Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Samo vi zajebavajte, ali da ja to vodim, onaj svager se nebi stigao ni ulogirat ja bi ga izbacio samo zbog imena, a nakon onih postova tražio bi da mu se ukine internet

Koštao nas je Lige prvaka, ostavio je ekipu na cjedilu na najgluplji mogući način u 1/2 finala LP-a, vjerovatno nas je koštao PL ove godine, danas pogriješi na amaterski način...

Nije bilo puno njegovih grešaka, ali kada ih je bilo to su bile kardinalne.

Koštao nas je Lige prvaka, ostavio je ekipu na cjedilu na najgluplji mogući način u 1/2 finala LP-a, vjerovatno nas je koštao PL ove godine, danas pogriješi na amaterski način...

Nije bilo puno njegovih grešaka, ali kada ih je bilo to su bile kardinalne.

bas to! mogao nas je odvesti u nebesa. grijesio je rijetko ali je grijesio bas kad nije ni najmanju gresku smio napraviti!

Meni je Terry ove godine u odlicnoj formi. Zadnje dvije tekme mali pad koncentracije, al po meni je vise Torres kriv sto primamo golove nego Terry. Tko razumije psihologiju i taktiku u nogometu znat ce zasto ovo govorim.

e ako je tako trebalo ga je odmah šutnuti poslije finala 2008 protiv uniteda, eto kakav smo klosarski klub pa sebi dozvoljavamo da nam ovakvi igraci igraju

Meni je Terry ove godine u odlicnoj formi. Zadnje dvije tekme mali pad koncentracije, al po meni je vise Torres kriv sto primamo golove nego Terry. Tko razumije psihologiju i taktiku u nogometu znat ce zasto ovo govorim.

ne seri Cae, ne mozemo Torresa krivit za sve sto se dogadja u svemiru .

dobro zboris, bas sam maloprije napisao da mi je to tako izgledalo koda igramo sa deset igraca dok je on igrao, mislim na torresa ofc.

Pa nisam mislio da je Torres izravno kriv zbog Terryjevog gola, nego da je igracina ko sto je Eto'o zabijao bi golove i ne bi ni dolazilo do situacija do kojih dolazi.
Evo antonius luiz rekao ono sto i ja mislim. Igramo s 10 igraca kad je Torres tu.

On je odradio utakmicu vrhunski, vidjelo se da je ozljeđen i malo koji igrač bi nastavio utakmicu, svi znamo kako je JT jak i opet je malo legao na travu i malo lagano protrčao da vidi hoće li moći i tada sam se usrao kad sam vidio da šepa, ali on je to kapetanski progutao i nastavio utakmicu

• 2 sedmice kasnije...

Da je dovoljno zaradio - zaradio je. I da mu prepolove ugovro, opet je to ogromna svota novca. Mora ostati, treba neko da poduci Zoumu nacinu Chelsea-ja... 

http://msn.foxsports.com/soccer/story/john-terry-to-sign-new-chelsea-contract-in-next-few-weeks-041814?cmpid=tsmfb:fscom:FOXSoccer

Holland:

"I know that John wants to stay at Chelsea, and Chelsea want John to stay, so hopefully that situation can be concluded amicably over the next few weeks. It's the same situation [with Lampard and Cole], we're dealing with not just normal players, but magnificent servants for this club over a long period.

So full respect will be given for those players."

Nadaju se da će DRUGARSKI potpisati novi ugovor. :D Kao i Kol i Lampard.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.