Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Predsednik Porta danas izjavo da Hulk ostaje, da mu je vise preko glave da demanutuje pisanja o Hulkovom transferu, jel po pisanju novinara on ga je do sad prodao nekoliko puta, a Hulk je jos tu...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1342980266' post='66123']
Predsednik Porta danas izjavo da Hulk ostaje, da mu je vise preko glave da demanutuje pisanja o Hulkovom transferu, jel po pisanju novinara on ga je do sad prodao nekoliko puta, a Hulk je jos tu...
[/quote]

Pa nece niko da ponudi pare jer se zna da ce traziti previse, a njemu ako se svidja u Portu neka ga, neka trune kao i Modric u Tottenhamu...
[url="http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=343454"]http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=343454[/url]

Kažu da je Roman odustao od Cavanija (zbog Laurentiisovih izjava o cijeni) i okrenuo se Hulku. A Bola tvrdi da su agenti obavijestili Porto da može uskoro očekivati i formalnu ponudu CFC-a za njega.

PS. a ko će drugi donijeti lijepe vijesti osim čika Wisea B-)
[quote name='ADiS' timestamp='1343005658' post='66204']
Pa nece niko da ponudi pare jer se zna da ce traziti previse, a njemu ako se svidja u Portu neka ga, neka trune kao i Modric u Tottenhamu...
[/quote]

ti si stvarno pun kompleksa... ako te smetaju neki igraci onda zasuti i ostavi ih na miru... a ne vi pojedinci stalno pljujete i po Modricu i sada jos i po Hulku... jeba*i vas vase ambicije... zato jeste tu di jeste...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343055435' post='66347']

ti si stvarno pun kompleksa... ako te smetaju neki igraci onda zasuti i ostavi ih na miru... a ne vi pojedinci stalno pljujete i po Modricu i sada jos i po Hulku... jeba*i vas vase ambicije... zato jeste tu di jeste...[/quote]

O cemu ti bolan pricas? Sta ti znas o meni, mojim ambicijama i gdje sam. Ne znas nista i zato ti usuti. Ovdje sam da iznesem svoje misljenje a sta ti o tome mislis to me ne interesuje, cak i ako mi neki igrac smeta ja cu to otvoreno reci. Niti pljujem po Modricu niti po Hulku, a i da pljujem to je moje, a tebi ako se ne svidja tvoja stvar. Kad bih se i ja kao i ti bunio na svaki post koji mi ne odgovara pisao bih i dan i noc.

Nauci se saslusati misljenja i drugih a ne vrijedjati bez razloga.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='ADiS' timestamp='1343060479' post='66372']
O cemu ti bolan pricas? Sta ti znas o meni, mojim ambicijama i gdje sam. Ne znas nista i zato ti usuti. Ovdje sam da iznesem svoje misljenje a sta ti o tome mislis to me ne interesuje, cak i ako mi neki igrac smeta ja cu to otvoreno reci. Niti pljujem po Modricu niti po Hulku, a i da pljujem to je moje, a tebi ako se ne svidja tvoja stvar. Kad bih se i ja kao i ti bunio na svaki post koji mi ne odgovara pisao bih i dan i noc.

Nauci se saslusati misljenja i drugih a ne vrijedjati bez razloga.

[/quote]

sve si rekao... sjedi, 5....
Adisu pazi na koga pljuješ !!!!

[img]http://answers.bettor.com/images/Articles/thumbs/extralarge/Chelsea-target-Hulk-claims-he-will-stay-in-Europe-155774.jpg[/img]
[quote name='ADiS' timestamp='1343151144' post='66719']
Ako je samo to sto si imao napisati ne znam zasto se onda javljas?!!

[/quote]

Ispricavam se Vasa Visosti u ime svih forumaša... od sada cemo svi sutjeti... bahatost nema granica...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1343168521' post='66817']
danas napunio 26 godina :)
Sjetite se koga smo doveli kad je bio njegovih godina i sta je postao u Chelsea-u DD11 :)
[/quote]
Dvije godine mlađi je bio Didier.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343156863' post='66734']
Ispricavam se Vasa Visosti u ime svih forumaša... od sada cemo svi sutjeti... bahatost nema granica...
[/quote]

Svoje misljenje cu sada ostaviti za sebe, ne zelim da jos dublje udjem u nepotrebnu raspravu...
U pravu si, moj bad. Umor čini svoje. B-)
Kako god, najčešće je ovo godina kada ili ostaješ igrački prosjek bez trofeja ili napreduješ prema samom vrhu. Ako Hulk misli da to može ostvariti u Portu onda nam i ne treba.
bas je lijepo ga vidjeti na nasem stadionu jos kad bi presao bilo bi super jer je on najbolje rjesenje za to desno krilo koje nam je potrebno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.