Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
Meni je neki prosjek taj Cavani..
[quote name='Semir' timestamp='1327060454' post='18980']
Meni je neki prosjek taj Cavani..
[/quote]
Zato sto ga nisi nikad gledao !

Najbolji CF , samo su mu Benzema i RVP trenutno blizu !
[quote name='Blues_95' timestamp='1327063823' post='19033']
Zato sto ga nisi nikad gledao !

Najbolji CF , samo su mu Benzema i RVP trenutno blizu !
[/quote]

Ja kad ga gledam, on je los, uvijek profula ne moguce..;)
ma nepoterban 1. što bi iskeširal za njega ogromne novce 2. što AVB igra samo s 1 isutrenim napadačem a imamo Drogbu koji je najbolji svjetski napadač , Torresa koji je masno plaćen a i vraća se u formu i LUkakua koji je masno plaćen veliki talent a prilike još nije ni pomirisao a kamoli je dobio.
Da dodam nešto, u Cavanija koliko god zabio golova, pola od toga su penali. Baš danas sam gledao snimak utakmice Napoli-Bologna, pa nije se vidio uopšte i dobiše penal, on dade i sad kao on ih izvuče (ne znam kolko je završilo, možda su i izgubili).
Cavani je dobar, ali brate nije tako da se otimamo za njega i dajemo preveliku lovu.

Nama nije potreban nikako istureni napadač (špic, centarfor), toga imamo, već daj kakvo kvalitetno krilo.
[quote name='Wisey' timestamp='1327536436' post='20423']
Benzema, Aguero, Rooney, Falcao... sve su to jači igrači od navedenog.
[/quote]
Meni je tu jos i Van Persie, Dzeko, Ibrahimovic, Higuain, Villa..
Uuu zaboravih Persieja koji dere po najjačoj ligi svijeta, Ibra isto tako klasa više od ovog, Higuain ne spada u to društvo. VIlla kad je zdrav naravno da da. ;) Naš je Džekson tu negdje sa Cavanijem samo što ovoga dižu puno više.
[quote name='Wisey' timestamp='1327537535' post='20437']
Uuu zaboravih Persieja koji dere po najjačoj ligi svijeta, Ibra isto tako klasa više od ovog, Higuain ne spada u to društvo. VIlla kad je zdrav naravno da da. ;) Naš je Džekson tu negdje sa Cavanijem samo što ovoga dižu puno više.
[/quote]
I igra u mnogo losijoj ligi.. Kako je samo Dzekson harao Bundesligom :D
Ma moze tu i Higuain bez problema.. poredenja radi Rooney je ove sezone zabio 17 golova isto kao i Higuain, a Higuain ima daleko vecu konkurenciju na svojoj poziciji u Realu nego Rooney u Man Utd.. ii recimo jos pored toga Higuain je prije dvije sezone tj. sezona 09/10 zabio 29 golova, sto mogu samo klasni napadaci..
Edison Cavani je bez sumnje jedan od najboljih na svojoj poziciji, ali meni je jedan igrač ipak iznad njega - Radamel Falcao. Ne mogu da vjerujem da nije došao sa AVB-om prošlo ljeto u Chelsea. Otišao u fuckin Atletico Madrid. Otići iz Porta u Atletico je korak nazad u karijeri.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327575816' post='20454']
Edison Cavani je bez sumnje jedan od najboljih na svojoj poziciji, ali meni je jedan igrač ipak iznad njega - Radamel Falcao. Ne mogu da vjerujem da nije došao sa AVB-om prošlo ljeto u Chelsea. Otišao u fuckin Atletico Madrid. Otići iz Porta u Atletico je korak nazad u karijeri.
[/quote]
Pa i nije za njega, ima platu koju bi imao i u Chelsea a pod manjim je pritiskom i u laksoj ligi i plod svega toga je za sada odlicnih 17 golova u 23 utakmice, uz to i nije toliko star (26) i moze napraviti jos jedan transfer u veci klub
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327588638' post='20500']Falcao i Cavani su po meni igrači tik jednakih kvaliteta. Da je bilo kojeg od njih dovesti umjesto Torresa bilo bi toppp :)[/quote]

slažem se s tobom, ali za mene je Benzema vrh

prije mi se čak i nije sviđao, ali sad zadnjih par mjeseci šta čovjek radi u realu to je nevjerojatno, šta je Mou od njega napravio

no, otišli smo offtopic :D
  • 4 sedmice kasnije...
Najjači špic na svijetu u ovom trenutku uz Van Persia, Demba Ba, Higuaina, Benzemu, Falcaa, Pantelu i Aguera. [b]društvo najboljih[/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.