Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

Ma sto se mene tice mogu bit najruzniji na svijetu ali ako igraju dobro sam nek dodu :) ii moram reci da mi se pravo svidaju i Cavani i Lavezzi i vrlo rado bi ih vidio u CFCu..
  • Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Veceras je definitivno bio najslabiji od ove trojice ali inace mislim da nije tako.. aa i tesko ih je poredit jer nisu na istim pozicijama..
[quote name='mata10' timestamp='1329867255' post='28921']Ma sto se mene tice mogu bit najruzniji na svijetu ali ako igraju dobro sam nek dodu :) ii moram reci da mi se pravo svidaju i Cavani i Lavezzi i vrlo rado bi ih vidio u CFCu..[/quote]

Ma nije to u pitanju, dal su ružni. Odvratni su pogotovo Cavani, a bgm i druga dvojica nisu puno bolji.

Vinko je otprilike objasnio, o čem govorimo..
http://chelseabalkan.com/index.php/item/743-cavani-ocekujem-rezultat-kao-na-utakmici-milan-arsenal.html Konj!!!!!!!!!
  • Autor
Omg sad se raspravlja ko ima odvratniju facu lol, wisey daleko od toga, Hamsik je inace mnogo bitniji igrac za Napoli od dvojice navedenih samo sinoc nije nesto pokazao. Lavezzi je davno povezivan sa Chelsea i nista nije bilo od toga, mislim da je to gotova prica, Cavani kakav god kao osoba bio predobar je napadac i Torresu moze drzati casove kako se zabija, pa i ramenom ;)
[quote name='Semir' timestamp='1329862016' post='28818']

Ne zna igrat!!! Da mu nije Maggia,Lavezzija i Hamsika il bar jedog od njih ne bi ga bilo ni u kukuruzima.
[/quote]
To je isto da kazes da je Messi ne zna igrat . Da mu nije Xavi-a , Inieste , Alvesa ne bi ga bilo ni u kukuruzima .
Pa i jest tako što se tiče Messija, sama statistika kaže da on nije isti igrač kada igra u Barceloni i Argentinu. On ima ljude koji rade za njega a i on za njih. Tako da taj jebeni Messi je 40 % slabiji ugrač u dresu Argentine, nego u Barceloni.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329945122' post='29173']
Pa i jest tako što se tiče Messija, sama statistika kaže da on nije isti igrač kada igra u Barceloni i Argentinu. On ima ljude koji rade za njega a i on za njih. Tako da taj jebeni Messi je 40 % slabiji ugrač u dresu Argentine, nego u Barceloni.
[/quote]
Razumijem ja to , ali daleko od toga da ne zna igrat ;)
  • 2 sedmice kasnije...
A evo, momak je i ponovio da ostaje u Italiji [url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1611/35/napoli-star-tells-chelsea-and-man-city-hes-happy-italy"]http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1611/35/napoli-star-tells-chelsea-and-man-city-hes-happy-italy[/url]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331343031' post='34396']
[b]Odmarali ga večeras, da može biti spreman za nas[/b]...Ljudi moji, Napoli se naoštrio. Bit će teška utakmica s El Matadorom na čelu :/
[/quote]
Dobro je se odmorio čini mi se, toliko da ni na utakmicu nije došao :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331343031' post='34396']
Odmarali ga večeras, da može biti spreman za nas...Ljudi moji, Napoli se naoštrio. Bit će teška utakmica s El Matadorom na čelu :/
[/quote]

da čak sam čitao da če spavat putem u busu , i čini se zakrmio on pošteno kad su ga ostavili tamo , jer rekao je Mazzari idemo dokrajčit Chelsea , hahahha
ma čekaj malo , ma jel ono strašilo sa onom kosurinom pred Cechom bio Cavani ? onj sa podošnjacima i krmeljima ? onaj što ga je izgledom preplašio pa se nije mogao ni pomaknut kod Inelroog udarca ? ma jel taj bio Cavani ?? il je on ipak ostao spavat u busu ? o.O
hahahahahha jebem ga bahatog, eto Drole ima 34 i pokazao mu kako se vodi jedna momčad kad je najpotrebnije
[quote name='Wisey' timestamp='1331767979' post='35652']
Vrijeme je da se Luiz prestane zajebavati i izvadi ovog kromanjonca iz zadnjeg džepa.
[/quote]

ÄŒekaj jesu igrali on i Hamšik uopće? :lol:
Vrijeme je da se Luiz prestane zajebavati i izvadi ovog kromanjonca iz zadnjeg džepa.
[/quote]
:lol: :lol: :lol: Bravo kralju ...
[/quote]
Vrhunsko !

Za mene je i dalje jedan od najboljih CF-ova ;) , svako ima svoj los dan ili protivnik dobar dan (danas je taj dan imao LUIZ) , sjetiti se samo prve utakmice i recite da li je precijenjen .
Lik probija , a da je bahat , bahat je :D

Glavna mu je izjava ako damo go u 1/4 finala smo ! Jeste , jeste ali na PlayStationu :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.