2. februar 2012.14 god. Autor comment_22562 [quote name='Blues_95' timestamp='1328210058' post='22560'] Nebih volio da dodje , pa on je isti igrac kao i Torres , a cijena 40 miliona . Bolje da dovedu Cavani-a [/quote] Ne znam zašto, ali mislim da bi se prije Higuain navikao na englesku ligu. A po Äemu su to Torres i on isti tip igraÄa. Meni baš nisu. Torres je više solist, dok Higuain odradi jedan pametan potez na utakmici uvijek, a to je zabije gol. Najefikasniji napadaÄ na svijetu. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22595 Ma ljudi ta dva igraca se po meni ne mogu poredit. Torres mi je nekako previse zategnut i igra silom, dok Higuain je tip igraca Vilje, svaki njegov potez je s razmisljanjem, tehniÄki je bolje potkovan od Torresa, a u jednoj stvari se i vidi ta njihova razlika PO NACINU KRETANJA NA TERENU. Higuain se meni vise otkriva i brze ulazi u prostor nego Torres. Al on ili Cavani bi bila idealna solucija Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22612 Hmm mozemo pricati sta god ocemo ali opet ne znamo kako bi se privikao na engleski tip fudbala. Al sve u svemu nebi imao nista protiv njegovog dolazka. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22614 Torres dok je bio u Liverpoolu, važio je za jednog od najboljih napadaÄa. Za nekoga je bio i najbolji. DoÄ‘e u Chelsea i šta bude.... Tako da, ne može se znati, kako će i da li će se koji igraÄ se naviknuti na novu ekipu. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22635 Pa uglavnom velike zvijezde koje dodu iz Spanije u Englesku se vrlo brzo naviknu, kao sto mozemo vidjeti na primjerima Mate, Silve, Aguera pa i Torresa kada je dosao u Liverpool.. pa sto to ne bi bio slucaj i sa Higuainom, mada smo mi nekako baksuzi sa ovim napadacima.. Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22642 Higuain je flop od igraca, moze zabijati Granadi, Levanteu i slicnim smijurijama od kluba. A tih "40" miliona nije nista novo kad je u pitanju Chelsea, agenti pokusavaju dici cijenu svojim igracima preko naseg kluba. Prosli januar bila je ista prica za Gomeza i 42 miliona eura...presmjesno!Zatim imate pricu oko Falcaoa, za kojeg Chelsea navodno nudi 60 miliona, a ljetos ga mogli dovesti za 30, zatim Jovetic kojem je ljetos isticao ugovor, potpisao novi i sad kao Chelsea sprema dati 30 miliona.Siguran sam da Chelsea nece dovoditi napadaca u narednih nekoliko sezona, vec sad imamo 5 napadaca plus Lalkovica na posudbi. Ako odu Drogba i Kalou na ljeto, a nadam se da hoce opet ce nam ostati Torres, Lukaku, Sturidge sto je sasvim dovoljno! Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22728 [quote name='trebevic' timestamp='1328252398' post='22642'] [b]Higuain je flop od igraca[/b], moze zabijati Granadi, Levanteu i slicnim smijurijama od kluba. [/quote] nebih se baš složio s tim al dobro, tvoje mišljenje Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22733 protiv barce u kupu je bas zasro mogao je da zabije gol ciganima u 10-oj sekundi Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22738 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328282004' post='22733'] protiv barce u kupu je bas zasro mogao je da zabije gol ciganima u 10-oj sekundi [/quote] istina, ali sjeti se i ronaldo je na bernabeu fulao 100postotnu šansu protiv barce eto i naš torres je fulao unitedu prazan gol Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22741 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328282610' post='22738'] istina, ali sjeti se i ronaldo je na bernabeu fulao 100postotnu šansu protiv barce eto i naš torres je fulao unitedu prazan gol [/quote]da ali da nas Torres zabija kao njihov Ronaldo ili Higuain Prijavi
3. februar 2012.14 god. comment_22834 Kad malo bolje razmislim, volio bih da doÄ‘e. Toresa prodati Anžiju/QPR/Malagi/bogu_ocu za 30 miliona.. još smo od dresova dobili para za Äokoladu Higuain, Lukaku, Sturridge - kidalice moje slatke male Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_22934 [quote name='Kalouda' timestamp='1328296715' post='22834'] Higuain, Lukaku, Sturridge - kidalice moje slatke male [/quote] taj napad bi ubijao sve Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23035 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/higuain-ne-odlazi-iz-reala-dok-ne-osvoji-ligu-prvaka/120204068 Inace doveo sam ga na pesu, na master ligi.. Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23084 [b] [size=4]Higuain ne odlazi iz Reala dok ne osvoji Ligu prvaka[/size][/b] [url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/higuain-ne-odlazi-iz-reala-dok-ne-osvoji-ligu-prvaka/120204068"]http://www.sarajevo-...rvaka/120204068[/url] Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23116 Dobar igrac ali bi vise voljeo vidjeti Cavanija nego njega ali bio bi zadovoljan i sa njim. Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23214 [quote name='mata10' timestamp='1328369642' post='23084'] [b] [size=4]Higuain ne odlazi iz Reala dok ne osvoji Ligu prvaka[/size][/b] [url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/higuain-ne-odlazi-iz-reala-dok-ne-osvoji-ligu-prvaka/120204068"]http://www.sarajevo-...rvaka/120204068[/url] [/quote] znaci nikad Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_24066 ma još bojle, dobar je on napadaÄ al se može i puno bolje proć, al prije svega rješit se Torresa pa onda dobro pogledat na tržište koga ubost ,ja bi bio najzadovoljniji kad bi zamoru doveli i to sam baš ljubomoran na QPR doveli vrlo dobrog napadaÄa za ništa (4-5 mil.) E takav se ubio da bude pomoć legendi Droletu i nadi u usponu Lukakuu , englez s puno iskustva u PL paše našem stilu igre sve u svemu dobar napadaÄ. A ne neki Higuanini koji d one usrane španjolske lige dalje nisu vidjeli pa da se opet strahuje od nekih flopova itd. da se razumijemo nemam ja ništa protiv Higuaina, dok je u Realu. Ovako smo mogli dobit solidnog provjerenog igraÄa za kikiriki i onda i da je teški flop nebi se trebali ni osvrnut. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24116 [quote name='Vinko' timestamp='1328569850' post='24066'] ma još bojle, dobar je on napadaÄ al se može i puno bolje proć, al prije svega rješit se Torresa pa onda dobro pogledat na tržište koga ubost ,ja bi bio najzadovoljniji kad bi zamoru doveli i to sam baš ljubomoran na QPR doveli vrlo dobrog napadaÄa za ništa (4-5 mil.) E takav se ubio da bude pomoć legendi Droletu i nadi u usponu Lukakuu , englez s puno iskustva u PL paše našem stilu igre sve u svemu dobar napadaÄ. A ne neki Higuanini koji d one usrane španjolske lige dalje nisu vidjeli pa da se opet strahuje od nekih flopova itd. da se razumijemo nemam ja ništa protiv Higuaina, dok je u Realu. Ovako smo mogli dobit solidnog provjerenog igraÄa za kikiriki i onda i da je teški flop nebi se trebali ni osvrnut. [/quote] Debma Ba, Lukaku i Drogba = kakav napad, kakav napad Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43801 http://dailyfootballnews.org/premier-league/chelsea-ready-to-make-move-for-35m-rated-real-madrid-hotshot/# Mislim da je Roman ovog puta ozbiljno krenuo u lov. Higuain je fantastican napadac, iako je celu sezonu u senci Benzeme i prakticno druga opcija Reala u napadu, uspeo je da postigne 20 golova u Primeri, i jos 10ak u ostalim takmicenjima. Veoma brz, jak ali i isto tako tehnicki potkovan napadac. Sposoban da iz nicega napravi sansu. Po meni pravi izbor. Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43807 Pored konkurencije u vidu Benzeme te prehodno Raula, Nistelrooya u 159 ligaskih utakmica zabiti 90 golova nije mala stvar. A eto izgleda da ima nesto u ovoj prici cim se spominjao negdje na zimu pa se opet sada spominje, ce da vidimo Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43839 Higuain mi se nikada nije svidjao, ali to naravno nema veze s njegovim igrama. U pocetku je u Realu fulao sve zivo, kasnije se popravio ali da je toliko dobar, bio bi prvi izbor kod Josea. Benzema je kompletniji napadac od njega i nije bez razloga on u prvih 11. Rekao sam vec, reci cu ponovo. Cavani ili Radamel se mogu za te pare dovesti, niko treci. Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43872 Ako se već mora dovodit napadaÄ, onda treba ganjati najbolje. Higuain je dobar, ali ne bih ja bio za njega. Kao što reÄe dvanaesti, Cavani ili Radamel, bio bi fenomenalan izbor. Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43875 [quote name='how yes no' timestamp='1335543236' post='43872'] Ako se već mora dovodit napadaÄ, onda treba ganjati najbolje. Higuain je dobar, ali ne bih ja bio za njega. Kao što reÄe dvanaesti, Cavani ili Radamel, bio bi fenomenalan izbor. [/quote] U potpunosti se slažem ako ne ulovimo Cavanija ili Falcaoa može i Higuain. Higuain bi po meni trebao biti treća opcija. Prijavi
27. april 2012.14 god. comment_43897 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335544132' post='43875'] U potpunosti se slažem ako ne ulovimo Cavanija ili Falcaoa može i Higuain. Higuain bi po meni trebao biti treća opcija. [/quote] ma kakva 3. opcija, za te pare se može dovest boljih napadaÄa ,ma i za manje pare, Äuj 40 mil. za Higuaina, već ste spomenuli Falcaa i Cavania, ja bi spomenuo Papissa Cissea koji razvaljuje u PL, Llorentea. Iskreno prije bi uzeo Zamoru, QPR ispada on bi bio sretan da doÄ‘e u velik klub, provjeren napadal, Englez i sigurno se nebi bunio igrat u manjim utakmicama. S tim da imamo Lukakua na kojeg za sezonu-dvije eventualno 3 moramo poÄet ozbiljno raÄunat tolko posudb mislim da bi mu bilo dovoljno do tad nek je još Drogbe, a onda se oÄekuje da Äe torres i Lukaku bit oni prvi pikovi u napadu a 3. napadaÄ netreba bit od 40 mil€. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.