24. mart 2015.11 god. comment_210396 Ne znam vala ali on meni nije nikad bio nista posebno.Pratio sam ga u CSKA jer je eto tu kao bio najbolji.Medjutim kao i Willian i jos neki slicni njima,cim je dosao u jaci klub,žešću sredinu sa jaÄom konkurenijom(Juventus) on se pogubio.Zatim pao u nemilost trenera i tu je nastupio njegov ponor. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210397 Ma on je ludak :D Prima 2,3 miliona evra godiÅ¡nje, a bukvalno ladi jaja. :D Kakav car, a Äitava uprava kluba bjesni na njega, a njega ladno boli kurac. :D evo tekst od pre par meseci Uprava Fenera užasno je besna na Krasića zbog toga Å¡to ne želi da ode, a do isteka ugovora (leta 2016. godine) će morati da mu isplati joÅ¡ 4.600.000 evra. Menadžer MiloÅ¡a Krasića rekao je, u razgovoru sa turskim medijima, da se klubovi iz Kine i Saudijske Arabije interesuju za njegovog klijenta, ali da ne nude ni približno sliÄne uslove kao Å¡to trenutno ima u Istanbulu. "ZaÅ¡to bi otiÅ¡ao iz kluba i ostavio toliki novac", odgovorio je Dejan Joksimović upitno na pitanje novinara. Mogu u upravi Fenera da budu besni koliko žele, ali Äini se da je ipak upravo nemar uprave doveo do ove situacije. Bog :D Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210400 Ntiko nije propao kao on. A govorili su novi Nedved. PS. Valjda ga nećemo dovesti. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210411 Fudbaler koji je izgradio karijeru na jednom driblingu :D Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210471 Ko je pratio njegov sluÄaj zna Å¡ta se desilo. Imao je fantastiÄnu sezonu u CSKA, preÅ¡ao u Juve i tu nakon jedne sezone izabran za igraÄa godine u klubu, nakon toga promjena trenera i sukob sa tim novim trenerom (Conte), presjedio Äitavu sezonu na trbinama i od tada raspad sistema. Problem je to Å¡to je te sezone dok je on bio jako dobar u Juvetu, Juve bio katastrofa tako da je uglavnom rastjerana bagra iz kluba, sem Italijana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.