21. februar 2012.14 god. comment_28542 [quote name='Kalouda' timestamp='1329824781' post='28528'] NajjaÄi špic na svijetu u ovom trenutku uz Van Persia, Demba Ba, Higuaina, Benzemu, Falcaa, Pantelu i Aguera. [b]društvo najboljih[/b] [/quote] Sta si ti zaljubljen u Dembu Ba, momak da jedan dobar go i odma ga dizu.. Jedini dobar 'crni' napadac je Drogba.. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28543 Izvini Kalouda, ali sve sto si ti nabrojao je ok, ali ja bi tu jos ubrojao jednog igraÄa, iako ona igra za ManU meni jako drag igraÄ Weayne Rooney ! Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28550 cavani je ko kita ja gledao jednu tekmu u kupu italije kad su protiv siene igrali covjek bezze..hehe ali to je ipak samo jedna tekma jest da on daje golove i dobar je ali ja ga bas i nevolim kao igraca jebo on sve svoje i veceras ce kitu da popusi,,ja bi prije nekog spica sto ima dribling i da je brz kao hulk ...hulk je zakon ja bi prije iz napolija hamsikaa ono je igracina to je trenutno najbolji igrac napolija i mnogo bi nam dobra donio i u sredini terena a i gore bi pomagao puno napadacima eto toliko od mene Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28580 na stranu njegove igraÄke kvalitete nego mnogo se bahati ovaj Cavani Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28583 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329838369' post='28580'] na stranu njegove igraÄke kvalitete nego mnogo se bahati ovaj Cavani [/quote] Takvi su svi Latinoamerikanci, nista neobiÄno. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28586 znas onu s kim si takav si , napolitanci su govna, najveca bagra italije tako da je to on pokupio od njih a vjerovatno ima malo i svojih musica , kako god ja bi ga volio vidjeti u celziju zajedno sa hamsikom Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28597 Hamsika da, Cavanija ne. Treba nam vezni, ne treba napad. Mislim... Kakuta se pokazuje vrlo dobro, Sturridge je tu a i bice Torres kod nas i sledece godine. Najbitnije je vezni. Batalite sa napadacima vise. Aman ljudi Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28609 [quote name='zulu' timestamp='1329840909' post='28597'] Hamsika da, Cavanija ne. Treba nam vezni, ne treba napad. Mislim... Kakuta se pokazuje vrlo dobro, Sturridge je tu a i bice Torres kod nas i sledece godine. Najbitnije je vezni. Batalite sa napadacima vise. Aman ljudi [/quote] Cavania dovesti Torresa prodati . Mislim da Kakuta nece uskoro dobiti priliku u prvom timu Chelsea. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28613 Ako nastavi ovako kako je poceo, dobice i to sigurno. Vreme mu je. Dovodjenje Cavanija ce samo usporiti dolazak Kakute i Lukakua do prve postave, a nije kao da nemamo napadaca. Opet kazem, vezni red je problem, ne napad. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28618 [quote name='zulu' timestamp='1329843743' post='28613'] Ako nastavi ovako kako je poceo, dobice i to sigurno. Vreme mu je. Dovodjenje Cavanija ce samo usporiti dolazak Kakute i Lukakua do prve postave, a nije kao da nemamo napadaca. Opet kazem, vezni red je problem, ne napad. [/quote] Treba on jos pure jesti da dodje do prvih 11 . Nisu dovoljna 4-5 gola . Nadam se da si upravu ali ga iskreno nevidim u prvih 11 ubrzo . Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28620 [quote name='zulu' timestamp='1329843743' post='28613'] Ako nastavi ovako kako je poceo, dobice i to sigurno. Vreme mu je. Dovodjenje Cavanija ce samo usporiti dolazak Kakute i Lukakua do prve postave, a nije kao da nemamo napadaca. Opet kazem, vezni red je problem, ne napad. [/quote] Ako Torres nastavi ovako on će vjerovatno otići. Drogba je star, ne može više vući napad a ni novi ugovor nije sreÄ‘en. Ja sam za da se pokuša sa tradeom Torres + Courtois (jednogodišnja posudba) + 20-ak milja za Falcaa. