Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gonzalo Higuain (2019-2020, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 213
  • Pregledi 20,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako bi ga bilo fino vidjet u plavom dresu na SB-u..cc

Ne bih ga volio na Stamfordu, imam osjećaj da bi bio novi Torres.

Haha, sta nam pocini Torres. Sad ne smijemo dovesti napadaca. :D

Ali slazem se s tobom. Ni ja ga ne bih volio vidjeti... To je samo neki osjecaj jbg.

Ne bih ga volio na Stamfordu, imam osjećaj da bi bio novi Torres.

Jeste navalili na Torres-a, niko ne spominje shevu !

Svi igraci koji su bili klasa u Spaniji pa presli u Premiership pokazali su se kao odlicna pojacanja.. Torres kad je dosao u Liverpool odmah u prvoj sezoni najbolji strijelac, pa Silva i Aguero u City, pa Mata kod nas svi su postali glavni igraci u svojim klubovima.. tako da sam ja 100 posto za to da Higuain dode.. vise bi volio njega nego Cavanija :)

Ma joj ko ce ga znati kakav bi bio kad bi dosao u Chelsea, Torres je kao i Sheva izuzetak, onda je i SAF trebao reci sta ce mi Chicharito, mozda se nece snaci, a mali Torresu moze davati lekcije kako se zabija

1000. post :)

Otac Higuaina kaze: "Nitko u Madridu nije govorio o prodaji Gonzala, a on nema namjeru otići. Cilj je ostati u Realu do kraja ugovora, odnosno do lipnja 2016. godine, iako ako netko u klubu kaže da više nismo dobrodošli, siguran sam da neće nedostajati ponuda."

Veoma drag igrac, ali ..

Ne bih ja njega dovodio jer mi je previše bjel za Čelzi. Nisam rasista ali budimo realni u Čelziju su uvjek najubojitiji strijelci bili crnci - Drogba, Anelka, Jerrel Haselbaink nadam se da će i Lukaku to postati.

• Autor

Ne bih ja njega dovodio jer mi je previše bjel za ÄŒelzi. Nisam rasista ali budimo realni u ÄŒelziju su uvjek najubojitiji strijelci bili crnci - Drogba, Anelka, Jerrel Haselbaink nadam se da će i Lukaku to postati.

Konstatacija ti je neopravdana :/

Gle ovog Äovjeka:

Gudjohnsen_blues.jpg

ÄŒisti Arijevac, a zabijao je ko lud :)

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1325675384' post='14383']Ako dodju Hulk,Neymar,Hazard.. ne treba vise sam za neko krilo nego za klasicnog spica imamo dosta takvih (Torres,Drogba,Lukaku i Danny moze spica igrati....)[/quote]

hahaha a jes skroman majkemi :D

[quote name='sturridge' timestamp='1325671895' post='14370']netreba nam on :S[/quote]

ja mislim da bi nam dobro dosao ;D
  • 4 sedmice kasnije...
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=31906

dovoljan pokazatelj koga je CHELSEA propustio covjek je ispred messija i ronalda ccc :D
[b] [size=4]Real odbio Chelseajevih 40 miliona eura za Higuaina[/size][/b]

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/real-odbio-chelseajevih-40-miliona-eura-za-higuaina/120202148
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1328203118' post='22523']
[b] Real odbio Chelseajevih 40 miliona eura za Higuaina[/b]

[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/real-odbio-chelseajevih-40-miliona-eura-za-higuaina/120202148"]http://www.sarajevo-...uaina/120202148[/url]
[/quote]

Šteta. Mislim da bi on bio pravi potez. Higuin i Lukaku pa da se smjenjuju. Ali jbg.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328206037' post='22537']

Šteta. Mislim da bi on bio pravi potez. Higuin i Lukaku pa da se smjenjuju. Ali jbg.
[/quote]
Slazem se.. ali eto nadajmo se da ce doci na ljeto :)
[quote name='mata10' timestamp='1328209793' post='22558']
Slazem se.. ali eto nadajmo se da ce doci na ljeto :)
[/quote]
Nebih volio da dodje , pa on je isti igrac kao i Torres , a cijena 40 miliona .
Bolje da dovedu Cavani-a

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.