28. april 2019.7 god. comment_286100 Ovaj lik je cak i od Morate gori.Onaj je barem znao glavom dati neki go. Koji smecar od napadaca majko mila. Prijavi
28. april 2019.7 god. Autor comment_286105 Nije nitko ni oÄekivao da će biti bolji od Morate. Doveli smo ga samo da Chelsea održi tradiciju zadnjih nekoliko godina a ta tradicija se zove "Fulaj sa napadaÄem kad kupujeÅ¡, obavezno!" Prijavi
29. april 2019.7 god. comment_286113 Ovoga makar mozemo vratiti nazad zabarima na kraju sezone. Srecom nisu poslusali pusaca na klupi i doveli debelog za masne pare na duzi ugovor. Tu bi se zavalili gore nego kod Torresovog transfera.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. maj 2019.7 god. comment_286156 Novi sam na forumu inaÄe i malo gledam ove teme i skontam da je tema o Higuainu otvorena prije viÅ¡e od 7 godina. Samo bih da kažem da se na taj naÄin oÄituje nesposobnost uprave kod transfera, jer nije jedini primjer igraÄa kojeg smo doveli tek onda kad je propao. Nismo uspjeli da potpiÅ¡emo Falcao-a kad je bio meÄ‘u najboljim igraÄima svijeta, nego nakon katastrofalne sezone u Manchester Unitedu, nismo uspjeli da potpiÅ¡emo Pata kad je bio na vrhuncu karijere, nego kad je propao i nismo uspjeli da potpiÅ¡emo Eto-a kad je bio vrhunski fudbaler, nego tek kad je uÅ¡ao u ozbiljne godine. Politika "dovedi propalog igraÄa i moli Boga da opet priogra" donosi rezultate, ali u Turskom prvenstvu... Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287917 Debeli guzonja pola godine bio tu, dao par golova buducim nizeligasima, nije 3 sprinta napravio, promasio kamaru zicera, sirio ruke stalno i uzeo dobar kes. Hebo li ga pusac u paksu, nek ga nosi sa sobom sad.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287930 za par mjeseci od foruma za transfere, preko foruma prvi tim, do foruma bivsi igraci Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313160 https://www.youtube.com/watch?v=CPh7T6JF68Y Jedva sam ga prepoznao sa ovim Caballero stilom Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313194 Kakvog smo mi buzdovana doveli da namnspasava sezonu, kad se sjetim samo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.