Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pita reporter poslije utakmice Samuela How much does this 3 goals mean to you? Ovaj kaže sto riječi na francuskom, pita reporter Johna za prijevod, kaže John He is really happy :D

Odličan John!

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

I ovaj posle nastavi na francuskom, a Teri prevodi: " Super sam igrao, ali Teri je bio nepogrešiv." ili tako nešto

Kapitene ,kapitene eto me u pomoc :D 

Ocekivao sam da ce nas na leto napustiti samo A.Cole,ali izgleda ide i Kapiten.Zao mi je naravno,ali sam iskreno i vise uzbudjen jer zbog toga moramo ubaciti u tim home grown igraca.Bas me jako zanima ko bi to mogao biti,ali po svemu sudeci meni Chabolah ima najvece sanse,a iskreno on se i predvidjao kao naslednik Terija pre par godina.

Ma nece nas Terry napustiti,ostaje on sa nama jos 2-3 godine sigurno,pa on i Cahill su stub odbrane ove sezone. Em je lider,em legenda,em pruza odlicne partije,nema sanse da se rastanemo na kraju sezone,to su novinarske patke. 

Pa majko moja zar je vama dovoljan jedan izmišljeni članak da povjerujete u gluposti da ide?

Razmislite malo jebemu kapiten, prvotimac, murinjov još ljubimac, gdje je tu jebena logika da ce ići?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

igra vrhunski od povratka Murinja 100 % sam siguran da ostaje,većinu situacija rešava odličnim posavljanjem,dobro čita igru protivnika,preporodio se

od esencijalne važnosti je da ostane,Murinjo to zna,rano je sad za neke dublje analize,sad su se mlatili oko Mate,Salaha,ima tu još šta da se petlja do 31,svaka priča do tad je suvišna

Ne kapiram zašto bi otišao kad igrao kao zmaj u tandemu sa Kejhilom. Najbolji štoperski par lige. Glupost.

STUBOVI CELSIJA :D 

1551558_10152008616179635_599536110_n.jp

Ne zelim da baksuziram niti ista,ali ipak on ima 33 godine i ne daj boze svaka sledeca povreda mu moze znaciti prekid karijere.Takav tip igraca ne moze biti dugotrajno resenje i mislim da je i Mourinho toga svestan te ce na leto traziti zamenu.

Ne zelim da baksuziram niti ista,ali ipak on ima 33 godine i ne daj boze svaka sledeca povreda mu moze znaciti prekid karijere.Takav tip igraca ne moze biti dugotrajno resenje i mislim da je i Mourinho toga svestan te ce na leto traziti zamenu.

NA leto ce se siguro traziti zamena,ali kao sto sam stavio ZAMENA lideru,legendi i kapitenu...dakle doci ce godinu,2 da ga Terry uci kako se igra,pa da zauzme njegovo mesto posle njega. Prvo upoznavanje sa klubom,gledanje gospodina kako igra,ucenje od njega,pa tek onda moze da ga nasledi,jednom,ako ne,ide u Vittese na pozajmicu i to je to ;) 

Pa ljudi moji, njega može i hoće zamjeniti samo još jedno Chelseajevo dijete, jedan od najboljih obrambenih igrača Engleske. On je...

Nathaniel%2BChalobah%2BEngland%2BU21%2Bv

Čemu bacati lovu na dovođenje novog igrača, ionako on čeka svoju priliku u CFC-u. Uparen s Cahillom, pa čak i Davidom Luizom, mislim da će to odlično izgledati.

ma Zouma dolazi ko "zamjena" Terryu, mislim da Terry ima jos bar 2 godine igranja, mozda ne svaku tekmu ko ove godine al sigurno 20+ tekmi godisnje, taman u te dvije godine Luiz ce igrati vise dok Terry bude odmaro, a i Terry ce obucavat Zoumu, ionako mali ima 19 godina, nek uci ;)

a za Chalobaha sam napiso svoje misljenje u njegovoj temi, jer njega smatram zadnjim veznim :D

ma Zouma dolazi ko "zamjena" Terryu, mislim da Terry ima jos bar 2 godine igranja, mozda ne svaku tekmu ko ove godine al sigurno 20+ tekmi godisnje, taman u te dvije godine Luiz ce igrati vise dok Terry bude odmaro, a i Terry ce obucavat Zoumu, ionako mali ima 19 godina, nek uci ;)

a za Chalobaha sam napiso svoje misljenje u njegovoj temi, jer njega smatram zadnjim veznim :D

Marco van Ginkel - 21 godina, jedan od najvećih nizozemskih talenata, na poziciji DMF-a se od njega očekuju velike stvari.

Ramires - reprezentativac Brazila, veliki miljenik Josea Mourinha. Radilica u klubu, skoro uvijek prva violina na poziciji DMF-a.

Nemanja Matić - 25 mu godina, najbolji dani pred njim. Jedan od najboljih DMF-a na svijetu već sada. Došao u Chelsea, od njega se puno očekuje.

Chelsea na poziciji zadnjeg veznog igra s dva igrača. Ja sam ti nabrojao tri na koja se primarno na tu poziciju računa, a tu je sve češće i David Luiz. 

I sad ti meni pošteno reci gdje vidiš mjesta na toj poziciji za jednog Chalobahu. Pa valjda je realnije da će zamjeniti Terryja, ionako često igra stopera. A i od Chalobaha se jako puno očekuje, to je možda ponajveća nada CFC akademije i engleskog nogometa. Ne vjerujem da će ga Mou šutnuti radi Matića, Ramiresa i Van Ginkela.

Terryjev nasljednik, upamti ovo.

Ja ti kazem ja sto sam ga gledo u dvije godine nije bio stoper

Po meni je realnija opcija Luiz na stopera a on u vezni red ;)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Mozda nije stoper dve godine kolko ga ti gledas,ali mu je to sigurno prirodna pozicija na kojoj je i poceo karijeru.Neko ce morati zameniti Terrya,a najverovatnije ce taj neko morati igrati na istoj poziciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.