Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

Hulk do sada na OI nije pokazao da vrijedi 25 miliona a kamoli 50 (Neymar je pokazao 3x vise) . Naravno to ne mora nista da znaci , ali vidim da neki ovda lazu sami sebe i govore da je dobar .

A Cae cak sam na pocetku i povjerovao u ono sto si napisao :D
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ljudi vi se zajebavate sa tim igračima ko da su badava , eo na primjer Hulk 50 M eura , kud to ide ?? ja ga baš ne bih volio vidjeti u Chelseau zbog te cifre pa Oscar je puno bolji od njega ( po onom šta je pokazao sada na Olimpijadi)a manje je plaćen, previše se ovdje priča o tom Hulku a baš on može imati Torketovo privikavanje a ne Oscar. Normalno je da trebaju igrači al zar će mo biti ko City pun kurac zvijezda i da dođe do svađa .... kaj će nam Azpiliketa jer imamo akademiju ,već nam je jedan dragulj umigoljio ,Borini , lik je izumio nogomet za ono mutavo derište Lukakua a jednako su stari i onda se nađu šarlatani koji govore da je Lukaku premlad, ma je kurac premlad, imamo jebenog amatera a Borini je već 3 lige promjenio i u svakoj se dokazao ,prošla sezona mu je bila vrhunac u Romi a sad je jioš u Liverpoolu...,Sad dolazi taj FFP a mi trošimo ko rock feller ,moje je da ne dovodimo Hulka jer je preskup i samo će mo se sve više baciti u dugove a onda nema LP-a
[quote name='Modric' timestamp='1343644965' post='68021']
ljudi vi se zajebavate sa tim igračima ko da su badava , eo na primjer Hulk 50 M eura , kud to ide ?? ja ga baš ne bih volio vidjeti u Chelseau zbog te cifre pa Oscar je puno bolji od njega ( po onom šta je pokazao sada na Olimpijadi)a manje je plaćen, previše se ovdje priča o tom Hulku a baš on može imati Torketovo privikavanje a ne Oscar. Normalno je da trebaju igrači al zar će mo biti ko City pun kurac zvijezda i da dođe do svađa .... kaj će nam Azpiliketa jer imamo akademiju ,već nam je jedan dragulj umigoljio ,Borini , lik je izumio nogomet za ono mutavo derište Lukakua a jednako su stari i onda se nađu šarlatani koji govore da je Lukaku premlad, ma je kurac premlad, imamo jebenog amatera a Borini je već 3 lige promjenio i u svakoj se dokazao ,prošla sezona mu je bila vrhunac u Romi a sad je jioš u Liverpoolu...,Sad dolazi taj FFP a mi trošimo ko rock feller ,moje je da ne dovodimo Hulka jer je preskup i samo će mo se sve više baciti u dugove a onda nema LP-a
[/quote]

FFP ne funkcionira striktno po tom principu pa ne mozes zakljucivat na temelju toga jos nista. sto se tice nase akademije, ona je izvrsna i sigurno ce par mladih dospjeti do 1. tima, prvenstveno se to odnosi na feruza, piazona, kiwomye, kane, hutchinson itd itd medutim razlog zasto sada trosimo je upravo zbog toga sto si iznad napisao, da ne bismo trebali u narednim godinama trositi jer ce se sve striktnije pratiti i sankcionirati ako nemamo pokrice. isto tako, mi smo prvaci europe, igramo europski superkup, svjetsko prvenstvo klubova, zar ne bi htio da te trofeje imamo u vitrini? sa proslogodisnjim kadrom te bez kralja drogbe cisto sumnjam da bi bili konkurentni, a sa ovim dosadasnjim prinovama smo favoriti u gotovo svakoj utakmici u narednoj sezoni. mladi RB i hulk po mogucnosti i onda davaj klincima iz akademije prilike koliko oces jer smo tada pokriveni na svakoj poziciji narednih 5 godini sa vrhunskim igracima
[quote name='Modric' timestamp='1343644965' post='68021']
[/quote].

Šta pričaš čoveče,kakvo mutavo derište,igrao je odlično u Anderlehtu a u Čelziju nije dobio šansu pored Drogbe i Toresa,takva je situacija bila da trener nije mogao(nije hteo) da mu pruži veću minutažu,Borini je igrao za Romu ukupno 46 utakmica,pored toga ne možeš da uporedjuješ Italiju i Englesku,baš je mnogo teško izmisliti fudbal protiv Djenove i Bolonje gde se pola utakmica namešta. Lukaku nije premlad,to su gluposti,sad je lako pljuvati igrača,ako neko zaslužuje kritiku onda je to sam klub koji ga nije poslao na pozajmicu.Jbg Roman ima pare pa može da radi šta hoće,kupi Lukakua za 20 miliona evra i drži ga na klupi,van svake pameti.

