Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

Također ne vjerujem da bi Hulk otišao u spudse. Oni bi mogli prodajom Modrića njega dovesti, ali mislim da on sam nebi želio igrati u tom malom klubu, bez LP.

Ovako, potpisom za Chelsea, stvari bi potpuno drugačije izgledale. Igrao bi za Evropskog, te potencijalnog svjetskog prvaka, klub koji se za sve trofeje bori, ne može bolje.. A i bit će para ;)

Ma Chelsea ili Porto. City, United, Real ne vjerujem da ga žele, jer im ne treba, tako da....
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba nam ko ozeblo sunce. Na noćašnjoj utakmici se jasno moglo vidjeti da nam fali desno krilo i da smo po lijevoj strani puno jači u napadu. Dovodjenjem Hulka to bi se izbalansiralo.
Ne znam zasto raspravljati o Hulku kad je Oscar pred potpisom. Hulk je bio prva opcija na desnom krilu ali zbog njegove cijene odustali su i okrenuli se alternativi.
[quote name='trebevic' timestamp='1342704796' post='65389']
Ne znam zasto raspravljati o Hulku kad je Oscar pred potpisom. Hulk je bio prva opcija na desnom krilu ali zbog njegove cijene odustali su i okrenuli se alternativi.
[/quote]

Ne znam zašto povezivati Hulka i Oscara kad uopće ne igraju na istoj poziciji. [b]Oscar nije krilo.[/b] Nekad može uletjet po potrebi, ali to jednostavno nije njegova prava pozicija.
Oscar je univerzalac, moze igrati i desno i lijevo, pored njega tu je i Ramires koji se odlicno pokazao na desnom krilu u par navrata, a tu je naravno i Sturidge. Pored njih bacati 50 miliona eura na Hulka bila bi prava glupost.
Chelsea ce igrati u formaciji 4-2-3-1, Oscar u liniji sa Hazardom i Matom koji su takodje univerzalni igraci stvarat ce pometnju protivnickim ekipa sa stalnim rokadama.
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11661/7918375"]http://www1.skysports.com/football/news/11661/7918375[/url]

Čisto da imamo update na temu, ništa novo.
Kako vrijeme odmice sve sam manje i manje za njegov dolazak i tako ce i ostati.
Nisam ni rekao da on nece doci kod nas, vec da ga ne bih volio sada.
Haha Cae ti si lud :D

Što se tiče Hulka i Tottenhama smatram da od toga nema ništa. Da, na klupi peradi je sada AVB koji je radio s Hulkom, ali pored te veze Spudsi ništa drugo ovom igraču ne mogu ponudit kako bi napredovao. Nit su u borbi za titulu, vrlo vjerojatno ni s njim ne bi osvojili neki trofej, a evo još ni Ligu prvaka ne igraju. U tom slučaju bi Hulk prešao s konja na magarca, napravio korak unatrag u vlastitoj karijeri, a siguran sam da mu to nije cilj. Više u u ovom trenutku može ponuditi trenutni klub Porto nego Spudsi.

Ako Hulk bude išao iz Porta ovog ljeta, smatram da će mu novi klub biti Chelsea. Nitko više. Živi bili pa vidjeli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.