Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

Kao da ga je Sturridge zabio. :D

383742_10150459532007259_86037497258_851

I uradio je citav posao meireles samo zakucao. :)

Komentar na utakmicu..

Nisam ni sjeo kako treba primili gol ( psujem sve u sebi, kontam nemoj da bude ko UNITEDU, stari me lozi, zajebaje xD,)

Prvo pol. nismo bili nesto jaki ali ni city nije nesto mnogo pokazao.. Drugo pol. smo pokazali ko je CHELSEA! Napadali ofo ono.. Po meni je i kompany trebao pocrveniti prije clichya al eto dobro je i ovako ispalo. Mislim da bi dali gol i da nisu dobili crveni.. Tada smo lakse dolazili blize golu nego kasnije kada su igrali samo odbranu.. Jeste u nas bila lopta cijelo vrijeme ali nista mnogo opasnog nije bilo.. Sreca pa onaj clichy glumio golmana.. :) Drogba sjajno odradio zavrsnicu.

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izgleda da ce FA pokrenuti disciplinski postupak protiv Toure-a zbog ovoga:

2dkzgpu.jpg

I treba! Nasao se izivljavati na Mati koji je duplo manji od njega, koji nikad prljlavo nije igrao. Pu! Seljacina! Joj jest mi drago sto su izgubili...

2dkzgpu.jpg

I treba! Nasao se izivljavati na Mati koji je duplo manji od njega, koji nikad prljlavo nije igrao. Pu! Seljacina! Joj jest mi drago sto su izgubili...

Još je sudija sve to vidio i nije ništa napravio. To meni smeta. Daj ga kazni kako treba i neće mi više pasti napamet da nešto sliÄno napravi. :angry:

http://watchhighligh...-city-mata.html

A da je bilo ko od Plavaca uradio nesto slicno, dobio bi direktan crveni i minimum 4 meca suspenzije. Igraci Celsija nisu nimalo zasticeni na terenu... To je sramota za Fudbalsku Asocijaciju Engleske !!!

Ne znam samo da li je vise kriv igrac, koji je napravio faul ili sudija, koji je sve to video, a nije reagovao...

I onda Mancini trazi penal nad Silvom... Nije mi jasno, kako ima obraza da uopste progovori o sudjenju...

2dkzgpu.jpg

Neka Drogbi to napravi, majmun...

Ovo je jedna od 15 situacija zbog kojih ja ne bih mogao biti profesionalac, kako bi mu sjevnuo high-kick sa ledja :)Mati svaka cast, dusa od covjeka :)

Još je sudija sve to vidio i nije ništa napravio. To meni smeta. Daj ga kazni kako treba i neće mi više pasti napamet da nešto sliÄno napravi. :angry:

http://watchhighligh...-city-mata.html

Ali kakvog mi majstora u ekipi imamo. Sta im pocini. Toure ga prije toga udara ccc... nisi to smio ciniti sinak. Mata ih izvoza ovdje propisno. Al' Kompany-ju kroz noge, kad ne upade covjek, Toure proleti iza kad je ovaj promijenio putanju. Majstor!

Jos kad vidim da ga neki seljak udara, pa ne znam... Bjesnilo me obuzme.

Mangup.

Mate mi je žao, jer je ni kriv ni dužan ovdje dobio tač, a ovaj siledzija je našao udarati slabije od sebe. Kao što je neko gore spomenuo, što ovo nije Drogbi uradio. Drogba nije pička da padne na zemlju ko igrači Barce, oni bi ga sastavio sa zemljom.

Mangup. Mate mi je žao, jer je ni kriv ni dužan ovdje dobio taÄ, a ovaj siledzija je našao udarati slabije od sebe. Kao što je neko gore spomenuo, što ovo nije Drogbi uradio. Drogba nije piÄka da padne na zemlju ko igraÄi Barce, oni bi ga sastavio sa zemljom.

Kao sto sam vec rekao. njega je Mata zajedno sa Kompany-jem izlevatio onako kako on to najbolje zna, fudbalski. A ne nekim pi*kastim udarcima i provokacijama.

Drogba bi u zatvoru ni kriv ni duzan zavrsio.

Da je ovo uradio bilo kojem igraÄu Barcelone isti bi se valjao, plakao i kukao jedno 5 minuta na terenu dok bi svi ostali njegovi suigraÄi okružili sudiju mašući rukama oko njegovih oÄiju dok ne bi izvadio barem žuti karton.

Mata je gospodin u kopaÄkama. ;)

Da je ovo uradio bilo kojem igraÄu Barcelone isti bi se valjao, plakao i kukao jedno 5 minuta na terenu dok bi svi ostali njegovi suigraÄi okružili sudiju mašući rukama oko njegovih oÄiju dok ne bi izvadio barem žuti karton.

Baš takav je i Zola bio, možda su ga i zato kolege prozvali novim Zolom u Chelseaju...

Ne bi više domovine vidio :D

Jao što mi u ovim situacijama fali Ballack, da ga smjesti u invalidska kolica..

Uf, tu se slažem.. inaÄe volim kada je tim pun dobrih igraÄa poput Mate, Lamparda, Ramiresa koji se znaju suzdržat i ne radit scene ali uvijek mora biti netko tko će reda napravit tipa Ballack, Drogba, ponekad i Terry iako bi se on vjerojatno i više upustio u to da nije kapetan i da ne bi uništio sliku kluba

"Was anybody else frustrated how defensive Chelsea played despite having an extra man on the field and playing at home? Man City were more dangerous with 10 men. I can't believe Chelsea needed a PK to edge out a 10-men Man City. I'm happy Chelsea won but to tell you the truth, I don't think they have it in them to win EPL. Coming from a neutral standpoint."

Jedan citat sa Goal.coma... ima Äovjek i pravo, imamo mi joÅ¡ puuno posla. Da nam sudac nije sudio penal tko zna Å¡ta bi bilo..

bas sam na shouboxu napisao da mati treba jedan dan treninga u kampu Barce. :P

ja ne znam kako na to sudije nisu reagovale a trebao je i AVB nesto poduzeti, jer on mora zastiti svoje igrace..

Mourinho bi na njegovom mjestu otrcao do 4tog sudije, i reagovao na njegov poznati nacin..

Zbog toga je Mou jedinstven

"Was anybody else frustrated how defensive Chelsea played despite having an extra man on the field and playing at home? Man City were more dangerous with 10 men. I can't believe Chelsea needed a PK to edge out a 10-men Man City. I'm happy Chelsea won but to tell you the truth, I don't think they have it in them to win EPL. Coming from a neutral standpoint."

Jedan citat sa Goal.coma... ima Äovjek i pravo, imamo mi još puuno posla. Da nam sudac nije sudio penal tko zna šta bi bilo..

Sta li su to oni uradili sa 10 igraca ??

Mi smo bolje igrali dok ih je bilo 11 na terenu jer nisu toliko defanzivno igrali pa je lakse bilo prici golu.. Kasnije je bilo teze prici golu ali smo imali loptu u svoj posjedu skoro pa citavo vrijeme.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.