Oskar nije nešto mnogo jeftiniji od Hulka,plaćen je samo [i]28.160.000 £ a i to su totalno dva različita tipa igrača,a ne možes suditi po Olimpijadi,odigrali su dve utakmice do sada,kad bi tako gledao,Mesi bi po igrama za reprezentaciju bio prosečan igrač.[/i]
[i]Kad je u pitanju FFP,nikad u boljoj situaciji nismo bili,osvojili smo LŠ plus imamo nov ugovor koji se tiče TV prava,on nam donosi čini mi se oko 30 miliona funti a ako završimo medju prva tri ta cifra skače[/i](treba proveriti ove brojke),tako da se nama ne isplati da ne budemo medju prva tri.

Kad je Hulk u pitanju,nemam živce više za njega.
[quote name='chibabachi' timestamp='1343648261' post='68034']
.

Šta pričaš čoveče,kakvo mutavo derište,igrao je odlično u Anderlehtu a u Čelziju nije dobio šansu pored Drogbe i Toresa,takva je situacija bila da trener nije mogao(nije hteo) da mu pruži veću minutažu,Borini je igrao za Romu ukupno 46 utakmica,pored toga ne možeš da uporedjuješ Italiju i Englesku,baš je mnogo teško izmisliti fudbal protiv Djenove i Bolonje gde se pola utakmica namešta. Lukaku nije premlad,to su gluposti,sad je lako pljuvati igrača,ako neko zaslužuje kritiku onda je to sam klub koji ga nije poslao na pozajmicu.Jbg Roman ima pare pa može da radi šta hoće,kupi Lukakua za 20 miliona evra i drži ga na klupi,van svake pameti.

Oskar nije nešto mnogo jeftiniji od Hulka,plaćen je samo [i]28.160.000 £ a i to su totalno dva različita tipa igrača,a ne možes suditi po Olimpijadi,odigrali su dve utakmice do sada,kad bi tako gledao,Mesi bi po igrama za reprezentaciju bio prosečan igrač.[/i]
[i]Kad je u pitanju FFP,nikad u boljoj situaciji nismo bili,osvojili smo LŠ plus imamo nov ugovor koji se tiče TV prava,on nam donosi čini mi se oko 30 miliona funti a ako završimo medju prva tri ta cifra skače[/i](treba proveriti ove brojke),tako da se nama ne isplati da ne budemo medju prva tri.

Kad je Hulk u pitanju,nemam živce više za njega.
[/quote]

jesi ti gledao i jednu od ove 4 pripremne utakmice ??? Lukaku nezna prihvatit loptu, nezna dodavati , pa jebemu razumno razgovarajmo i priznaj da je Lukaku preloš igrač . Da je Borini odigrao ono malo šta je Lukaku prošle sezone ma kladim se da bi utrpo barem 3 komada . a Hulk nam više ne treba jer ionako imamo previše igrača koji mogu igrati to desno krilo ,nadam se daće ga Oscar igrati jer ne vidim šta drugo može, eto imamo lijepo pomlađivanje momčadi sa AMF igračima ne bi se čudio da nam formacija bude 0-10-0
[quote name='Modric' timestamp='1343650554' post='68040']
jesi ti gledao i jednu od ove 4 pripremne utakmice ??? Lukaku nezna prihvatit loptu, nezna dodavati , pa jebemu razumno razgovarajmo i priznaj da je Lukaku preloš igrač . Da je Borini odigrao ono malo šta je Lukaku prošle sezone ma kladim se da bi utrpo barem 3 komada . a Hulk nam više ne treba jer ionako imamo previše igrača koji mogu igrati to desno krilo ,nadam se daće ga Oscar igrati jer ne vidim šta drugo može, eto imamo lijepo pomlađivanje momčadi sa AMF igračima ne bi se čudio da nam formacija bude 0-10-0
[/quote]

