30. decembar 2013.12 god. comment_156082 Ma može se kupit bolji za manje ili iste pare, imam jak osjećaj da se nebi snašao ovdje Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156086 Niko ne zna da li bi se snaÅ¡ao, Äak i ja mislim da ne bi, ali ga poÅ¡tujem i mislim da je extra igraÄ. Pa za Torresa, kad je dolazio, svi su mislili da će biti premoćan, pa eto Å¡ta ispade.. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156378 http://chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/napoli-odbio-50m-funti-za-higuaina-chelsea-sprema-novu-ponudu.html Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156380 Vjerujem da nije istina. Pa Higuain mu nije bio neki igrac ni u Realu cini mi se? Gotivio je vise benzemu, a pogotovo cijena je malo reci smijesna. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156382 Da je nesto valjao ostao bi u Realu a ne otiso u Napoli Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156385 Da je nesto valjao ostao bi u Realu a ne otiso u Napoli Da je Makelele neÅ¡to valjao ostao bi u realu a ne otiÅ¡ao u chelsea ;) Real i pametne kupovine/prodaje ne idu u istu reÄenicu. A Å¡to se tiÄe pipite u plavom dresu - ja sam za Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156398 Nije sto je Higuain, vec sto je letos kostao 20 miliona manje. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156399 Sto mladji i sto konstantniji napadac nam je potreban, da je u formi koliko toliko (mislim da moze dati sa sigurnoscu svaku drugu utakmicu po gol dva, glupo je sad ocekivati Suareza, ovo njegovo "ludilo" je prolazno, to jos samo Ronaldo moze kontrolisati) i da se mozemo osloniti da imamo devetku tamo gore pred golom ! Nemam nista protiv nikoga, pa tako ni Gonzala, takodje boli me briga hoce li Abrama pljunuti 50,60 ili mozda 100 miliona, sasvim mi je svejedno ali ako ce vec toliko neka bude razuman i lijepo razmisli sta mu je najbolje, a ne kao dijete kad hoce bas te patike. ps. znao sam da cemo kad tad zavrsiti sa onim starkeljom za pregovarackim stolom, nije odustao kod Cavania, tek sad nece odustati od zahtjeva za Higuaina, bome Abra zasukaces dobro rukave ! :) Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156402 GOOOONZAAAALLLOOOO HIIGUUAAIIINNGON-ZA-LO HI-GUA-IN!Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219823 kakav crni Iguain taj je mekan kao devojcica,prosao bi gore od Torresa imam osecaj. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219842 Higuain ima jednu pravu manu - nema ga u velikim utakmicama. Dzoker u Realu ili prva igla u Napoliju, svodi se na isto. Neka mu blokada stoji u glavi, koju cak ni Mou nije uspeo da premosti. Iako ga mnogi ovde karakterisu kao drvo, on je jako zahvalan igrac, i puno radi na terenu. Ali njegov rad se ogleda drugacije od Costinog. Diego juri protivnicke igrace, pritisska loptu, dok je Gonzalo ove sezone podelio 8 asistencija, samo jednu manje od naseg velemajstora Edena. S te strane je produktivniji od naseg prvog napadaca(Necu ni rec o kvalitetu Serie A, svrsavali ste na Quada). Jak ugovor, velika primanja i jako tvrdoglav vlasnik kluba ga cine skupom akvizicijom. ali to se moze premostiti cinjenicom da on zeli da igra Ligu Sampiona, te da nezadovoljan igrac, a tolko placen nikome ne treba. I da, najvaznija stvar, covek je vec par sezona u takmicarskom ritmu, dakle igra fudbal, spreman je, zdrav, postize golove... Ipak, protiv transfera, ako se cena ne dovede na neku razumnu vrednost. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219846 Objasnio si Whispere. Samo bih jos dodao da mislim da bi se uklopio u nas tim, ali da se ne bi uklopila cijena sa nasim mogucnostima za drugog/konkurencija prvom - napadaca. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219855 Prevara od igraÄa. Vjerovatno naÅ¡i samo bacaju patku Monacu da nam spuste cijenu za Falcaa. KlasiÄna igranka na tržiÅ¡tu. Prijavi
9. juni 2015.11 god. comment_219871 Prevara od igraÄa. Vjerovatno naÅ¡i samo bacaju patku Monacu da nam spuste cijenu za Falcaa. KlasiÄna igranka na tržiÅ¡tu. Ma de nidje veze, bolji Higuain... :D Sto posto je to, dovodimo Radamela hladno. Neka ga :D Prijavi
30. novembar 2015.10 god. comment_242881 Trenutno najbolji napadac u europi, pogledajte vecerasnju golcinu Interu. Sut bez razmisljanja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.