Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gonzalo Higuain (2019-2020, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 213
  • Pregledi 20,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1335564031' post='43977']
Hahaha Zamora hahahaha
[/quote]

ćemu taj podrugljiv smijeh, sasvim ok napadač za ove FA cup i Liga cup utakmice , i moža poneku slabiju Premiership utakmicu protiv novopečenog drugoligaša, iskusan igrač, dostupan i jeftin, koji bi bac up torresu i Drogbi (kojeg bi zamjenio za godinu dvije Lukaku) nekužim zašto uvek mora bit pojačanje izna 30 mil.€ tako bi i ja mogao bit dobar trener.... stvarno debilana
Radije dati Pattyu Bamfordu minute nego tog prosječnog prenapuhanog engleskog penzionerskog tokmaka dovoditi. Pa nismo mi bindippersi jebeni. :rolleyes:
[quote name='Wisey' timestamp='1335565919' post='43994']
Radije dati Pattyu Bamfordu minute nego tog prosječnog prenapuhanog engleskog penzionerskog tokmaka dovoditi. Pa nismo mi bindippersi jebeni. :rolleyes:
[/quote]

Feruz Islam, Romelu Lukaku.....

Ako se trose minuti, nek se trose na nase momke....
Nisam neki ljubitelj ovoga igrača al u suštini nemam ništa protiv njegovog dolaska s obzirom da nam očajnički treba napadač.
Mlad je, jak u duelu , u svakom slučaju u PL bi sigurno napredovao i postao još bolji igrač.
Ja ne bih volio Higuaina u Chelseu . Gledao sam mnogo utakmica Reala ove sezone , i jest dao je mnogo golova , ali kakve on sanse fula to je za nepovjerovati . Imam osjecaj kad bi on dosao u Chelsea da bi bio nesto slicno kao Torres .

Ako Torres nastavi ovako ja mislim da nam napadac nece trebati . A ako bude vec dovodili tu su Falcao , Cavani .
Trebat će nam špica jedino ako Tito ode. Al to neka bude neki igrač do 20 milja koji će biti spreman rotirati se s Nandom tipa ovaj Doumbia, Lewandowski i tako to. Ja bih ostavio Dannya na ovoj poziciji koju trenutno igra, ne bih ga gurao u sam vrh napada. :)
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1337352881' post='49644']http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8FRJvagF_dc Šta će nam ovaj balvan u ekipi.. :lol: :lol:[/quote]

hahahahhaa a gle komentara dole

"if that was a barca player he would be lying on the floor for 10 minutes"

HAHAHA
il ovaj

It was a joke. He kicked the door with his foot and made it look like he walked into it head 1st.

xD Balvan, da je luiz odradio bilo bi kralj :P
Meni je drago da se nespominje vise u vezi Chelsea . :)

Ovako nesto slicno je furao moj drug po gradu . Udari rukom u znak , i kao cuva se za glavu . Okupise ljudi oko njega , smiju se m zajebaju ga , tek kasnije skontaju da je to samo furka :D
  • 6 mjeseci kasnije...
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9732342/Chelsea-step-up-pursuit-of-Radamel-Falcao-or-Gonzalo-Higuain-despite-Fernando-Torres-improvement.html
Opet se spominje!
  • 5 mjeseci kasnije...

Higuaín: "I feel like my time here [at Real Madrid] has come to an end. I need a change of scenery. The decision is made"

Higuaín: "I hope that the club [Real Madrid] does the best for me, and for them"

Higuaín confirms he wanted to leave last season too: "I stayed for the fans, my coach who convinced me and for my team mates".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.