timestamp='1339575200' post='58769']
Protiv koga je ono Češka igrala na prošlom EURU kad je Čechu ispala lopta iz ruku i ovi dali gol?[/quote]
Turska je bila u pitanju.
Danas na pregledu ramena, valjda zadobio ozljedu na utakmici s Grčkom. Nije želio iznositi nikakve detalje u javnost, al ne bi trebalo bit nista ozbiljno, bit ce spreman za sljedecu utakmicu.
[quote name='Brane' timestamp='1339582209' post='58781']
Danas na pregledu ramena, valjda zadobio ozljedu na utakmici s Grčkom. Nije želio iznositi nikakve detalje u javnost, al ne bi trebalo bit nista ozbiljno, bit ce spreman za sljedecu utakmicu.
[/quote]

nego je samo tebe nazvao da ti javi da se ne sekiraš :P

nijes e baš prolavio Cech na ovom EURU nadam se da mu to neće utjecat na samopouzdanje :/ vjerojatno oće al neka ga brzo vrati partijama u plavom dresu :)
  • 2 sedmice kasnije...
E ako sam za Meirelesa rekao da je bio vrlo dobar, onda za ovu ljudinu treba reć puno više. Bio je stvarno fantastičan večeras protiv Portugala, sam je držao svoju reprezentaciju na pozitivnoj nuli gotovo cijelu utakmicu. Samo je falilo da zabije gol iz kornera u zadnjim minutama kad je otisao naprijed i mogli bi smo slobodno reći da je sam igrao protiv Portugalaca.
Ni gol nije postignut njegovom krivicom nego krivicom onog stopera koji je potpuno zaboravio da mu je Ronaldo iza leđa.
  • 2 sedmice kasnije...
KOliko nas je puta samo vadio ove sezone :-O .
Svaka mu cast , zasluzeno je igrac sezone sto se tice chelseabalkan.com .
Kad pogledas ovaj video bude ti jasno koliko smo na pocetku sezone imali problema u odbrani sreca pa smo imali Cecha.

[size=5][color=#0000ff]LETECI CECH ![/color][/size]
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1341532084' post='63028']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=mRRJd4bwK1E[/media]
[/quote]
MA BABO I GOTOVO !! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.