29. juli 2012.14 god. comment_67818 [i]Neimenovani izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."[/i] [size=3]* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti.[/size] Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67828 [quote name='Caeruleus' timestamp='1343560652' post='67818'] [i]Neimenovani izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."[/i] [size=3]* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti.[/size] [/quote] Cae jesi ti to upravo izmislio? Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67833 [quote name='Caeruleus' timestamp='1343560652' post='67818'] [i]Neimenovani izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."[/i] [size=3]* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti.[/size] [/quote]koji kur** je to ? Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67834 [quote name='Caeruleus' timestamp='1343560652' post='67818'] [i]Neimenovani izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."[/i] [size=3]* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti.[/size] [/quote] Prestani lagat ovaj napaćeni narod! Nemaš to pravo! Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67847 [quote name='Caeruleus' timestamp='1343560652' post='67818'] [i][b]Neimenovani [/b]izvor iz Chelseajeve uprave: "Klub će odmah početkom idućeg tjedna po prvi put u svojoj povijesti iskoristiti pravnu mogućnost iz amandmana Pravilnika o transferima IFAB-a i dovesti Hulka prema imperativnoj ponudi*."[/i] [size=3]* za one koji je znaju imperativna ponuda je ponuda kojom aktualni kontinentalni prvak ima pravo dovesti igrača po 50% nižoj cijeni, a igrač i klub tog igrača taj transfer ne mogu i ne smiju odbiti.[/size] [/quote] Cae-ov Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67872 Hulk nista ne pokazuje protiv bjelorusa, a cijena 80 miliona :) Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67873 [quote name='trebevic' timestamp='1343572588' post='67872'] Hulk nista ne pokazuje protiv bjelorusa, a cijena 80 miliona :) [/quote] Komentar i nije na mjestu...Svaki igrač može odigrati lošu tekmu. Messi se protiv nas nije vidio, a cijena 200 milijuna Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67875 Messi je igrao protiv najboljih, a ovo su momci do 23 godine, a nije se proslavio ni u prvoj tekmi protiv Egipta. Malo pokazuje za cijenu koja se trazi za njegove usluge. Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67876 [quote name='trebevic' timestamp='1343572588' post='67872'] Hulk nista ne pokazuje protiv bjelorusa, a cijena 80 miliona :) [/quote] Nije istina, zasad je jako dobar Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67885 Ko gleda tekmu sad vidi koliko je bolja opcija Oscar, jeftiniji i bolji! Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67959 [quote name='trebevic' timestamp='1343575800' post='67885'] Ko gleda tekmu sad vidi koliko je bolja opcija Oscar, jeftiniji i bolji! [/quote] Samo Oscar je nevjerojatno kreativan i mislim da će igrati uz Mikela, tu škripi...Lamps u godinama itd. I opet kako god okreneš nismo riješili pitanje desnog krila u klubu Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67969 navodno maicon stize za oko 9 mil na desno krilo , nama fali napadac torres je kifla Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67970 Nismo rešili to pitanje dovodjenjem Oskara,RDM je isprobavao sa KDB i Ramirešom na desnom krilu,subjektivno gledano to su mi jedni od omiljenih igrača,objektivno,KDB mi je još misterija na toj poziciji a kad je u pitanju Ramireš,on ima na neverovatan centaršut što me je stvarno iznenadilo,ima brzinu antilope,dobra dribling ali mi ipak ne "čuči" na tom mestu,kada treba da se istrči kontra,utrči u prazan prostor,možda je jedan od najboljih igrača trenutno na svetu to bez daljnjeg ali kada treba napraviti konbinaciju,dupli pas il što god,tu je malo "smotan". U svakom slučaju pozdravljam dovodjenje Oskara i nadam se da će se pitanje desnog krila uskoro rešiti. E sad koga treba dovesti,kako god,znam samo da ne bih voleo da vidim Volkota u dresu Čelzija. Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67982 Falcao - Hulk - Azpilicueta, problem rijesen, svaki pehar ce onda bit nas, a sezona bez poraza. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68000 [quote name='El_Nino' timestamp='1343601259' post='67982'] Falcao - Hulk - Azpilicueta, problem rijesen, svaki pehar ce onda bit nas, a sezona bez poraza. [/quote] 100 milja eura ti ne bi bilo dosta za ovo Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68010 [quote name='chibabachi' timestamp='1343599946' post='67970'] Nismo rešili to pitanje dovodjenjem Oskara,RDM je isprobavao sa KDB i Ramirešom na desnom krilu,subjektivno gledano to su mi jedni od omiljenih igrača,objektivno,KDB mi je još misterija na toj poziciji a kad je u pitanju Ramireš,on ima na neverovatan centaršut što me je stvarno iznenadilo,ima brzinu antilope,[b]dobra dribling[/b] ali mi ipak ne "čuči" na tom mestu,kada treba da se istrči kontra,utrči u prazan prostor,možda je jedan od najboljih igrača trenutno na svetu to bez daljnjeg ali kada treba napraviti konbinaciju,dupli pas il što god,tu je malo "smotan". U svakom slučaju pozdravljam dovodjenje Oskara i nadam se da će se pitanje desnog krila uskoro rešiti. E sad koga treba dovesti,kako god,znam samo da ne bih voleo da vidim Volkota u dresu Čelzija. [/quote] Ramirez ne zna sta je dribling. Stoji da je idealan igrac za kontre, mnogo pretrci i vrijedan je, ali tehnike nema ni za lijeka. Svakako nije igrac za posjed i kontrolu utakmice. Prijavi
30. juli 2012.14 god. comment_68014 psiha je jebena stvar...mislite da bi torres odigrao bolje da je za njega recimo isplacena cigra od 20 mil a ne 52? ne vjerujem, forma je bila slaba i gotovo. klasa je vjecna, forma je promjenjiva. to govorim zbog stalnih izjava kako mali Oscar nije vrijedan svote koja je plaćena za njega. tu raspravu mozemo vodit ovog datuma za tocno godinu dana, a ne sada. mali ima sve preduvjete da bude top 5 igraca premiershipa!!! ako nekoga zabrinjava konstitucija tijela, eno vam ramires, modrić, midgete iz barce necu spominjat, na kraju krajeva eno pogledajte piazona. ima šut, ima "osjecaj za prostor", pass igru, odlicno se krece...a onaj tko ga nikad nije gledao neka samo shvati da mali nosi desetku u brazilskoj reprezentaciji i to seniorskoj, pametnome dosta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.