Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Znam da ovo možda nije najpametnije reći, ali ne mogu izdurati. Vijest je istinita jedino ukoliko je naš Caeureulus sinoć telefonom pričao s Menezesom, a inače niko ništa ni za koju televiziju rekao nije.
Tako da znate samo.
[quote name='Wisey' timestamp='1345141681' post='71246']
Znam da ovo možda nije najpametnije reći, ali ne mogu izdurati. Vijest je istinita jedino ukoliko je naš Caeureulus sinoć telefonom pričao s Menezesom, a inače niko ništa ni za koju televiziju rekao nije.
Tako da znate samo.
[/quote]

Takvih vesti nema nigde,nema ni jedne njegove izjave da Hulk potpisuje do kraja nedelje,bar ja ne mogu da nadjem, Nego ajde ćutim,da ne ispadne da kvarim slavlje,a moram da priznam da bih voleo da grešim.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1345127931' post='71196']
Sad ce i 'ule medj' Plavce :D
[url="http://justchelsea.com/chelsea-closer-to-signing-hulk-than-ever-before/4662?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+JustChelseaNews+%28Just+Chelsea+News%29"]http://justchelsea.c...t Chelsea News)[/url]
[/quote]

Ja sam stavio kakav-takav dokaza da se opravdam :D
A sto je Cae stalno pijan, to je vec druga stvar :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345160511' post='71309']
RTP (Radio-Televizija Portugal). Jutros bio intervju s njim u Lisabonu na emisiji "Dobro Jutro Portugal".
[/quote]

Ni sam ne znaš koliko je ovo dobro po tvoje zdravlje. Da si slaga ganjali bi te po cijelom Mostaru. :P
Nepotrebno natrpavanje igrača...

Nije loš igraš, upravno suprotno, al imamo prejaku ofanzivu i ovako. Bolje kupit backup špica.
[quote name='Kalouda' timestamp='1345195509' post='71333']

Nije loš igraš, upravno suprotno, al imamo prejaku ofanzivu i ovako. Bolje kupit backup špica.
[/quote]

U Hulku ćeš dobit back-up špica i desno krilo. ;)
[quote name='Kalouda' timestamp='1345195509' post='71333']

[/quote]

potpuna besmislica , kaj je torres dobar napadač ???!!! sturidge se oporavlja od mononukleoze i to je to di su napadaci pa nece valjda kakuta igrati
[quote name='CFC1905' timestamp='1345196398' post='71339']
U Hulku ćeš dobit back-up špica i desno krilo. ;)
[/quote]

Sturridge može igrati desno, a i špica.

Ja bi kupio Dembu Ba.. Za slučaj Torres.
Priča da nam je Hulk nepotreban ne drži vodu. Chelsea nema nijedno klasično desno krilo. To dovoljno govori o (ne)potrebi dovođenja igrača na toj poziciji, bio to Hulk il netko treći.
Pa naravno da ne drži vodu, pa pogledajte naš sastav i recite ko je klasnično desno krilo tu. Nemojte mi Hulka dirat on mora bit naš!

Ruski smradovi su javno objavili da love Nanija, Affelaya i [b]Hulka[/b]. Ne dao Bog da ode tamo, rusi imaju para i ludi su, opet i mi imamo rusa, al kao da više nije lud nešto se smirio Roman. Jedva čekam da se ovo završi

Uređeno , autor izmjene: El_Nino

[quote name='El_Nino' timestamp='1345242395' post='71554']
Pa naravno da ne drži vodu, pa pogledajte naš sastav i recite ko je klasnično desno krilo tu. Nemojte mi Hulka dirat on mora bit naš!

Ruski smradovi su javno objavili da love Nanija, Affelaya i [b]Hulka[/b]. Ne dao Bog da ode tamo, rusi imaju para i ludi su, opet i mi imamo rusa, al kao da više nije lud nešto se smirio Roman. Jedva čekam da se ovo završi
[/quote]

Pa nije Hulk mahnit da ode u Rusiju u ovim godinama. Sam je rekao da želi u Englesku.
Zaboravih da kazem, transfer Hulka u Chelsea je skoro pa gotova stvar. Sve ce biti gotovo do kraja nedelje.
Izvor pouzdan, da pouzdaniji ne moze bit'.
[quote name='Blue soldier' timestamp='1345376409' post='71916']
Zaboravih da kazem, transfer Hulka u Chelsea je skoro pa gotova stvar. Sve ce biti gotovo do kraja nedelje.
Izvor pouzdan, da pouzdaniji ne moze bit'.
[/quote]
Vec sam to cuo pocetkom roka, tako da... Ali nada zadnja umire.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.