30. mart 2014.12 god. comment_169302 Vjerovatno ni mene tu ne bi bilo :D Ma bilo bi te, zabavan si mi :D javni se na PM ako hoces spisak "prezivelih" :D Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169342 Samo vi zajebavajte, ali da ja to vodim, onaj svager se nebi stigao ni ulogirat ja bi ga izbacio samo zbog imena, a nakon onih postova tražio bi da mu se ukine internet Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169672 Tako iskusnom igraču se dogodi tako glupa greška. Ne znam šta je radio kod prvog gola...Imao je čistu situaciju, a on spušta loptu Lavezziju. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169706 Na kraju godine papiri i bilo nam je drago! zao mi ga je ali godine cine svoj. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169713 Na kraju godine papiri i bilo nam je drago! zao mi ga je ali godine cine svoj. samo zbog dvije utakmice? Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169715 samo zbog dvije utakmice? da, jer smo njima izgubili priliku za bilo kakav trofej. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169722 Koštao nas je Lige prvaka, ostavio je ekipu na cjedilu na najgluplji mogući način u 1/2 finala LP-a, vjerovatno nas je koštao PL ove godine, danas pogriješi na amaterski način... Nije bilo puno njegovih grešaka, ali kada ih je bilo to su bile kardinalne. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169724 Koštao nas je Lige prvaka, ostavio je ekipu na cjedilu na najgluplji mogući način u 1/2 finala LP-a, vjerovatno nas je koštao PL ove godine, danas pogriješi na amaterski način... Nije bilo puno njegovih grešaka, ali kada ih je bilo to su bile kardinalne. bas to! mogao nas je odvesti u nebesa. grijesio je rijetko ali je grijesio bas kad nije ni najmanju gresku smio napraviti! Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169727 Meni je Terry ove godine u odlicnoj formi. Zadnje dvije tekme mali pad koncentracije, al po meni je vise Torres kriv sto primamo golove nego Terry. Tko razumije psihologiju i taktiku u nogometu znat ce zasto ovo govorim. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169728 e ako je tako trebalo ga je odmah šutnuti poslije finala 2008 protiv uniteda, eto kakav smo klosarski klub pa sebi dozvoljavamo da nam ovakvi igraci igraju Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169735 Meni je Terry ove godine u odlicnoj formi. Zadnje dvije tekme mali pad koncentracije, al po meni je vise Torres kriv sto primamo golove nego Terry. Tko razumije psihologiju i taktiku u nogometu znat ce zasto ovo govorim. ne seri Cae, ne mozemo Torresa krivit za sve sto se dogadja u svemiru . Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169737 Meni je Terry ove godine u odlicnoj formi. Zadnje dvije tekme mali pad koncentracije, al po meni je vise Torres kriv sto primamo golove nego Terry. Tko razumije psihologiju i taktiku u nogometu znat ce zasto ovo govorim. dobro zboris, bas sam maloprije napisao da mi je to tako izgledalo koda igramo sa deset igraca dok je on igrao, mislim na torresa ofc. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169744 Pa nisam mislio da je Torres izravno kriv zbog Terryjevog gola, nego da je igracina ko sto je Eto'o zabijao bi golove i ne bi ni dolazilo do situacija do kojih dolazi. Evo antonius luiz rekao ono sto i ja mislim. Igramo s 10 igraca kad je Torres tu. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169749 vjerujte mi bolje da je Ba odigrao 90 min, bilo bi bolje za nas. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171037 Daily Star reporting that Terry picked up a minor foot injury vs PSG, wants to play vs Swansea but won't be risked unless 100% fit. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171042 On je odradio utakmicu vrhunski, vidjelo se da je ozljeđen i malo koji igrač bi nastavio utakmicu, svi znamo kako je JT jak i opet je malo legao na travu i malo lagano protrčao da vidi hoće li moći i tada sam se usrao kad sam vidio da šepa, ali on je to kapetanski progutao i nastavio utakmicu Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172067 Holland: 'John wants to stay and the club want him to stay but it is not club policy to comment on contractual issues.' eto i to je službeno sad,Teri je tu i sledeće sezone Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172070 Da je dovoljno zaradio - zaradio je. I da mu prepolove ugovro, opet je to ogromna svota novca. Mora ostati, treba neko da poduci Zoumu nacinu Chelsea-ja... Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172091 http://msn.foxsports.com/soccer/story/john-terry-to-sign-new-chelsea-contract-in-next-few-weeks-041814?cmpid=tsmfb:fscom:FOXSoccer Holland: "I know that John wants to stay at Chelsea, and Chelsea want John to stay, so hopefully that situation can be concluded amicably over the next few weeks. It's the same situation [with Lampard and Cole], we're dealing with not just normal players, but magnificent servants for this club over a long period. So full respect will be given for those players." Nadaju se da će DRUGARSKI potpisati novi ugovor. :D Kao i Kol i Lampard. Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172497 Sa svojih 34 na ledjima i dalje glavni komadant svoje odbrane. Uz Cahill-a najbolji, bravo Legendo!! Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172513 Koja faca, koja smirenost .. pa Costa mu ga u najboljem slučaju može samo popušit . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.