31. januar 2016.10 god. comment_249060 Upravo Goku, citas mi misli sto se tice ovog igracaHahahh pa pogledajte samo ovu utakmicu gore protiv Barcelone sta je sve ovaj karinas uspio promasiti, a da i ne spominjem ovu sansu u finalu SP-aLik je luzer teski kojem treba 50 prilika da zabije gol. Jedna dobra sezona ne moze promijeniti to.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249070 Higuain taraba? Ljudi vidjeli kako je jednom promašio penal i sad je to karakteristika njega kroz cijelu karijeru. Pogledajte neku utakmicu i onda pričajte.. Lik je top klasa napadača, a vi serite koliko hoćete. Samo ove sezone u 29 nastupa 26 golova, uz to najbolji strijelac u Serie A. Napoli bez njega sakat ko Stiven Hoking. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249072 Nek je Falkao klasa... Iguain je imao problema sa samopouzdanjem, promasivao je izgledne sanse... Ali za ove dve sezone u Napoliju se to izmenilo. Oslobodio se pritiska i konacno pokazuje kvalitet. Sada mu treba polusansa da postigne gol. Pored toga mnogo radi za ekipu, ucestvuje u igri, zna da sacuva loptu i da je podeli saigracima. Covek igra sezonu karijere. Lepo recite ne pratimo Napoli, Seriju A.... Niko se nece naljutiti na vas. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249080 U poslednjoj sezoni dok je bio u Realu ne znam protiv koga su igrali cekao sam samo 3+ Reala za 150 evra i ovaj retard je imao 21548524 odlicnih sansi i svaku je promasio, 2 ili 3 puta sam na golmana omasi. Jebem li mu mater nesposobnu. Lik ''pronsao samopouzdanje'' sa 28 godina. Lik uopste nema konkurenciju u ekipi na svojoj poziciji i to mu daje samopouzdanje. Kad bi otisao u ekipu sa jos jednim dobrim napadacem i za svaki njegov debilizam drugi igrac uskocio umesto njega jel to znaci da bi opet postao smesan igrac bez sampopuzdanja? Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249081 U poslednjoj sezoni dok je bio u Realu ne znam protiv koga su igrali cekao sam samo 3+ Reala za 150 evra i ovaj retard je imao 21548524 odlicnih sansi i svaku je promasio, 2 ili 3 puta sam na golmana omasi. Jebem li mu mater nesposobnu. Lik ''pronsao samopouzdanje'' sa 28 godina. Lik uopste nema konkurenciju u ekipi na svojoj poziciji i to mu daje samopouzdanje. Kad bi otisao u ekipu sa jos jednim dobrim napadacem i za svaki njegov debilizam drugi igrac uskocio umesto njega jel to znaci da bi opet postao smesan igrac bez sampopuzdanja? Kada bi baba imala m..... Ja se ne bavim predvidjanjima, gledam na stvari onakve kakve su sada. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249083 Higuain je bolji napadac od svih nasih posle odlaska Drogbe. Pogledajte Napoli bez njega i sa njim u ekipi, potpuno dvije razlicite ekipe. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249088 Higuain je bolji napadac od svih nasih posle odlaska Drogbe. Pogledajte Napoli bez njega i sa njim u ekipi, potpuno dvije razlicite ekipe. Mi smo posle Drobe doveli samo jednog vrhunskog napadaca a to je Kosta. Svi ostali su dovodjeni da krpe rupe ili da budu zamene. Kosta nije nista losiji od Iguaina ali uporedi u kakvoj su formi igraci iza Koste i igraci iza Iguaina. Insinje igra najbolju sezonu u karijeri, Hamsik godinama konstantno dobar, Alan i Zorzinjo perfektno igraju, Kaljehon isto dobar. Nije Napoli ovako dobar smo zbog Iguaina. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249101 WTF sad ispade da bolje saigrače ima Higuain nego Costa?????? Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249102 Forma je ključna reč kerdilo moj. Ovo je klasičan primer zelenije trave. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249106 Oj ne vjerujem, i dalje se raspravlja o ovoj tarabi, lik je benteke. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249111 Samo vi svrsavajte na njega dokle god je daleko od Celsija, uz sve probleme samo nam jos ovaj idiot fali. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249161 Da je tolka klasa ne bi iz Reala završio u Napoli. Real Madrid je dobio dobru ponudu i prodao viska igraca u napadu. Ako je to mjerilo onda ni Morata nije nikakav igrac u Real Madridu a kida u Juventusu. Vasa prica nema veze sa realnoscu. Mi smo posle Drobe doveli samo jednog vrhunskog napadaca a to je Kosta. Svi ostali su dovodjeni da krpe rupe ili da budu zamene. Kosta nije nista losiji od Iguaina ali uporedi u kakvoj su formi igraci iza Koste i igraci iza Iguaina. Insinje igra najbolju sezonu u karijeri, Hamsik godinama konstantno dobar, Alan i Zorzinjo perfektno igraju, Kaljehon isto dobar. Nije Napoli ovako dobar smo zbog Iguaina. Pogledaj kakve igrace je Costa imao iza sebe, Matica, Fabregasa, Matu, Debruynea, Schurlea, Oscara, Hazarda. Svi nabrojani igraci su bolji od navedenih u Napoliu. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249164 Real Madrid je dobio dobru ponudu i prodao viska igraca u napadu. Ako je to mjerilo onda ni Morata nije nikakav igrac u Real Madridu a kida u Juventusu. Vasa prica nema veze sa realnoscu. Nije problem što je napustio Real, nego je čudno što se Siti, Junajted, PSG, Barsa pa i taj Juventus nisu otimali za njega kad je tolika klasa. A ni sad nisu nešto zainteresovani... Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249172 Real Madrid je dobio dobru ponudu i prodao viska igraca u napadu. Ako je to mjerilo onda ni Morata nije nikakav igrac u Real Madridu a kida u Juventusu. Vasa prica nema veze sa realnoscu. Pogledaj kakve igrace je Costa imao iza sebe, Matica, Fabregasa, Matu, Debruynea, Schurlea, Oscara, Hazarda. Svi nabrojani igraci su bolji od navedenih u Napoliu. Pa sta fali djubrentusu, Napoli je nizerazredni klub, dok djubrentus veliki klub. Prijavi
