Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 179
  • Pregledi 17,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam zabrinut jedino zbog njegovih godina i trenutne forme...Sve ostalo je OK. Mada i nije toliko star tek mu je 28. Mogao bi 2-3 sezone dobre odigrati kada bi se vratio u formu.

Ako AVB dovede Krasica zamrzit cu ga i to dobro...cuj Krasic :lol:. Boze,imal te? :rolleyes:

AHAHAHA WELCOME TO THE CLUB

nista osobno, ali krasic je jedan od NAJRUŽNIJIH igraÄa koji su ikada naganjali loptu po livadama :D

Bosingwa - Krasić desna strana. Ima li ko jaÄu desnu stranu ? :D :D :D

AHAHAHAHHA CARE

Mislim da ce AVB napravit' veliku gresku ako dovede Krasica.Neznam sta on zamislja,gdje ce mu Krasa igrat'.Jedina realna opcija je da Krasa igra lijevo a Mata u sredini.

A priÄajte vi šta hoćete, ja sam mišljenja da je bolje da smo umjesto Meirelesa tada doveli Krasića. Sigurno bi više pokazao.

Bilo bi bolje i da smo umjesto Torresa doveli 2 igraca od kojih bi barem 1 igrao bolje nego sto sad igra Fernando,ali kako kazu "da su babi muda bila bi dedo i primala dvije penzije" tako da ta teorija da smo,mogli smo itd. ne pije vodu,a sto se tice Meirelesa i Krasica,iskreno,ja Krasica ne bih doveo ni u Bristol a kamoli u jedan klub kakav je Chelsea ali eto,svako ima svoje misljenje.

NEK SE AVK ZAPITA MALO GDJE JE ON I STA ON ZELI POSTIC TU GDJE JE

AKO SU NJEGOVE AMBICIJE SREDINA TABELE MOZE ODMA ISKESIRAT 20 M EURA ZA KRASICA !!!

Bilo bi bolje i da smo umjesto Torresa doveli 2 igraca od kojih bi barem 1 igrao bolje nego sto sad igra Fernando,ali kako kazu "da su babi muda bila bi dedo i primala dvije penzije" tako da ta teorija da smo,mogli smo itd. ne pije vodu,a sto se tice Meirelesa i Krasica,iskreno,ja Krasica ne bih doveo ni u Bristol a kamoli u jedan klub kakav je Chelsea ali eto,svako ima svoje misljenje.

POTPISUJEM

I BTW O KRASICU SVE GOVORI TO DA ZA NJEGA NEMA MJESTA U JEDNOM JUVENTUSU KOJI JE MILJAMA IZA NAS..

PA DI CE ON KOD NAS???? :DDDD

JEBA TE KRASIC IMAMO U REZERVAMA X IGRAÄŒA KOJI SU BOLJI OD NJEGA

[quote name='Caeruleus' timestamp='1325680724' post='14429']Ljudi sve OK svi imate svoje mišljenje, ali dajte CAPS LOCK isključite :/[/quote]

frende, mala slova nisu dovoljna da izrazim to sto mislim o krasicu :P

i da, ono, da je u barceloni rezerva, mogo bi proci mozda
ali u juventusu na klupi???? alo eeeeeeeeeeeeeeej
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325683769' post='14451']Upravo to...Miloš Krasić je odličan igrač koji je van forme trenutno. Kad bi bio u formi kao u CSKA bio bi za poželjeti.[/quote]

Zato dovedeš Keisukea i nemaš brige :rolleyes:
Nemam ja nista protiv Krasica, ali imam protiv njegovog dolaska jer je lik van forme. A mi imamo takvih koliko hocete... Ovo ce biti promasaj ako dodje.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325683769' post='14451']Upravo to...Miloš Krasić je odličan igrač koji je van forme trenutno. [B]Kad bi[/B] bio u formi kao u CSKA bio bi za poželjeti.[/quote]

"KAD BI"

to ti sve govori o tome kolko je nama krasic potreban

ajde pamet u glavu, ako nije potreban juventusu, bogami nije ni nama

EOD, bar što se mene tiče
Kad sve sagledam ipak nisam ni ja za to da dode.. ali ako nikog drugog ne budemo doveli moze i on mada sve preko 10 mil bi bilo previse..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325689162' post='14497']

Jel trebam opet nabrajat oličenja ružnoće u našoj ekipi?
[/quote]

Terry i Torres su meÄ‘u 5 najseksipilnijih nogometaša u svijetu uz Ronalda,Beckhama i još nekog.
[quote name='jakovf' timestamp='1325689674' post='14505'] Terry i Torres su meÄ‘u 5 najseksipilnijih nogometaša u svijetu uz Ronalda,Beckhama i još nekog.[/quote]

cuj torres meni malo vuce na zensko neznam kako vama :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.