Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Istaknuti odgovori

Hasan Salihamidjic je isto tako dobar i ima kvaliteta za Chelsea !

Pruzao je odlicne partije dao je dva gola u prvoj utakmici i onda se povrijedio i tek se neki dan vratio na teren i igrao je 20 minuta i onda je izmjenjen iz "nepoznatih razloga" !

Diskutabilno je da li se vratio igrama kakve je pruzao u Bayernu ! ! !

Whisper stvarno si me ovim postom iznenadio ! E moj strucnjace ! ;)

P.S : Ako dodje Krasic onda bi se moglo naci mjesta i za Pranjica ! ;)

• Odgovori 179
  • Pregledi 17,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Milos Krasic je, na pocetku svoje prve sezone u Juventusu postigao 6 golova na 11 utakmica. Onda se tesko povredio, i odsustvovao nekoliko meseci sa terena. Posle toga nije uspeo da nadje pravu formu. I u novu sezonu je krenuo da pruza solidne partije, na pripremama, ali, trener Juventusa ga ne zeli u timu, iz nepoznatih razloga, koje, na insistiranje medija a i samog igraca, nije objavljivao.

Daleko od toga da je Krasic los igrac, to sto ga vi ne volite, to je druga stvar. Jeste diskutabilno, da li bi mogao ponovo da pronadje pravu formu, i da li je dovoljno dobar za Celsi, ali da ga tako vredjate.... E, moji strucnjaci...

Dobro je ba, znamo da je tvoj zemljak i da ga ne možeš baš objektivno ocjenit, kao što ja ne mogu recimo Misketa ili Salihovića (nebitno)..Al jarane nije džaba on svaku tekmu na tribinama.

I dok je bio u pravoj formi ja nikad nebih bio za njeg, jer je jednodimenzionalan igraÄ. Obori glavu i samo špartaj. Ima samo jedan dribling, koji su u Italiji proÄitali i ni to mu više ne uspjeva.

Hasan Salihamidjic je isto tako dobar i ima kvaliteta za Chelsea !

Pruzao je odlicne partije dao je dva gola u prvoj utakmici i onda se povrijedio i tek se neki dan vratio na teren i igrao je 20 minuta i onda je izmjenjen iz "nepoznatih razloga" !

Diskutabilno je da li se vratio igrama kakve je pruzao u Bayernu ! ! !

Whisper stvarno si me ovim postom iznenadio ! E moj strucnjace ! ;)

P.S : Ako dodje Krasic onda bi se moglo naci mjesta i za Pranjica ! ;)

Blues, ako ces svojim postovima samo pokazivati neznanje, onda ih nemoj pisati.

Prvo, kako mozes uopste i da poredis Salihamidzica sa Krasicem ?!

To sto je igrao, Hasan je odigrao u Bayernu, i mozda jednu sezonu u Juventusu, sto je bilo davne, sezone 2007/2008.

Milos Krasic, u Juventus presao kao najbolji igrac CSKA Moskve i jedan od vodecih strelaca Lige Sampiona, te sezone, odnosno 2009/2010

Milos Krasic, najbolji igrac Juventusa u polusezoni 2010/2011, ckoro ceo drugi deo propustio zbog povrede. Naravno da nece odmah uskociti u pravu formu, kad mu ne daju da igra.

Milosa Krasica, sada, ovakvog, traze Mancester United, Inter, Arsenal, PSG.

Gde je Hasan Salihamidzic sad ?!

Osnova za poredjenje ti je glupa, i nemerljiva.

P.S Krasic je za Pranjica izmislio fudbal !!!

Dobro je ba, znamo da je tvoj zemljak i da ga ne možeš baš objektivno ocjenit, kao što ja ne mogu recimo Misketa ili Salihovića (nebitno)..Al jarane nije džaba on svaku tekmu na tribinama.

I dok je bio u pravoj formi ja nikad nebih bio za njeg, jer je jednodimenzionalan igraÄ. Obori glavu i samo špartaj. Ima samo jedan dribling, koji su u Italiji proÄitali i ni to mu više ne uspjeva.

Nisam ja rekao da zelim da dodje u klub, niti sam tvrdio da sigurno ima kvalitet, za Celsi....

Sve sto sam ja napisao, i to jasno, citko i interpunkcijski ispravno je da je bolji igrac nego sto vi smatrate, i da ga ne trebate vredjati, bez ikakve osnove !!!

stanite malo Krasic je po vama los igrac :o no comment...

Nije on los igrac, ali jeste prosjecan !

I nije za nas to je definitivno, takvi imamo preko glave !

Nemam nista protiv Krasica, ali je cinjenica da on nije igrac koji bi donio neku svjezinu, pokrenuo ekipu... On je prosjek. A takvi nam ne trebaju.

Nemam nista protiv Krasica, ali je cinjenica da on nije igrac koji bi donio neku svjezinu, pokrenuo ekipu... On je prosjek. A takvi nam ne trebaju.

x

mislim da je svima jasno da krasić nema kvalitet za chelsea i tu je priÄi kraj.

Krasic je dobar igrac,gledao sam par videa o njemu i sve sto sam vidjeo jeste da je extra brz i da srlja kao muha bez glave ali sve u svemu dobar je ali ima 27 god i po meni bi bilo bolje dovesti nekog mladog igraca koji nije povredjen.

