Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hulk (Brazil, 1986)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1340542604' post='60871']
Koliko se meni cini Chelsea ce njega da batali.

[url="http://www.eatsleepsport.com/chelsea/blues-to-ditch-striker-bid-1440531.html#.T-cNohLKRMg"]http://www.eatsleeps...ml#.T-cNohLKRMg[/url]

A inace, Porto-u je svejedno kome ce ga prodati, samo da uzmu vise para. A Hulk je izjavio da bi pre u Chelsea nego u PSG, ali ne i da ne bi presao u PSG.

Podrzavam Romana potpuno. Kakav god da je igrac u pitanju ne treba pristajati ni na kakve ucene.
[/quote]Malaga attacker Salomon Rondon is also on Di Matteo's list of possible targets while he could also look closer to home and move for Newcastle's Demba Ba.

Ovo mi se nesviđa nisu mi ovi igrači za Chelsea....

Jebem mater ovima siročićima u Portu...
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 92,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1340544300' post='60873']
Malaga attacker Salomon Rondon is also on Di Matteo's list of possible targets while he could also look closer to home and move for Newcastle's Demba Ba.

Ovo mi se nesviđa nisu mi ovi igrači za Chelsea....

Jebem mater ovima siročićima u Portu...
[/quote]

Ba je dobar napadac, bice odlicna back-up opcija Torresu, a Rondona nikad u zivotu nisam gledao....
Ako Robbie u planu ima Dembu, to mi onda nekako mirise kao odlazak Dannyja...
Gourlay je jedan raspali idiot,ne znam kako klub uspije dovesti bilo koga jer je covjek apsulutno nesposoban.I dok je Peter Kenyon bio izvrsni direktor za transfere nije bolje bilo.Trenutno jedina atrakcija je Chelzijev veliki uspjeh u Europi,zbog toga je doveden i Hazard koji se odlucio za nas striktno jer smo sampioni Europe.Siguran sam da bi presao u Chelzi da smo zavrsili 6 i da nismo igrali ligu prvaka.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340545133' post='60876']
Ba je dobar napadac, bice odlicna back-up opcija Torresu, a Rondona nikad u zivotu nisam gledao....
[/quote]Ne znam ja bih radije nekog drugog :huh:

[quote name='how yes no' timestamp='1340545978' post='60883']
Sačekajte još malo, stvari se vrlo brzo okrenu za 180 stepeni...
[/quote]naravno ta opcija uvjek postoji i vjerovatno će se nešto tako i desit
Ako je istina da mi odustajemo od njega, onda je vjerojatnije da će ostati u Portu još jednu sezonu nego ići u PSG.

Hulk je izjavio kako mu je želja Chelsea, ali isto tako da je jako sretan u sadašnjemu klubu i da se ne bi protivio ostanku ukoliko ne bi stigao kod nas. Uprava Porta mu je već ponudila produženje ugovora.
Samo lagano, ne vjerujem ni u jednu ovo pricu do sada sto je Porto rekao da nisu primili ni jednu ponudu, to su po meni ciste izmisljotine. Otice on u Chelsea samo kad Abramovicu punke film. ;)
[url="http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http://chelseabrasil.com/2012/exclusivo-hulk-autografa-camisa-do-chelsea-no-brasil/%3Futm_source%3Dfeedburner%26utm_medium%3Dtwitter%26utm_campaign%3DFeed%253A+chelseabrasil%252FtZXt+%2528Chelsea+News+Brasil%2529"]http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http://chelseabrasil.com/2012/exclusivo-hulk-autografa-camisa-do-chelsea-no-brasil/%3Futm_source%3Dfeedburner%26utm_medium%3Dtwitter%26utm_campaign%3DFeed%253A+chelseabrasil%252FtZXt+%2528Chelsea+News+Brasil%2529[/url]
neznam što bi više rekao za ovaj transfer, više se neću uopće zamarati, ako dođe pisat' će na blogu i to je to.
mislim da se ovdje vise nema sta pricat... posto se sve utisalo, a i zadnjih dana dolaze informacije kakve dolaze... mislim da je Chelsea odustao od ovog igraca... ako je uopce bio zainteresiran za njegove usluge...
moglo bi, ali teško, ipak previše novca je tu, a mislim da ni Abra ni uprava ne će opet rizikovati i platiti preko 50M za samo jednog igrača
vjerujem sad vise nego ranije da ce doc kod nas,vako je bilo i kad se pricalo o Hazardu,potpisivao je dres i nakon nekoliko dana objavili su da je nas
pa true_blue ako ga sad ne dovedemo kad cemo evropski smo prvaci treba se pojacavat a para ima i sigurno da boljeg igraca od Hulka necemo naci
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1340712068' post='61231']
pa true_blue ako ga sad ne dovedemo kad cemo evropski smo prvaci treba se pojacavat a para ima i sigurno da boljeg igraca od Hulka necemo naci
[/quote]

tata Roman uvijek ima para, samo od slj. sezone na snagu stupa FFP, misliš da je slučajno što Chelsea dovodi ovoliko mladih igrača, tako da mislim da ne će dati 50-60 milijuna pogotovo nakon što su se opržili s Torres-om koji nije pokazao dovoljno u zadnjih sezonu i pol, ipak mislim da će se do kraja prijelaznog roka okrenuti nekom jeftinijem rješenju na desnom krilu
a osobno mi nema dražeg igrača i najradije bih njega gledao u Chelsea-vom plavom dresu
[quote name='true_blue' timestamp='1340719569' post='61251']
tata Roman uvijek ima para, [b]samo od slj. sezone na snagu stupa FFP[/b], misliš da je slučajno što Chelsea dovodi ovoliko mladih igrača, tako da mislim da ne će dati 50-60 milijuna pogotovo nakon što su se opržili s Torres-om koji nije pokazao dovoljno u zadnjih sezonu i pol, ipak mislim da će se do kraja prijelaznog roka okrenuti nekom jeftinijem rješenju na desnom krilu
a osobno mi nema dražeg igrača i najradije bih njega gledao u Chelsea-vom plavom dresu
[/quote]

Nema ti od FFP-a sljedeće sezone ništa ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.