26. januar 2014.12 god. comment_160427 Chelsea will offer to start grooming John Terry as a future manager when formal discussions over a contract extension begin [Mail] The Chelsea skipper is currently taking his UEFA ‘B’ licence and has made no secret of his aspirations to go into management [Mail] Chelsea are keen on presenting Terry with coaching opportunities within the club's backroom set-up, primarily at academy level [Mail] E ovo me raduje,ovo hocu da cujem Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162026 Chelseajev kapetan John Terry (33) spreman je prihvatiti jednogodišnje produljenje ugovora u klubu u kojem igra od početka karijere… Aktualni ugovor ovom pouzdanom obrambenom nogometšu istječe u lipnju, a on sam je priželjkivao dvogodišnje produljenje suradnje, navodi Daily Mail. Međutim, klupska politika nalaže da se igračima iznad tridesete godine života nude tek jednogodišnji ugovori, što je očito prihvatio i nada se da će u kolovozu započeti svoju 17. profesionalnu sezonu u dresu “bluesaâ€. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163267 Kolko si nam falio juce pa to nije normalno.Nadam se tvom brzom oporavku,jer David je usrao sve na cemu si ti radio cele sezone :D Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164874 Kapiten kad je najbitnije, ima nesto u sebi kao i Didier da igra najbolje kad je najteze i da bude covek odluke! Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166390 ''Drogbi ćemo prirediti fantastičan doček na SB-u'' by JT. Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166394 Čitaj: navijači će ga slikati telefonima i tablet računarima. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168353 NAJJACI SMOOOO!!!! “Congratulations to John Terry who makes his 400th @premierleague start for the Blues today. #CFC†Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169255 Jedini zasluzuje novi ugovor od Trojca Lampard,Cole,Terry Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169271 Jedini zasluzuje novi ugovor od Trojca Lampard,Cole,Terry a Lamps ne zaslužuje, reci ti meni je li tebi Cae dao neki svoj preparat ? Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169274 Ja bih molio da mi se da ovlast dijeljenja banova bas zbog ovakvih kretena na forumu, molim vas, znam prepoznat provokatora i kretena... Forum bi bio normalan nakon mog čišćenja Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169289 Ja bih molio da mi se da ovlast dijeljenja banova bas zbog ovakvih kretena na forumu, molim vas, znam prepoznat provokatora i kretena... Forum bi bio normalan nakon mog čišćenja Sta mislis, sto meni ne daju moda ? Pa bilo bi nas 20, maksimum. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.