22. decembar 2011.14 god. comment_12089 S obzirom da je vijest na dva vrlo vjerodostojna portala, zaslužila je svoj topic http://www1.skysport...sea-want-Krasic http://chelseabalkan...li-krasi%C4%87a Vaša mišljenja? Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12095 Zna li neko koliko Juventus trazi za ovog igraca ?? Negdje sam proÄitao da ga neće pustiti za manje od 10 miliona eura. Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12097 Negdje sam proÄitao da ga neće pustiti za manje od 10 miliona eura. Kada bi transfer iznosio 10-15 miliona ja ne bih imao nista protiv dolaska.. ii ovo je jedan od rijetkih igraca (koji nesto vrijede) koje mozemo dovesti, a koji mogu igrati LP.. Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12100 Ne bi bilo loše Miloša na posudbu do kraja sezone, a onda na ljeto svim snagama krenuti po Hazarda. Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12101 Ne bi bilo loše Miloša na posudbu do kraja sezone, a onda na ljeto svim snagama krenuti po Hazarda. Ne bi ni ovo bilo lose, mada nisam bas siguran da bi Juventus pristao na to.. Slazem se i za Hazarda, od svih igraca njega bi najvise volio da dovedemo :) Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12114 Gotivan igrac, volim njegove prodore po desnoj strani ali kao sto Wisey rece na posudbu bi ga dobro bilo dovesti Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12116 Da Wis ako ga netko ne dovede u Januaru , jedan po meni od najbolji mladih igraÄa, a sto se tice Krasica ne bi imao nista protiv, dobar je krilni igrac... Prijavi
22. decembar 2011.14 god. Autor comment_12166 Da Wis ako ga netko ne dovede u Januaru , jedan po meni od najbolji mladih igraÄa, a sto se tice Krasica ne bi imao nista protiv, dobar je krilni igrac... Pa baš i nije mlad, 27 godina... Nego jeli netko od vas zna, kakav je u defanzivi? Prijavi
22. decembar 2011.14 god. comment_12167 Pa baš i nije mlad, 27 godina... Nego jeli netko od vas zna, kakav je u defanzivi? Mislim da misli na Hazarda :) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12227 Dobar igrac ali msm da bi bilo bolje dovesti jednog veznog da Mata igra svoju poziciju. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12229 ahh ne znam bas da li bi on mogao igrati LS ja mislim da bi ? Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12244 Pa baš i nije mlad, 27 godina... Nego jeli netko od vas zna, kakav je u defanzivi? Nikakav u defanzivi. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12256 Ovaj transfer bi bio samo pacanje para ! Zasto davati 15 mil za Krasica kad mogu pokusati dovesti Hazard-a koji je bolji a i mnogo mladji ! (jest da je skuplji ) Krasic neigra u Juve-u pa i to nesto govori , u losijoj je formi nego Torres ! :) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12264 Ne daj Boze da nam dodje Krasic. Sta ce nam on. Nije standardan u Juventusu i da dodje kod nas da bi nesto promijenio? Hoce, al' zamalo... To ne bi bio nimalo pametan potez. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12272 pocinjemo da trgujemo kao Liverpool... Ja kako znam, niti je pala neka ponuda nit išta. ObiÄne novinarske gluposti. Tako da nas još ne uporedjuj sa Liverpoolom po tom pitanju (mada kako igramo protiv njih, haman oni bolje kupuju).. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12286 nadam se da su gluposti... Ma jašta neg gluposti. Mi moramo pucati na extra kvalitet, ako želimo biti u vrhu i dalje. Sa Krasićem i takvima, nećemo biti. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12299 nadam se da je ovo patka. s takvim igraÄima ko krasiÄ možemo biti samo lošiji nego što smo sad. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. Autor comment_12300 ahh ne znam bas da li bi on mogao igrati LS ja mislim da bi ? Kako nebi, pa igra u Juventusu. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12304 Milos Krasic je, na pocetku svoje prve sezone u Juventusu postigao 6 golova na 11 utakmica. Onda se tesko povredio, i odsustvovao nekoliko meseci sa terena. Posle toga nije uspeo da nadje pravu formu. I u novu sezonu je krenuo da pruza solidne partije, na pripremama, ali, trener Juventusa ga ne zeli u timu, iz nepoznatih razloga, koje, na insistiranje medija a i samog igraca, nije objavljivao. Daleko od toga da je Krasic los igrac, to sto ga vi ne volite, to je druga stvar. Jeste diskutabilno, da li bi mogao ponovo da pronadje pravu formu, i da li je dovoljno dobar za Celsi, ali da ga tako vredjate.... E, moji strucnjaci... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.