1. februar 2016.10 god. comment_249197 Nije problem što je napustio Real, nego je čudno što se Siti, Junajted, PSG, Barsa pa i taj Juventus nisu otimali za njega kad je tolika klasa. A ni sad nisu nešto zainteresovani... Tebi je bitno da odgovoris meni a nebitno sta pise u tvom odgovoru. Da krenemo: City? Nije tacno da nisu bili zainteresovani, bilo je prica da ga zele dovesti medjutim imali su tada strasan napad sa Dzekom, Aguerom, Tevezom i Negredom. Ako zelis linkove, javi se imam ih sacuvane u komjuteru. United? Nisu bili zainteresovani ali su zato imali vrhunski napad sa Van Persiem, Ronyem i Hernandezom. PSG? Potpuno nepotreban napadac pored Ibrahimovica i Cavania, cak ni Cavani jedno vrijeme nije igrao dovoljno, novi napadac im nije trebao. Barcelona? Potpuno nepotreban napadac pored Mesia, Neymara, Suareza, najbolji dokaz je za to da su prodali 2 igraca koja mogu igrati u napadu(Pedro, Sanchez). Juventus? Svo vrijeme igraju sa jednim napadacem, tad su u klubu imali Teveza(posle odlaska iz Manchester Citya) i Moratu, dovodjenje Higuaina im je bilo skupo i nakon odlaska Teveza doveli su Mandzukica. Tvoja prica da je Higuain prosjecan napadac moze proci nekim levatima koji gledaju utakmicu jednom u mjesec dana. Da smo mi doveli Higuaina a manili se promasaja poput Toresa i Falca. Pa sta fali djubrentusu, Napoli je nizerazredni klub, dok djubrentus veliki klub. Procitaj moj post pa onda komentarisi nigdje nisam spomenuo nista negativno o Juventusu. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249200 "Ako je to mjerilo onda ni Morata nije nikakav igrac u Real Madridu a kida u Juventusu. Vasa prica nema veze sa realnoscu." Morata je presao da bi igrao, jer nije imao mjesta u Realu. Higuain je presao u Napoli, jer ga je Real odbacio zbog tarabluka tokom njegove karijere u Realu, ne zato sto je morao ga prodati. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249208 Tevez je u isto vreme igrao i za Juventus i City? Cavani je tog leta tek prešao u PSG, Nejmar je istog tog leta prešao u Barselonu, dok je Suarez još bio u Liverpulu. Morata je tek 2014. došao. Ajd, Junajted je u tom trenutku imao na prvi pogled strašan napad, mada je baš u toj sezoni počeo njihov strmoglavi pad. Ako već kačiš neke činjenice, neka sve budu iz istog vremenskog perioda, a ne jedan iz 2013, drugi iz 2014, a treći iz 2016. I nisam rekao nigde da je prosečan, smatram da nije tolika klasa. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249218 Tevez je u isto vreme igrao i za Juventus i City? Cavani je tog leta tek prešao u PSG, Nejmar je istog tog leta prešao u Barselonu, dok je Suarez još bio u Liverpulu. Morata je tek 2014. došao. Ajd, Junajted je u tom trenutku imao na prvi pogled strašan napad, mada je baš u toj sezoni počeo njihov strmoglavi pad. Ako već kačiš neke činjenice, neka sve budu iz istog vremenskog perioda, a ne jedan iz 2013, drugi iz 2014, a treći iz 2016. I nisam rekao nigde da je prosečan, smatram da nije tolika klasa. Stavljeno je u zagradu da kad je otisao iz Manchester Citya, to ti je u dijelu kod Juventusa. Naravno da nije iz samo jednog perioda ali jeste iz 2013 kad je otisao iz Real Madrida. Nije nabrojan ni jedan igrac prije 2013 godine do danas. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249220 Igi just want to peck a fight :D A sve je pocelo tako sto je neko napisao da je Iguain TRENUTNO jedan od najboljih napadaca u Evropi, sto i jeste tacno. Ali ovde postoje ljudi toliko zeljni rasprave i merenja kurceva da ni ne citaju kompletne postove, samo ono sto mogu da isprozivaju. Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249231 Igi just want to peck a fight :D A sve je pocelo tako sto je neko napisao da je Iguain TRENUTNO jedan od najboljih napadaca u Evropi, sto i jeste tacno. Ali ovde postoje ljudi toliko zeljni rasprave i merenja kurceva da ni ne citaju kompletne postove, samo ono sto mogu da isprozivaju. Pisalo se i da bi bio najbolji napadač od Drogbe, a i prozivali su ljude jer je neko rekao da su fudbaleri Napolija u boljoj FORMI od naših, a on napao Gokua da je rekao da Napoli ima bolju ekipu. Šta će ker, vidi tuđe, a ne i svoje mane. :P Prijavi
2. februar 2016.10 god. comment_249244 Pa kad covjek hvali igraca u rangu Bentekea :D To i hamco kada kaze za Bentekea, meni mrak padne :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.