31. decembar 2011.14 god. comment_13410 Incredible Hulk! Chelsea prepare record £84m move for Porto striker http://www.dailymail...l#ixzz1i6bJgJv9 Pošto se u zadnje vrijeme priÄa o tome kako bi Hulk mogao doći na Stamford Bridge, evo da otvorimo novi Topic za diskusiju o ovom igraÄu. Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13415 Incredible Hulk! Chelsea prepare record £84m move for Porto striker http://www.dailymail...l#ixzz1i6bJgJv9 Pošto se u zadnje vrijeme priÄa o tome kako bi Hulk mogao doći na Stamford Bridge, evo da otvorimo novi Topic za diskusiju o ovom igraÄu. Previse je 84 miliona.. Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13419 Ma ako su naši stavrno zainteresovani, mogu ga dovesti za nekih 45-50 milki. Prihvatio bi to Porto objeruÄke. Sam Hulk želi kod nas, tako da je i to plus. A 84 miliona je puno za bilo kojeg igraÄa, pa da je i Messi il Ronaldo. Nadam se da će od Janurara ovaj topic biti u podforumu "Prvi tim". ;) Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13468 Bez obzira koliko cijenim i poštujem Hulka i bez obzira na to koliko sam želio da ljetos doÄ‘e u na (a želio jesam i to mnogo), kada vidim brojke od 40ak ili 50ak mil funti za jednog igraÄa odmah mi na um padne Torres i shvatim da je uvijek bolje za te iste novce dovesti dva isto odliÄna igraÄa, ali manje razvikana. Bolje Goetze i Reus ili Hamšik i Hazard za 50 mil funti nego jedan Hulk za isto love... Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13469 Nesto cisto sumnjam da ce ga dovesti mada bi vjerujem bio odlican po strani razbija, jak u duelima (pravi Hulk , brz a o sutu da ne govorimo, svakako nema nekog dobrog izvodjaca slobodnih sa vecih udaljenosti Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13561 Nesto cisto sumnjam da ce ga dovesti mada bi vjerujem bio odlican po strani razbija, jak u duelima (pravi Hulk , brz a o sutu da ne govorimo, svakako nema nekog dobrog izvodjaca slobodnih sa vecih udaljenosti Nenormalno bi jaÄi bili s nim. IgraÄ koji sam riješi tekmu, sve ima što je potrebno za vrhunskog fudbalera (to on i jeste). Jeben dribling, prejak i precizan šut, proigravanje, ma sve sve. Joj kako bi sjeo ovoj ekipi, da malo pogura. Hajde ljudi dovedite ga ;) Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13568 znaÄi ti misliš da bi bilo opravdano dati tolike novce koje navodno traže za njega, znaÄi cirka 70-80 mil., za igraÄa za kojeg ne znamo kako bi se prilagodio na otoÄki nogomet? Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13589 Nisam za dovodjenje Hulka. Razlog je cijena koja je prevelika... I kad bi ga mogli za 40M dovesti, i to je puno ali opet podnosljivije. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13609 ajmo Hulk u CFC http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1001938/fc-porto-striker-hulk-interested-in-chelsea-switch,-says-agent?cc=5739 Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13617 znaÄi ti misliš da bi bilo opravdano dati tolike novce koje navodno traže za njega, znaÄi cirka 70-80 mil., za igraÄa za kojeg ne znamo kako bi se prilagodio na otoÄki nogomet? Nisam to nigdje rekao, druže A za takvog igraÄa, dati 45 milki, ko baaanku... Frajer ima sve i vrijedi toliko. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13785 Ma sta nas briga koliko ce oni dati para za njega. Valjda oni bolje znaju a i abramovicu sta fali izdvojiti milione pored milijardi nece ni primjetiti :). Jeste skupo ali ako oni mogu davat pare nek daju nisu moje. :) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13833 Ma sta nas briga koliko ce oni dati para za njega. Valjda oni bolje znaju a i abramovicu sta fali izdvojiti milione pored milijardi nece ni primjetiti :). Jeste skupo ali ako oni mogu davat pare nek daju nisu moje. :) Ja nekako mislim, da Hulk ne može biti fula, koliko god ga platili. Zato što on ne zavisi nii od jednog saigraÄa. Ako nema podrške, krenut će sam u prodor, šutirat će centrirat... A sve to fenomenalno radi. Dajte nam Hulka!!! Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13835 Ja nekako mislim, da Hulk ne može biti fula, koliko god ga platili. Zato što on ne zavisi nii od jednog saigraÄa. Ako nema podrške, krenut će sam u prodor, šutirat će centrirat... A sve to fenomenalno radi. Dajte nam Hulka!!! istina :D Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13836 Džaba što on hoće u Chelsea kad Porto ne da. Mislim ne da bez neke 'Bože saÄuvaj' cifre na raÄunu. ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13839 Džaba što on hoće u Chelsea kad Porto ne da. Mislim ne da bez neke 'Bože saÄuvaj' cifre na raÄunu. Ako mu je odštetna kluzula 100 miliona, mislim da bi ga Porto pustio i za 70-80 miliona... Al i to je da te Bog saÄuva dragi kad skontaš da neće moći igrati za nas u LP. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13840 Ja sam uvjeren da će Hulk prelaskom u veći klub ući u najuži kadar najboljih svjetskih nogometaša, uz rame sa Xavijem i Ronaldom ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13843 A ja mislim da ako Hulk dodje da ce mu se isto dogodit kao i sa Torresom, zablokirat ces, jer lagano je igrat tamo u 'kukuruz' ligi i zabijat po 30 golova po sezoni, al engleski je nogomet puno tezi, bar moje misljenje, bice mi drago ako grijesim i ako dodje. ;) Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13854 Hahahaha, Lukaku jeste to tacno da je tamo lakse ali nije to do lige. Npr. torres igrao u liverpoolu engleska liga ubio golmane na golu a evo preselio se par kilometara i nista. Uglavnom, svidja mi se Hulk jer je i fizicki jak, vidjeli ste ga koliki je. Mogao bi igrati englesku, agresivnu, igru. Uz to je jos dobar tehnicar :). Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14361 Ja kao opsesivni bodybuilder patim jer ne znam koliko ovaj majstor kila ima XD piše svugdje 75 što je nemoguće.... Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14368 Trenutno najbolji igrac koji igra van liga petice. Momak ima sve zaista,sut,centarsut,snazan,brz,dobar dribler,podjednako koristi i lijevu i desnu nogu,skok ma sve sto treba za igraca svjetske klase.Kako bi nam dobro dos'o :) Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14605 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325340833' post='13468'] Bolje Goetze i Reus ili Hamšik i Hazard za 50 mil funti nego jedan Hulk za isto love... [/quote] Ne znam koliko je moguce tako dva dobra igraca dovesti za 50 miliona... Slazem se i ja s tobom u svako doba noci sto se toga tice ali koliko je to moguce za 50 miliona dvojicu dovesti?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.