Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='makk' timestamp='1329910907' post='28976']
Najbolji ikada stvarno, al ja mislim da bi stari Cech skinuo onaj prvi gol sinoc...
[/quote]

skinuo je Cavanijju, zicera, Maggiju zicera i ljepo Lavezziju pokrio kut kad je ljevom pucao pored gola, a i kod tog spomenutom gola je dirao loptu al šta on može kad budala Meireles mu pokrije loptu i onda pobjgne iz bloka ko budala neka, i da Cecha nije bilo mi bi sigurno već ispali iz LP možda bi gre i od Arsenala prošli, Cech je jedna od rijetkih svjetlih točki ove sezone
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Ne znam zašto ljudi kada spominju Terryja, Lamparda i Drogbu nikad ne spomenu ÄŒecha. Nije on ništa manje napravio nego oni, stalno se junački borio, igrao sa kojekakvim ozljedama glave, evo zadnji put kad je nos slomio i krv šiklja a on i dalje ostaje na terenu jer zna da su mu zamjene jad i bijeda.

Pero legendo!

Od ovoga trenutka ću svaki put kada spominjem legende ove generacije spomenuti Terryja, Lamparda, Drogbu i Čecha. Essien neka samo nastavi pa će i on tu biti. Cole je bitan ali njegov karakter mi smrdi.
[quote name='m_essien' timestamp='1330415133' post='30791']
ÄŒech izabran za nogometaša godine u ÄŒeškoj.

SVE ÄŒESTIKE, NEKA SAMO TAKO NASTAVI.
[/quote]
6. put za redom ? (ako sam dobro skontao)
Jako bitan za nasu momcad, i obrani je lakse znajuci da imaju iza sebe nekoga ko moze zaustavit ono sto prođe njih, dokaz je sinoc ona sjajna intervencija protiv Birminghama
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331389621' post='34546']
ÄŒechu danas 350.-ti start u prvih 11
[/quote]

Šta reći!? :D LEGENDA!
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429616_313877398672991_136060843121315_861754_217044596_n.jpg[/img]

I Big Pete je našao ljepoticu. btw jel se samo meni čini il je haljina malo previše prozirna ? :D :P
[quote name='Wisey' timestamp='1331491662' post='34966']
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429616_313877398672991_136060843121315_861754_217044596_n.jpg[/img]

I Big Pete je našao ljepoticu. btw jel se samo meni čini il je haljina malo previše prozirna ? :D :P
[/quote]
prozirna je ;)
svaka cast petre
Šta bi mi bez ovog čovjeka?..je*ali bi mačku mater odma na početku protiv Napolija, da je netko drugi stajao na golu..to dosta govori o njemu! Hvala ti Bože što imamo nekoga ovakvog u svlačionici!
Velike zasluge idu ovom covjeku za prolaz dalje, sjetite se kako je samo branio i u prvoj utakmici a takojder u ovoj fenomenalne intervencije.
Ako ga naslijedi upola dobar golman bit' ću zadovoljan jer ÄŒech uvek svojim obranama doslovno diže momčad koja je ionako do odlaska AVB bila indisponirana. No kao što je rekao: "Dolaze bolji dani" :)
Imali smo jednu krizu u igri (od 10 do 25 minute) tad je Cech branio nevjerovatno i da smo tada go primili ko zna kako bi na kraju zavrsili !

BRAVO CECH !!!
http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/919-cech-rdm-je-upisao-idealan-start.html

ma sta prica ovaj Cech, jel on igra ili posmatra sa strane kako igra Chelsea, cuj RDM upisao idealan start, daj saberi se covjece, reci "dolaskom" RDM igramo bolje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.