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28664 U tom slucaju da, Torres za falcao-a je dobra opcija (ako i ostane ovaj klinac kao GK). Ali sta ako ne ode? Drogba jeste star, ali svakako bih vise voleo da ostane sa smanjenom minutazom nego da uci tudje klince kako da igraju. Vidi koliki je efekat imao na Borinia - koji sad dobro igra za Romu. Ima isti nacin udaranje lopte kao Drogba. Lukaku-u treba mentor, kao sto je Drogbin bio Shevchenko. EDIT: Poenta moja je bila da nama treba jedan za vezni red i jedno krilo, cisto da se pokrijemo dok ne isplivaju mladi. Sve ostalo je sredjeno. Pogotovo u odbrani Prijavi
21. februar 2012.14 god. Autor comment_28781 Aha bas ce doci u ekipu koju njegova ekipa podere i vjerovatno izbaci iz LP Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28797 Imali jos neko da misli da je ovaj svemirac jedan obicni prosjek ??? Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28801 nije on veÄeras bio tolko dobar kolko smo mi bili loši. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28810 1 gol 2 asistencije vise nego dovoljno najbolji poslije Lavezzija u Napoliju,a Hamsika je Bane u dzep stavio Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28818 [quote name='Blues_95' timestamp='1329861216' post='28797'] Imali jos neko da misli da je ovaj svemirac jedan obicni prosjek ??? [/quote] Ne zna igrat!!! Da mu nije Maggia,Lavezzija i Hamsika il bar jedog od njih ne bi ga bilo ni u kukuruzima. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28823 Na njega nemojte više raÄunati, kao ni na Hazarda. Koji ce to igraÄ doci u klub u kojem nema rezultate NITI JEDAN. Živ ti bio ostani gdje jesi i postani najbolji golgeter svijeta jer to i zaslužuješ ! Momak je životinja ! Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28883 Uh kako je odvratan. Pa Äak mi je i od Rooneya i Giggsa odvratniji. Što dalje od nas... Pa makar igrao bolje od Ronalda.. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28895 On bi kod nas harao i jeo bi sve što mu se naÄ‘e na putu. A sad ko njega mrzi jebaji ga on je pun adrenalina i leti na terenu. Sama njegova proslava gola koja mene prestraši cijeli stadion digne na noge Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28898 Inteligentan igraÄ, al ni blizu koliko ga se diže. Iskoristio je, kao što i sam kaže, neigranje Terrya pa se šetao izmeÄ‘u rupa u odbrani. Lavezzi je puno interesantniji, barem meni iako su sva trojica (njih dva + Hamšik) totalno antipatiÄne face i kreature. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28912 [quote name='Wisey' timestamp='1329866427' post='28898']Inteligentan igraÄ, al ni blizu koliko ga se diže. Iskoristio je, kao što i sam kaže, neigranje Terrya pa se šetao izmeÄ‘u rupa u odbrani. Lavezzi je puno interesantniji, barem meni iako su sva trojica (njih dva + Hamšik) totalno antipatiÄne face i kreature.[/quote] istina...takve face imaju da bi se doslovno usro kad bi ih sanjao Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28917 [quote name='how yes no' timestamp='1329865725' post='28883'] Uh kako je odvratan. Pa Äak mi je i od Rooneya i Giggsa odvratniji. Što dalje od nas... Pa makar igrao bolje od Ronalda.. [/quote] slažem se baš je neka faca ono i kad je gol dao baš je napravio facu ono jesam im ga uvalio cigani šugavi, ko da mrzi Chelsea iz dna duše, i nebi ga volio vidjet u Chelsiju , al što j naajgore sad Äe poÄet špekulacije o njemu Lavezziju i Hamšiku Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28920 meni se lavezzi zgadia posta je talijanski sminker hamsik oduvijek mi se gadi ali cavani jos dobro kotira Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.