Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Miloš Krasić (Srbija, 1984)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 179
  • Pregledi 17,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Negdje sam proÄitao da ga neće pustiti za manje od 10 miliona eura.

Kada bi transfer iznosio 10-15 miliona ja ne bih imao nista protiv dolaska.. ii ovo je jedan od rijetkih igraca (koji nesto vrijede) koje mozemo dovesti, a koji mogu igrati LP..

Ne bi bilo loše Miloša na posudbu do kraja sezone, a onda na ljeto svim snagama krenuti po Hazarda.

Ne bi ni ovo bilo lose, mada nisam bas siguran da bi Juventus pristao na to.. Slazem se i za Hazarda, od svih igraca njega bi najvise volio da dovedemo :)

• Autor

Da Wis ako ga netko ne dovede u Januaru :( , jedan po meni od najbolji mladih igraÄa, a sto se tice Krasica ne bi imao nista protiv, dobar je krilni igrac...

Pa baš i nije mlad, 27 godina...

Nego jeli netko od vas zna, kakav je u defanzivi?

Ovaj transfer bi bio samo pacanje para !

Zasto davati 15 mil za Krasica kad mogu pokusati dovesti Hazard-a koji je bolji a i mnogo mladji ! (jest da je skuplji )

Krasic neigra u Juve-u pa i to nesto govori , u losijoj je formi nego Torres ! :)

Ne daj Boze da nam dodje Krasic. Sta ce nam on. Nije standardan u Juventusu i da dodje kod nas da bi nesto promijenio? Hoce, al' zamalo...

To ne bi bio nimalo pametan potez.

pocinjemo da trgujemo kao Liverpool...

Ja kako znam, niti je pala neka ponuda nit išta. ObiÄne novinarske gluposti. Tako da nas još ne uporedjuj sa Liverpoolom po tom pitanju (mada kako igramo protiv njih, haman oni bolje kupuju)..

nadam se da su gluposti...

Ma jašta neg gluposti. Mi moramo pucati na extra kvalitet, ako želimo biti u vrhu i dalje. Sa Krasićem i takvima, nećemo biti.

Milos Krasic je, na pocetku svoje prve sezone u Juventusu postigao 6 golova na 11 utakmica. Onda se tesko povredio, i odsustvovao nekoliko meseci sa terena. Posle toga nije uspeo da nadje pravu formu. I u novu sezonu je krenuo da pruza solidne partije, na pripremama, ali, trener Juventusa ga ne zeli u timu, iz nepoznatih razloga, koje, na insistiranje medija a i samog igraca, nije objavljivao.

Daleko od toga da je Krasic los igrac, to sto ga vi ne volite, to je druga stvar. Jeste diskutabilno, da li bi mogao ponovo da pronadje pravu formu, i da li je dovoljno dobar za Celsi, ali da ga tako vredjate.... E, moji strucnjaci...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.