4. januar 2012.14 god. comment_14519 Kada vec pricamo o igracima i seksipilu: [img]http://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/11/david-luiz2.jpg[/img] [media]http://www.youtube.com/watch?v=WKxx5QC0ewc[/media] [img]http://www.argentinateens.com/wp-content/uploads/2010/12/75378-TrollFace-300x300.png[/img] Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14523 Može, ako će pored njega i Cahilla doći još dvojica VRHUNSKIH igrača. Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14525 Ne razumijem sto ga AVB kupuje. Igrac nam je nepotreban, za klupe definitivno, ali na klupi imamo Kaloua... A Krasic nista nije bolji od Kaloua... Zar nije bolje da pare ulozimo u igraca koji ce igrati u prvoj postavi, a trenutne igrace, tipa Meireles, Bosingwa, Lampard prebaciti na klupu.. Ali Krasic sigurno nije bolji od ovoga sto imamo... (Izvinjavam se Whisperu ali ovo nije na nacionalnoj osnovi) Jos jedan grijac klupe nam nije potreban.. Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14529 [quote name='Wisey' timestamp='1325694350' post='14523'] Može, ako će pored njega i Cahilla doći još dvojica VRHUNSKIH igrača. [/quote] Sto se tice toga,ni Cahill nam nije toliko potreban koliko mislimo da jeste a sto se tice Krasica Juve ga ne bi dao ispod 10 miliona tako da je to jos jedna propala investicija. Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14626 [quote name='chelseathebest' timestamp='1325690425' post='14509'] cuj torres meni malo vuce na zensko neznam kako vama [/quote] Muškarac sam ( daleko od pedera), ali Torres je stvarno lijep, također Terry, David Luiz, Hutchinson ne izgleda loše. Što se tiče Krasića, ne znam. Nema kvalitet za prvi tim, a da dođe pa na klupi bude, što će onda džaba. Bolje nek ostane Kalou za to ili neko od mladih nada. Enostavno, Krasić nije potreban. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14678 Kada bi dovodili Krasića, jedina opcija je dolazak na posudbu do kraja sezone. Ali i tu ima problem jer Juventus traži velika odštetu a znamo da nije odavno igro za prvi tim zbog povreda tako da ne znamo u kakvoj se formi nalazi. U prvi mah i ja sam bio za dovođenje, ali samo na posudbu, ali kada sam sve dobro sagledo mislim da je bolje dovesti Keina de Bruynea. Momak ima 20 godina, nije skup, talentovan je i time bismo dobili još jednog talentovanog igrača za budućnost. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14687 a zavisi sad ako odu jos Maluda i Kalu onda ovaj transfer i ne bi bio tako los... Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14692 [quote name='exampLe' timestamp='1325693788' post='14519'][media]http://www.youtube.com/watch?v=WKxx5QC0ewc[/media][/quote] Davide, jes to ti? [img]http://www.argentinateens.com/wp-content/uploads/2010/12/75378-TrollFace-300x300.png[/img] Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14717 Ako je vjerovati medijima, Inter se uključio u borbu za Krasića sa nama. Daj Bože da je ovo istina. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14726 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1325769653' post='14717'] Ako je vjerovati medijima, Inter se uključio u borbu za Krasića sa nama. Daj Bože da je ovo istina. [/quote] Ma i da se ukljucio, ako su nasi stvarno odlucili da ga dovedu, Inter tu ne moze nista.. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14735 [quote name='mata10' timestamp='1325775222' post='14726'] Ma i da se ukljucio, ako su nasi stvarno odlucili da ga dovedu, Inter tu ne moze nista..[/quote] nadam se da je ovo sve oko krasica medijska patka Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14739 Lik je propast, ne bi me cudilo nakon Meirelesa da i njega dovedu. Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14741 [quote name='trebevic' timestamp='1325778554' post='14739']Lik je propast, ne bi me cudilo nakon Meirelesa da i njega dovedu.[/quote] mislim da nemožemo toliko nisko pasti, ali šta reći, ova uprava je puna iznenađenja!! Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14749 Momci nema potrebe da tako govorite o jednom od najboljih Srpskih fudbalera danas! btw. zapitajte se, da nije dobar i da je propast zašto ga onda Čelsi hoće da dovede? Ne pričajte gluposti, Miloš je extra momak, igra srcem, zna probiti, ubaciti.. Jeste li znali da je platio 10 000eura da ne zakasni na prvi trening sa Juvenstusom ? Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14751 [quote name='Kalouda' timestamp='1325780208' post='14749']Momci nema potrebe da tako govorite o jednom od najboljih Srpskih fudbalera danas! btw. zapitajte se, da nije dobar i da je propast zašto ga onda Čelsi hoće da dovede? Ne pričajte gluposti, Miloš je extra momak, igra srcem, zna probiti, ubaciti.. Jeste li znali da je platio 10 000eura da ne zakasni na prvi trening sa Juvenstusom ? [/quote] jedno kontra pitanje, da je dobar zašto ga onda juventus neće? ima se može se Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14753 Odkuda bih ja mogao znati zašto njega Juventus neće? Ne znam jesi li pratio prošlu sezonu, a ako jesi, vidio si ko je i šta je ovaj momak! Malo po youtube-u pregledaj neki video o njemu, pa onda nešto reci. off: sve mi više ovo miriše na nacionalizam, primjetio sam i da u onim formacijama često forumaši izbacuju Ivanovića. Moguće da mi se pričinjava, nadam se Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14755 [quote name='Kalouda' timestamp='1325780827' post='14753']Odkuda bih ja mogao znati zašto njega Juventus neće? Ne znam jesi li pratio prošlu sezonu, a ako jesi, vidio si ko je i šta je ovaj momak! Malo po youtube-u pregledaj neki video o njemu, pa onda nešto reci. off: sve mi više ovo miriše na nacionalizam, primjetio sam i da u onim formacijama često forumaši izbacuju Ivanovića. Moguće da mi se pričinjava, nadam se[/quote] nema to veze s tim... ja sam iz Hrvatske pa mi je Ivanović jedan od najdražih igrača u CFC-u mi moramo ciljati na svjetske klase, što krasic nije daleko od toga da je on los igrač, ali jednostavno nema od njega kruha za nas, mi ciljamo visoko Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14756 [quote name='Kalouda' timestamp='1325780827' post='14753'] Odkuda bih ja mogao znati zašto njega Juventus neće? Ne znam jesi li pratio prošlu sezonu, a ako jesi, vidio si ko je i šta je ovaj momak! Malo po youtube-u pregledaj neki video o njemu, pa onda nešto reci. off: sve mi više ovo miriše na nacionalizam, primjetio sam i da u onim formacijama često forumaši izbacuju Ivanovića. Moguće da mi se pričinjava, nadam se [/quote] Daj ba Kalouda nemoj da ti drugacije nekazem SRAT ! Kakav nacionalizam , o cemu ti pricas ? Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14758 [quote name='Blues_95' timestamp='1325781185' post='14756'] Daj ba Kalouda nemoj da ti drugacije nekazem SRAT ! Kakav nacionalizam , o cemu ti pricas ?[/quote] istina... ovdje smo svi koji volimo chelsea i to nema veze s nacijom Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14759 [quote name='Blues_95' timestamp='1325781185' post='14756'] Daj ba Kalouda nemoj da ti drugacije nekazem SRAT ! Kakav nacionalizam , o cemu ti pricas ?[/quote] Ajd učinilo mi se, izvini. Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15227 [b][i]Miloš Krasić podnosi tužbu protiv Čelzija[/i][/b] [i]Srpski reprezentativni fudbaler Miloš Krasić saopštio je za beogradske Novosti da sa svojim advokatskim timom sprema tužbu protiv Čelzi Ef Cea. O kakvoj se tužbi radi tražili smo da nam pojasni. "Primetio sam da se na pojedinim forumima mene pominje kao prosečnog igrača, pa čak i nedoraslog klubovima Liga petice. Ja to neću trpeti. U pregovorima smo s Čelzijem, ali u slučaju da Čelzi ne ispuni svoju obavezu i ne dovede me u klub do kraja ovog zimskog prelaznog roka spreman sam podneti tužbu Evropskom sudu pravde u Strazburu s ozbiljnim optužbama za nacionalizam i šovinizam. Vidite ja znam da sam svetska klasa, to sam pokazao u Ce Es Ka A. Ozbiljno sam zapostavljen i u Juventusu, ali s njima sam se već dogovorio o isplati novčane kompenzacije za istrpljenu bol. Ne trebate sumnjati da će i Roman Abramovič zajedno sa onim nadobudanim Viljašom Boašom odgovarati pred najvišim sudskim instancama u Evropi." ...bio je jasan Krasić, inače legalni i legitimni naslednik Pavela Nedveda.[/i] Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15230 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325969475' post='15227'][b][i]Miloš Krasić podnosi tužbu protiv Čelzija[/i][/b] [i]Srpski reprezentativni fudbaler Miloš Krasić saopštio je za beogradske Novosti da sa svojim advokatskim timom sprema tužbu protiv Čelzi Ef Cea. O kakvoj se tužbi radi tražili smo da nam pojasni. "Primetio sam da se na pojedinim forumima mene pominje kao prosečnog igrača, pa čak i nedoraslog klubovima Liga petice. Ja to neću trpeti. U pregovorima smo s Čelzijem, ali u slučaju da Čelzi ne ispuni svoju obavezu i ne dovede me u klub do kraja ovog zimskog prelaznog roka spreman sam podneti tužbu Evropskom sudu pravde u Strazburu s ozbiljnim optužbama za nacionalizam i šovinizam. Vidite ja znam da sam svetska klasa, to sam pokazao u Ce Es Ka A. Ozbiljno sam zapostavljen i u Juventusu, ali s njima sam se već dogovorio o isplati novčane kompenzacije za istrpljenu bol. Ne trebate sumnjati da će i Roman Abramovič zajedno sa onim nadobudanim Viljašom Boašom odgovarati pred najvišim sudskim instancama u Evropi." ...bio je jasan Krasić, inače legalni i legitimni naslednik Pavela Nedveda.[/i][/quote] Hahahahahaahaha Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15231 Morao sam malo komične ironije ubaciti na ove konstante optužbe za nacionalizam. Hebo vas nacionalizam, toga ovdje nema, ovo je regionalni međudržavni forum, ovdje smo zajedno svi Hrvati, Bošnjaci, Srbi, ostali narodi, nacionalno neopredjeljeni, Marsovci itd...Svi smo ovdje zajedno zbog Chelseaja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.