Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1325969827' post='15231']Morao sam malo komične ironije ubaciti na ove konstante optužbe za nacionalizam. Hebo vas nacionalizam, toga ovdje nema, ovo je regionalni meÄ‘udržavni forum, ovdje smo zajedno svi Hrvati, Bošnjaci, Srbi, ostali narodi, nacionalno neopredjeljeni, Marsovci itd...Svi smo ovdje zajedno zbog Chelseaja.[/quote]

a sta je s Bosancima? :P :P
  • Odgovori 179
  • Pregledi 18 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1325969475' post='15227']
[b][i]Miloš Krasić podnosi tužbu protiv ÄŒelzija[/i][/b]

[i]Srpski reprezentativni fudbaler Miloš Krasić saopštio je za beogradske Novosti da sa svojim advokatskim timom sprema tužbu protiv ÄŒelzi Ef Cea. O kakvoj se tužbi radi tražili smo da nam pojasni. "Primetio sam da se na pojedinim forumima mene pominje kao prosečnog igrača, pa čak i nedoraslog klubovima Liga petice. Ja to neću trpeti. U pregovorima smo s ÄŒelzijem, ali u slučaju da ÄŒelzi ne ispuni svoju obavezu i ne dovede me u klub do kraja ovog zimskog prelaznog roka spreman sam podneti tužbu Evropskom sudu pravde u Strazburu s ozbiljnim optužbama za nacionalizam i šovinizam. Vidite ja znam da sam svetska klasa, to sam pokazao u Ce Es Ka A. Ozbiljno sam zapostavljen i u Juventusu, ali s njima sam se već dogovorio o isplati novčane kompenzacije za istrpljenu bol. Ne trebate sumnjati da će i Roman Abramovič zajedno sa onim nadobudanim Viljašom Boašom odgovarati pred najvišim sudskim instancama u Evropi." ...bio je jasan Krasić, inače legalni i legitimni naslednik Pavela Nedveda.[/i]
[/quote]

:D
mogo bi napisat roman o tome :D
[b] [font=arial,helvetica,sans-serif][size=3]http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-spurs-transfer-target-milos-krasic[/size][/font][/b]

Nisam za njegovo dovodjenje..jos jedan prosjek..
[quote name='Lukaku' timestamp='1326034054' post='15413']
[b] [font=arial,helvetica,sans-serif][size=3][url="http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-spurs-transfer-target-milos-krasic"]http://www.givemefoo...et-milos-krasic[/url][/size][/font][/b]

Nisam za njegovo dovodjenje..jos jedan prosjek..
[/quote]

+ zašto bi ga sada iko htio kada je bio ozljeÄ‘en i nije igro u zadnje vrijeme...novinarska guska
  • 2 sedmice kasnije...
Po meni je prelos pravo, ima i mnogo boljih igraca..
  • 3 sedmice kasnije...
Koji bre Krasić, čuo sam da ide u Lazio.. Veoma los igrač, cela italijanska odbrana ga je pročitala.
Nikada, čovek je idiot, uvek ima isti napad, gurne loptu i trči, cela Italijanska odbrana ga čita kao bukvar.
pa, koliko vidim, u poslednje vreme sedi na klupi jer gube previše lopti.

a idiot ga zovem jer ga ne volim uopšte!
Ma ja mislim da nema teoretske šanse da ga dovedemo na ljeto. Ljetni prijelazni rok je pravo vrijeme za poslovanje i na ljeto nam trebaju prava pojačanja, koja će nas ponovo vratiti na pravi put, put ka trofejima. Miloš je bio samo "hir" u januaru i to moguć dolazak na posudbu jer smo bili deficitni na krilnim pozicijama,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.