Nisam pametan šte reć.... Dat ću svoje mišljenje.. Krasić je više nego solidan igraÄ i šta je bitno polivalentan je... U juveu je jedan od glavnih igraÄa (do ozljede), ali sad.. Dali on još ima mista za napredak ne znam.. Ali znam da takav igraÄ nikad ne može bit na odmet pogotovo jer ima sezonu seria a iza sebe i to na visokoj razini...

Ne nije sarkazam. :D ;)

Pa šta reći ?

Uvijek je bolje dati priliku mladiću iz svoje akademije da bude back-up nego trošiti pare na nekog prosjeÄnog igraÄa tipa Krasić. Lalković ima dobre dvije sezone iza sebe u rezervnoj ekipi i youth timu, mogao bi uskoÄiti na Kalouovo mjesto recimo. SaÄuvati para i uzeti pravo pojaÄanje što je za mene Eden Hazard. Ne degradiram ja ovime Miloša, ali daleko od toga da bismo njegovim potpisom nešto mnogo napredovali. Vrijeme je konaÄno da se ovaj klub osvrne svojoj mladosti (pogledajte pod Sturridge) i da pažljivo bira igraÄe na tržištu uzimajući u obzir deficit na odreÄ‘enim pozicijama i talent onih koji se nude.

Pa šta reći ? Uvijek je bolje dati priliku mladiću iz svoje akademije da bude back-up nego trošiti pare na nekog prosjeÄnog igraÄa tipa Krasić. Lalković ima dobre dvije sezone iza sebe u rezervnoj ekipi i youth timu, mogao bi uskoÄiti na Kalouovo mjesto recimo. SaÄuvati para i uzeti pravo pojaÄanje što je za mene Eden Hazard. Ne degradiram ja ovime Miloša, ali daleko od toga da bismo njegovim potpisom nešto mnogo napredovali. Vrijeme je konaÄno da se ovaj klub osvrne svojoj mladosti (pogledajte pod Sturridge) i da pažljivo bira igraÄe na tržištu uzimajući u obzir deficit na odreÄ‘enim pozicijama i talent onih koji se nude.

Svaka ti dala. Ja nisam bio siguran, rekoh možda Lalkovića porediš sa Milošem. Hvala što si objasnio i 100% se slažem s tobom. ;)

Lucas Piazon :rolleyes:

ee taj mali rastura :D

Nisam pametan šte reć.... Dat ću svoje mišljenje.. Krasić je više nego solidan igraÄ i šta je bitno polivalentan je... U juveu je jedan od glavnih igraÄa (do ozljede), ali sad.. Dali on još ima mista za napredak ne znam.. Ali znam da takav igraÄ nikad ne može bit na odmet pogotovo jer ima sezonu seria a iza sebe i to na visokoj razini...

slusaj, naši ciljevi su uvijek naslov u premierligi a i u ligi prvaka.

da bi ostvario te ciljeve trebaš imati sredstva za to

milos krasic nije adekvatno sredstvo. ono što nama treba su igraÄi ko hazard, cavani i ostale TOP klase a ne nikakvi milosi krasici

Blues, ako ces svojim postovima samo pokazivati neznanje, onda ih nemoj pisati.

Prvo, kako mozes uopste i da poredis Salihamidzica sa Krasicem ?!

To sto je igrao, Hasan je odigrao u Bayernu, i mozda jednu sezonu u Juventusu, sto je bilo davne, sezone 2007/2008.

Milos Krasic, u Juventus presao kao najbolji igrac CSKA Moskve i jedan od vodecih strelaca Lige Sampiona, te sezone, odnosno 2009/2010

Milos Krasic, najbolji igrac Juventusa u polusezoni 2010/2011, ckoro ceo drugi deo propustio zbog povrede. Naravno da nece odmah uskociti u pravu formu, kad mu ne daju da igra.

Milosa Krasica, sada, ovakvog, traze Mancester United, Inter, Arsenal, PSG.

Gde je Hasan Salihamidzic sad ?!

Osnova za poredjenje ti je glupa, i nemerljiva.

P.S Krasic je za Pranjica izmislio fudbal !!!

To je bilo sarkasticno poredjenje !

Tvoj cijeli post sto si napisao ima "samo" jedan problem ! BIO!!! Pises o Krasicu a sve u proslom vremenu ! Pa sam zbog toga i ja stavio Salihamidzica (prvi mi pao na pamet) , jer je i on BIO dobar !

A za Pranjica : Ako cemo dovesti Milos-a (realno prosjecnog igraca koji nemoze dobiti priliku u jakom Juventusu ispred odlicnog Pepe-a) onda bi se moglo naci i mjesto za Pranjica ( prosjecnog Pranjica koji isto tako u svoj timu neigra) ....

Pa takvim bi se transferima prikljucili Liverpool-u.

PS: Ja tebi nisam nikad uvrijedio i nisam ti nikad rekao da ne znas i da svoje ne znanje nepises ovdje gospodine Whisper-u !

u glavnom je bolji od maloude i kalou-a 100% postoo :D i sto nebi bilo lose dovesti ga na posudbu i ak se ne pokaze vratiti ga u juve..meni se svidjaju takvi igraci koji su brzi imaju tehnike a jedino mozda je sebican ..ali nema veze to i nas sturridge je sebican pa razvaljuje :)))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.