Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

[quote name='BoKa' timestamp='1346011266' post='74185']
[b]ja u manageru[/b] prodam 10 skartova iz chelsea ja ne razumijem zast ih se chelsea ne rijesi , oscar je po meni tipicni igrac sredine nikako ne kirlo
[/quote]
OVO NIJE MENAGER !!!
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma kada bismo ga sada dovodili to bi bilo samo gomilanje igraca i uzaludno trosenje tolikih para..Mosesovim transferom ovo je sada zatvorena knjiga [-X
Realno ,sta ce nam ?? Dosta smo se pojacali ove sezone , sada imamo Mosesa i Sturridgea koji mogu vrhunski odigrati njegovu poziciju .
Hulk je odlican igrac ali dat 31 mil. a vec imamo odlican igracki kadar .. nepotrebno .. a ako stvari ne isle kako trebale, na zimu je nas 100% ! :D
ma netreba Hulka dovoditi treba vidjeti kako šljaka ova ekipa , a ako nešta nevalja onda dovesti Hulka
u tot sigurno nece....da para za transfer imaju - imaju,ali nemaju pare za velike ugovore igracima,to je definitivno....on ce ostati najvjerovatnije
Ja i dalje mislim da bi iznenada mogao kod Mancinija.... Tottenham ne igra LP, a nisu dovoljno bogati da bi masnu platu dali Hulku.. Ovaj normala, neće za manju preći..
E jedino možda AVB može tu šta odradit, mada sumnjam.

Kod nas sigurno neće, zbog Mosesa..

A ostanak u Portu je sada i najrealnijij... Zenita uošte ne ubrajam , nije blentav da tamo ide...
[quote name='how yes no' timestamp='1346186487' post='74874']
Ja i dalje mislim da bi iznenada mogao kod Mancinija.... Tottenham ne igra LP, a nisu dovoljno bogati da bi masnu platu dali Hulku.. Ovaj normala, neće za manju preći..
E jedino možda AVB može tu šta odradit, mada sumnjam.

Kod nas sigurno neće, zbog Mosesa..

A ostanak u Portu je sada i najrealnijij... Zenita uošte ne ubrajam , nije blentav da tamo ide...
[/quote]

Zaboravio si PSG...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346186841' post='74876']
Zaboravio si PSG...
[/quote]

A nekako gužva je tamo. Ibro, Lavezzi, Pastore, Menez, Moura, Nene, Hoarou itd... Sve ofanzivci (vjerovatno sam nekoga i zaboravio)..

Sumnjam da će se oni upetljati..
ako tottenham dovede hulka objesit cu se za jaja toliko o njihovim mogucnostima transfera
[quote name='Wisey' timestamp='1339771113' post='59213']
Nisam nešto pretjerano uvjeren u Hulkov dolazak (nikad bio) i mislim da će se sve ovo završiti tako što će on ostati još jednu sezonu u Portu. E nakon toga će već imati 27 godina i mi ga sigurno nećemo htjeti. Ako se šta bude desilo, desit će se u narednih 7 dana a ako ne, vjerujem da naša Uprava ne želi situaciju kao s Modrićem (naučili smo na greškama) pa ćemo se okrenuti drugim igračima.
Osim što je problem u Portu, problem je i u Hulku. On bi trebao napraviti veći pritisak na njih, tražiti transfer i raditi sve da ga dobije. Jako mi se sviđa što naši ne žele da plate svaku cifru koja im se baci.
[/quote]
15. juna reko i stojim iza toga i dalje.
Ja imam neki osjećaj da ćemo mi nekoga dovest zadnji da, sad je li to Hulk, Falcao ili neko treći, ali jednostavno imam neki osjećaj da Roman nije završio prijelazni rok.
što će vam Falcao ili Hulk pa jel niste pisali da vamje bolji Moses od Hulka ???' da je Moses isplativiji ...bla bla bla..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346363531' post='75608']
Imam neki jeben osjećaj da će sutra Sturridge u Liverpool a Hulk u nas. Ne znam zašto, ali taj osjećaj me drži čitavu večer.
[/quote]

Ma[i] [/i]ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova, i kao jednog od vodećih falsifikatora svega, ti si jedan pokvareni lažov, [i]monstrum[/i], i stalno lažeš.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1346363838' post='75615']
ja mislim da od tog laprdonje Hulka neće biti ništa! X(
[/quote]

[img]http://alltheragefaces.com/img/usercreated/4fc9be7c58f7f.png[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.