24. decembar 2011.14 god. comment_12384 I ja se slazem da je bolji od Malude ili Kaloua ali ne toliko... Krasic je brz igrac i brze se rjesava lopte i brze razmislja... Svidja mi se ono njegovo ulazenje sa strane kada predje jednog, dva igraca.. ali to je bilo prije ozljede i na svjetskom prvenstvu je rasturao.. Trenutno nije u formi ali zasto da tu formu trazi kod nas???? Ionako takvih imamo na bacanje.... Ako se ne varam on igra po desnoj strani, zanima me da li moze igrati lijevo??? Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12388 http://www.sportske.net/vest/transferi/zasto-avb-hoce-krasu-61649.html Evo jedan zanimljiv clanak na temu Krasica. Zasto AVB zeli Krasu? Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12406 Ne znam ni sto se uopste raspravljam s vama... Kad smo upravu ! B) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12410 Vidim Srbijanci i Bosanci se prepiru Sad ću vam ja reći nešto objektivno...Krasić nije prosjeÄan igraÄ, on je iznad toga, ali nije ni vrhunska klasa. Sada zašto je to tako, ja to vidim u jednostavnoj Äinjenici da Krasić nije imao idealan nogometni put u životu - do kasno je igrao u CSKA (trebao je ranije otići u bolji klub), onda je došao u Juventus koji je povijesno veliki, ali došao je možda u pogrešnom trenutku i na kraju se ozlijedio. Sada je pitanje da li će ikada vratiti onu formu iz CSKA-a - možda hoće možda neće. Možda još nije kasno da Krasić pokaže svoju klasu, kažem opet možda. Ali Chelseaju ne trebaju "možda" igraÄi, jer je i Torres došao kao "možda" igraÄ. Bilo je pitanje hoće li proraditi ili neće - puno je uloženo, Torres nije proradio. Tko može garantirati da će s Krasićem biti bolje, a sigurno nije jeftin. Zato se treba okrenuti nekim drugim opcijama poput naših mladih talenata i tako to. A ubacivanje Salihamidžića u ovu priÄu je bespotrebno. Krasiću u svakom sluÄaju respect! Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12412 Vidim Srbijanci i Bosanci se prepiru Ne nije ovo prepiranje Bosanaca i Srbijanaca , ovo je prepiranje forumasa !!! Nema apsolutno nikakve veze ko je odakle ! Svaka cast Krasicu , ali Romane mucni malo glavom i razmisli da li nama treba takav igrac ! ;) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12413 Ne nije ovo prepiranje Bosanaca i Srbijanaca , ovo je prepiranje forumasa !!! Nema apsolutno nikakve veze ko je odakle ! Svaka cast Krasicu , ali Romane mucni malo glavom i razmisli da li nama treba takav igrac ! Ma šalim se ja malo uglavnom ono što sam za Krasića mislio i rekao sam. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12415 A moze li mi neko reci kojeg bi vi drugog igraca doveli, a da moze igrati LP ?? Prijavi
24. decembar 2011.14 god. Autor comment_12416 A moze li mi neko reci kojeg bi vi drugog igraca doveli, a da moze igrati LP ?? Demba Ba. ;) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12419 A sta mislis koliko bi kostao Demba Ba, ako uzmes u obzir igre iz prosle sezone u dresu West Hama i ove sezone gdje je medu vodecim strijelcima lige ?? Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12420 Villas-Boas is proposing to take Krasic on loan until the end of the season after the 27 year-old fell out of favour with Juventus. He has not played for the Italian club for two months and has completed 90 minutes only once this season despite being one of the best players during the last campaign. http://www.telegraph...las-Anelka.html Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12431 Mada je nepotrebna. Ovo će možda biti kao sa Quaresmom. Ako bude. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12441 Pozajmica je sasvim prihvatljiva, uvijek je dobro pojacati konkurenciju. Ne moze Sturridge stalno igrati na tom desnom krilu ako se on povrijedi nemamo nikoga za tu poziciju tako da je dolazak Krasica na posudbu nije neprihvatljiv. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12443 po meni bolji izbor u slucaju povrede(nedo bog) staridza ili nekog od igraca nebitno koja pozicija kao zamjenu koristit mladje igrace , odma ih gurat u vatru drugacije postat igracine nece :) a manit se ovih talenata kao dosad kupimo zadnje bagre iz drugih klubova , ovaj momak moze doc u slucaju neke zamjene ili neke sitne novce drugacije ne dolazi u obzir , ljudi borimo se za LP , PL i mi bi neki prosjek od igraca , zanimljivo :) Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12459 http://www.sportske....rasu-61649.html Evo jedan zanimljiv clanak na temu Krasica. Zasto AVB zeli Krasu? hm, zanimljivo... ali postoji i ova teorija.. Da Krasic predje lijevo a Mata u sredinu, zato sam i pitao moze li Krasic igrati tu poziciju.. Ideja o posudbi nije losa a sto se tice Alexa ja bih ga radije uvrstio u transfer-zamjenu za nekog druog boljeg igraca.. Opet kazem da je Krasa malkice bolji i od Maloude i od Kaloua, tako da ne bi toliko ni pogrijesili, ali bi ostali skoro pa na istom... Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14387 Izgleda da se ne sale sa Krasicem http://chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/503-krasi%C4%87ev-menad%C5%BEer-najbli%C5%BEi-smo-chelseaju Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14391 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14393 volio bi da doÄ‘e, bio bi u rotaciji sa jednim od naših vezista :) Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14404 http://www.chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/503-krasi%C4%87ev-menad%C5%BEer-najbli%C5%BEi-smo-chelseaju Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14405 Krasic i ako dodje bit ce rezerva Sturridgeu, on igra desno krilo a u formaciji 4-3-3 krasic nema mjesta ! On vec gazi 28-mu godinu a i ovako imamo prestaru ekipu, moramo dovoditi mladje igrace Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.