Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[b] [/b]

[b]
[/b]

[b] [color=#333333][size=3]Porto neigrao. Nema dogovora izmedju Hulka i Cheslsea jos. Kako navode celnici kluba Porto jos nije zapecatio buducnost iskusnog napdaca Givoalda De Suze Hulka . Kazu da ponude postoje , ali da jos nisu u fazi zavrsnog dogovora . U borbi za njega su puno Europskih Klubova , ali Chelsea i PSG vode veliku bitku . Hulk nasatje da bude velika figura po kojoj ce zaraditi pare koje zasluzuju njegovim odlaskom . Te je Hulk izjavio

" Sada sam fokusiran na nacionalni tim Brazila u kojem nastupamo na OI . Niskim nisam pregovarao , niti zelim , sve je to stvar mog agenta " rekao je Hulk za Sky Sport[/size][/color][/b]
Former Chelsea assistant manager Ray Wilkins was in the dugout when the Blues played against Porto, and [url="http://www.fulhamchronicle.co.uk/london-chelsea-fc/2012/07/16/hulk-not-in-the-same-class-as-chelsea-hero-drogba-82029-31403857/"]he was not particularly impressed[/url] by their Brazilian striker.
"I was at Chelsea on a couple of occasions when we played against Hulk," Wilkins told the [i]Fulham Chronicle[/i]. "He’s not in the class of Drogba, but then few people are."
Šta se živcirate, doš'o ne doš'o... Hazard, Marin, de Bruyne, Oscar + Mata i nikadbolji Torres će da rulaju ovim svijetom sa ili bez ove vrpe mišića ;D
Nema od ovog transfera nista, ja sam se vec pomirio s tom cinjenicom.. Ostaje on u Portu sve dok oni ne odluce da ga prodaju po nizoj cijeni... Prebolit cu ga nekako, nije jedina neostvarena zelja, kao i Aguero..

[quote name='Tinmar' timestamp='1342485765' post='64720']
Šta se živcirate, doš'o ne doš'o... Hazard, Marin, de Bruyne, Oscar + Mata i nikadbolji Torres će da rulaju ovim svijetom sa ili bez ove vrpe mišića ;D
[/quote]

Nisam nikada bio pristalica samo mladosti, treba tu i iskustva da bi se neke stvari poslozile.. Oscara ne mogu smatrati ozbiljnim, vaznim ili kljucnim igracem za sljedecu sezonu (ako dodje), i zato mislim da nam je potreban neko iskusniji, neko ko ima velikih utakmica u nogama a on to sigurno nema... Nece se on moci nositi sa pritiskom niti ce moci odigrati neku vaznu ulogu... A mislim da samo Hazard i Marin nisu rjesenje za proslogodisnje lose igre u ligi...
HUlk i neko kao Hulk nama treba da bi upotpunili ekipu. Ovo je dobro, ali fali to ubojito desno krilo ;) Hulk je najboljji mogući igrač koji bi se mogao dovesti za tu poziciju, te s njim bi još fino jači bili.

Nadam se da je ona ESA to pogodila, što skoro rekoše, pa da stvarno ova mrcina dođe.
[quote name='how yes no' timestamp='1342528156' post='64803']
Nadam se da je ona ESA to pogodila, što skoro rekoše, pa da stvarno ova mrcina dođe.
[/quote]
Nikad čuo za tu ESA-u, pojma nemam odakle ih izvadiše ovi naši. Malo mi ovaj njegov transfer vuče na Modrića, Robinha, Pastorea... A možda završi kao David Luiz ili Essien. Dok god se igra nade ima.
Vec sam rekao ranije da ovaj rok za transfere necu smatrati uspesnim ako ne dodje Hulk.On je prva A liga fudbalera trenutno na svetu (medju Top 10 po mom misljenju).Ako slucajno i ne dodje morali bi dovesti nekog iskusnijeg igraca (zato i jesam za dovodjenje Maicona,ili Cavanija).Svaka cast za sve ove talentovane momke (Hazard,Marin,De Bruyne,Oscar) ali to nije dovoljno ,ti igraci su mi samo kao malo iskusnije varijante McEahrana,Piazona,Chalobaha (od kojih zaista ocekujem mnogo u buducnosti,narocito od ovog potonjeg,mislim da ce on biti nas buduci Terry).
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342542127' post='64847']
Hulk: Potpisat ću za Chelsea odmah poslije OI, ako Whisper prestane baljezgati. (EXCLUSIVE)
[/quote]

Onda nece potpisati za nas do limburga meseca 2106 godine :D
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/osveta-za-romana-boas-krade-hulka-celsiju-87366.html"]http://www.sportske.net/vest/transferi/osveta-za-romana-boas-krade-hulka-celsiju-87366.html[/url]

[img]http://www.sportske.net/text_images/201207/hulkvillasboas90940020120718125138.jpg[/img]

Jedno veliko HA HA...... :-j
Al' ono bas ce on otici u Spurse hahahah . :D

Nece ni valjati ako dodje jos 2-3 nova igraca , jer trebat ce vremena da se oni uigraju . Ali ja se jos nadam da ce doci Hul , iako ne bi bio razoracan kada i ne bi dosao,
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][background=rgb(245, 245, 245)] I think Porto will sell Moutinho and Hulk this summer. Probably JM will go to Spurs and Hulk to Chelsea.....[/background][/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.