Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Istaknuti odgovori

Ne znam vala ali on meni nije nikad bio nista posebno.Pratio sam ga u CSKA jer je eto tu kao bio najbolji.Medjutim kao i Willian i jos neki slicni njima,cim je dosao u jaci klub,žešću sredinu sa jačom konkurenijom(Juventus) on se pogubio.Zatim pao u nemilost trenera i tu je nastupio njegov ponor.

• Odgovori 179
  • Pregledi 17,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma on je ludak :D Prima 2,3 miliona evra godišnje, a bukvalno ladi jaja. :D Kakav car, a čitava uprava kluba bjesni na njega, a njega ladno boli kurac. :D

evo tekst od pre par meseci

Uprava Fenera užasno je besna na Krasića zbog toga Å¡to ne želi da ode, a do isteka ugovora (leta 2016. godine) će morati da mu isplati joÅ¡ 4.600.000 evra.

Menadžer MiloÅ¡a Krasića rekao je, u razgovoru sa turskim medijima, da se klubovi iz Kine i Saudijske Arabije interesuju za njegovog klijenta, ali da ne nude ni približno slične uslove kao Å¡to trenutno ima u Istanbulu. 

"ZaÅ¡to bi otiÅ¡ao iz kluba i ostavio toliki novac", odgovorio je Dejan Joksimović upitno na pitanje novinara. 

Mogu u upravi Fenera da budu besni koliko žele, ali čini se da je ipak upravo nemar uprave doveo do ove situacije.

Bog :D

Ko je pratio njegov slučaj zna šta se desilo. Imao je fantastičnu sezonu u CSKA, prešao u Juve i tu nakon jedne sezone izabran za igrača godine u klubu, nakon toga promjena trenera i sukob sa tim novim trenerom (Conte), presjedio čitavu sezonu na trbinama i od tada raspad sistema. Problem je to što je te sezone dok je on bio jako dobar u Juvetu, Juve bio katastrofa tako da je uglavnom rastjerana bagra iz kluba, sem Italijana.

• Adi mijenja naslov u Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.