Ne zna dodavati!!!Zadnju utakmicu kad je dobio priliku u prvenstvu asistirao je Teriju,nije bio sebičan kao Staridz koji za celu sezonu nije imao jedan centaršut. Gledao sam sve propremne utakmice,ako si bas zapeo za "razumno"kad bi na osnovu njih sudio,mogao bih sad da pljujem celu ekipu.[b]A Taj Borini je toliko nebitan u ovom trenutku da je to nešto neverovatno[/b]!!!
[quote name='Modric' timestamp='1343650554' post='68040']
[/quote]
[size=4][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][left]Lukaku je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio 41 gol, više od igrača poput Messija (9), Ronalda (5) ili Henryja (16) u toj dobi. I ti kazes da je on amater.[/left][/font][/color][/size]
Hulk je prošle sezone u dresu Porta opucao na gol protivnika 55 puta, od toga ih je 25 išlo u okvir gola, a 20 ih završilo u mreži.
[quote name='lukaku18' timestamp='1343653162' post='68050']
[left]Lukaku je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio 41 gol, više od igrača poput Messija (9), Ronalda (5) ili Henryja (16) u toj dobi. I ti kazes da je on amater.[/left]

[/quote]

vidim da nemaš mozga , sva ta 41 gola zabio je u onoj divljoj ligi , pa jebote da je tamo bilo poslati Messia ili Ronalda zabili bi 100 , totalno glupo pričaš kad uspoređuješ jednu Jupiler ligu sa Primerom ili Premier Ligom dje je bio Ronaldo u njegovim godinama, i da kažem da je amater za ovu ligu jer je mali za naš HNL , misli kaj očeš ali da je za Chelsea ovakav nije treba puno treninga i sigurnost kaj on nema to tada je promašaj....

[quote name='chibabachi' timestamp='1343651363' post='68042']
Ne zna dodavati!!!Zadnju utakmicu kad je dobio priliku u prvenstvu asistirao je Teriju,nije bio sebičan kao Staridz koji za celu sezonu nije imao jedan centaršut. Gledao sam sve propremne utakmice,ako si bas zapeo za "razumno"kad bi na osnovu njih sudio,mogao bih sad da pljujem celu ekipu.[b]A Taj Borini je toliko nebitan u ovom trenutku da je to nešto neverovatno[/b]!!!
[/quote]

e ako si gledao na ovim pripremnim utakmicama lik pojma nema uštopati a kamoli je dodati ako je imao 5-6 točnih pasova jbt ?? a taj Borini je bitan jer je bio djate NAŠE akademije ,dokazao svugdje gdje je došaose pa tako i u Talijanskoj ligi što poentira da će biti dobar nogometaš,a sad umjesto da imamo TOG BORINIA mi imamo onu mulu od igrača a istih su godina , i jebemu koji će kreten još doći i reći da sada Lukaku valja ??

ISPRIČAVA SE ZBOG OVIH POSTOVA O LUKAKU NA HULK TEMI NEĆE SE PONOVLJATI !!!!
[i]“I am very happy. They are the European champions and the best club in Europe at the moment. For me, it is a huge achievement that they want me to play for them. I want to continue to win trophies. That is what I want to do if I join Chelsea”[/i]
[quote name='Brane' timestamp='1343831478' post='68382']
[i]“I am very happy. They are the European champions and the best club in Europe at the moment. For me, it is a huge achievement that they want me to play for them. I want to continue to win trophies. That is what I want to do if I join Chelsea”[/i]
[/quote]
Eh da hoce vise preci :o
[quote name='Brane' timestamp='1343831478' post='68382']
[/quote]
Brane lijepe vijesti donosiš :)
Ja se nadam da dolazi
Kao opet neka priča se aktivirala.. Čitam na nekoliko, doduše nepouzdanih , siteova da je Porto objavio cijenu za njega a to je 40 miliona eura (32 u funtama). To je slično Hazardovom transferu. Plus ovaj intervju što je dao za Fourfourtwo.com, govori kao da je naš igrač a ne Portov. b-(
[quote name='soxx' timestamp='1343912484' post='68488']
Ovaj Hulk oce zajebat hazarda sa odugovlacenjem :)>-
[/quote]

Samo da ne zajebe Modrica...
[quote name='Wisey' timestamp='1343921431' post='68516']
Kao opet neka priča se aktivirala.. Čitam na nekoliko, doduše nepouzdanih , siteova da je Porto objavio cijenu za njega a to je 40 miliona eura (32 u funtama). To je slično Hazardovom transferu. Plus ovaj intervju što je dao za Fourfourtwo.com, govori kao da je naš igrač a ne Portov. b-(
[/quote]

ABd brate, aBd. ;)
ja sam bio uvjeren da će on doć', čak sam bio sigurniji nego za Hazarda, ali dug je još prijelazni rok, može se svašta dogodit u ovih mjesec dana.
Mislim da je za svaki klub najgore kada ima nezadovoljne igrače, u ovom trenutku to je sigurno Hulk. Mislim da je i za nas i za Porto najbolje da Hulk pređe na SB.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.