Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gonzalo Higuain (2019-2020, 14 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne mozes porediti Higuaina sa Bentekeom. Niti su isti tip igraca niti su jednako dobri. Sve necu da se petljam kada je Higuain u pitanju, ali moram reci da se i meni lik svidja kao napadac.

Sto se tice ovog sto je diablo rekao da je Vardi u top 10 napadaca, evo smijem se na glas :D

I da, mislim da Benteke uopste nije toliko los igrac pogotovo da bude na klupi i da ulazi po potrebi.

• Odgovori 213
  • Pregledi 20,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

25 prilika da da gol?

Pa lik je 26 golova dao u 29 utakmica. Matematički dolazimo do toga da je imao 650 prilika što je nemoguće, tako da diablo samo lupa, ne slušajte ga, a i ne prati Serie A.

Igiju nemam Å¡ta drugo da napiÅ¡em jer je očigledno da spinuje, uhvatio se jedne rečenice ko pijan plota.  

Igiju nemam Å¡ta drugo da napiÅ¡em jer je očigledno da spinuje, uhvatio se jedne rečenice ko pijan plota.  

Ja se hvatam za napisane stvari, vi se hvatate za stvari koje nisu napisane. :P

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Želimo ga na ljeto. Iskreno, čudilo bi me da tražimo nekog drugog sem njega, jer smo postali najjadniji klub u Engleskoj što se transfera tiče, a možda i u Europi (dobro ajde Liverpool je gori od nas).

Imam osjećaj da Emenalo ima ponuđenih pet posudica na stolu, da je u četiri zlato, a u petoj govno, da bi on govno izabrao.

To bi bilo super, trenutno najjači špic u Evropi.

Cae, Å¡ta da ti kažem, ja od tebe nisam čuo da hvaliÅ¡ ijednog igrača, bog ga jebo samo pljujeÅ¡ kao da ne postoji niÅ¡ta dobro na ovom svijetu.  

Plus generalno, vi mislite da možemo nekog mlaÄ‘eg i perspektivnijeg napadača u ovakvoj situaciji, udarite se nogom u guzicu da doÄ‘e Gignac, a ne neko ko je trenutno u ovakvoj formi. 

Kasno je za Iguaina.

De Laurentis je bio jasan da je cena 100 miliona. 

Njemu je Liga sampiona najveca motivacija. Prosle sezone je hteo da napusti klub jer se nisu kvalifikovali, al je De Laurentis zapaprio cenu pa ga niko nije odveo. 

Ove sezone ce je ili igrati s Napolijem, ili otici u neki drugi klub koji ce nastupati u LS.

• Autor

100 milijuna za jednog od najvećih panjeva što je igrao ikad u Real Madridu. Čovjek je postao legenda provala, čovjek zvani greda i vratnica. Skoro da ga ismijavaju ko Bendtnera. I on 100 mil. Sve je otišlo u kurac.

Da sam trener, na ljeto bi Benzemu probao dovesti, podcjenjen igrač, a vrhunski napadač. Higuain je kloc, upola lošiji od Aguera

• 2 godine kasnije...
Sumnjam kako ce biti losiji od morate i girouda, al ne vjerujem kako ce biti nesto wow sada. Al vidjet cemo
  • 4 sedmice kasnije...
Moram ga pohvaliti, odlicno kretanje to mi se dopada najvise i izvlaci se cesto po loptu sto kod prethodnih napadaca kod nas nije bio slucaj nego su cekali gotovu loptu. Za sada je opravdo ocekivanja u ovim utakmicama sto je igrao nije podbacio.
Da smo juce kiksali on bi bio glavni krivac. Promasio je 2-3 odlicne prilike. Ovaj put nas nije kostalo sto ne znaci da nece sljedeci put.
Mene vise brine njegova tromost, nekako mi je prespor u tom prvom koraku, a pokusaji driblinga ili finte znaju biti smijesni upravo zbog toga
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.