Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gonzalo Higuain (2019-2020, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 213
  • Pregledi 20,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Niko ne zna da li bi se snašao, čak i ja mislim da ne bi, ali ga poštujem i mislim da je extra igrač. Pa za Torresa, kad je dolazio, svi su mislili da će biti premoćan, pa eto šta ispade..

Vjerujem da nije istina. Pa Higuain mu nije bio neki igrac ni u Realu cini mi se? Gotivio je vise benzemu, a pogotovo cijena je malo reci smijesna.

Da je nesto valjao ostao bi u Realu a ne otiso u Napoli

Da je Makelele nešto valjao ostao bi u realu a ne otišao u chelsea ;)

Real i pametne kupovine/prodaje ne idu u istu rečenicu. A što se tiče pipite u plavom dresu - ja sam za

Sto mladji i sto konstantniji napadac nam je potreban, da je u formi koliko toliko (mislim da moze dati sa sigurnoscu svaku drugu utakmicu po gol dva, glupo je sad ocekivati Suareza, ovo njegovo "ludilo" je prolazno, to jos samo Ronaldo moze kontrolisati) i da se mozemo osloniti da imamo devetku tamo gore pred golom ! Nemam nista protiv nikoga, pa tako ni Gonzala, takodje boli me briga hoce li Abrama pljunuti 50,60 ili mozda 100 miliona, sasvim mi je svejedno ali ako ce vec toliko neka bude razuman i lijepo razmisli sta mu je najbolje, a ne kao dijete kad hoce bas te patike. 

ps. znao sam da cemo kad tad zavrsiti sa onim starkeljom za pregovarackim stolom, nije odustao kod Cavania, tek sad nece odustati od zahtjeva za Higuaina, bome Abra zasukaces dobro rukave ! :)

• 1 godina kasnije...

Higuain ima jednu pravu manu - nema ga u velikim utakmicama. Dzoker u Realu ili prva igla u Napoliju, svodi se na isto. Neka mu blokada stoji u glavi, koju cak ni Mou nije uspeo da premosti.  

Iako ga mnogi ovde karakterisu kao drvo, on je jako zahvalan igrac, i puno radi na terenu. Ali njegov rad se ogleda drugacije od Costinog. Diego juri protivnicke igrace, pritisska loptu, dok je Gonzalo ove sezone podelio 8 asistencija, samo jednu manje od naseg velemajstora Edena. S te strane je produktivniji od naseg prvog napadaca(Necu ni rec o kvalitetu Serie A, svrsavali ste na Quada).

Jak ugovor, velika primanja i jako tvrdoglav vlasnik kluba ga cine skupom akvizicijom. ali to se moze premostiti cinjenicom da on zeli da igra Ligu Sampiona, te da nezadovoljan igrac, a tolko placen nikome ne treba.

I da, najvaznija stvar, covek je vec par sezona u takmicarskom ritmu, dakle igra fudbal, spreman je, zdrav, postize golove...

Ipak, protiv transfera, ako se cena ne dovede na neku razumnu vrednost.

Objasnio si Whispere.

Samo bih jos dodao da mislim da bi se uklopio u nas tim, ali da se ne bi uklopila cijena sa nasim mogucnostima za drugog/konkurencija prvom -  napadaca.

Prevara od igrača. Vjerovatno naši samo bacaju patku Monacu da nam spuste cijenu za Falcaa. Klasična igranka na tržištu.

Ma de nidje veze, bolji Higuain... :D

Sto posto je to, dovodimo Radamela hladno. Neka ga :D

• 5 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.