Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Disciplinovano u odbrani , u napadu sta se uradi , uradi se ;)

Bas tako, samo disciplinovano u obrani a za napad nesumljam. Mata ili Sturridge ce jednom proguliti i Drogba zabiti :D

treba igra ko i protiv valencije... bedem ispred cecha, drogba ceka i prenosi lopte, ramires, mata i sturridge trce kontre....

• Autor

treba igra ko i protiv valencije... bedem ispred cecha, drogba ceka i prenosi lopte, ramires, mata i sturridge trce kontre....

Mislim da drugačije i ne možemo igrati protiv jednog Citjya.

mata, dany i didi gore obavezno.. kada Drogba ne mogne više i kad već bude dao hettrik, tamo negdje oko 75-80min, nek uđe Fernandon't Scorres i nek se istrči malo, to je dobro.. da ne sjedi samo na klupi dobiće, ne daj bože, hemoroide...

Sudi nam Mark Clattenburg ! :D

Zna li neko kakav je sudija , ja iskreno ne znam nista o njemu ! :)

Sutra će baš biti dugačak dan. Da nas hoće obradovati momci sve bi bilo super. B)

Ladno jbt, evo vec sad ocekujem taj mec kao onaj sa Valencijom. Nikad da dodje vrijeme za tekmu...

mata, dany i didi gore obavezno.. kada Drogba ne mogne više i kad već bude dao hettrik, tamo negdje oko 75-80min, nek uđe Fernandon't Scorres i nek se istrči malo, to je dobro.. da ne sjedi samo na klupi dobiće, ne daj bože, hemoroide...

Fernandon't Scorres ahahahhahahahahahha hemoroide je i zaslužio :D

Bice tesko... Bosingwa mi je pokvario raspolozenje!!! Od njega i Ferreire se ne zna koji je gori, tako da AVB ne moze pogrijesiti u odabiru...(Gdje si Essien da krpis tu zadnju liniju?!)

Izgleda da kod njih nece igrati M.Richards.

Osvanuo je i taj dan konacno. Sad jos samo nekih 9 sati sacekati...

Nisam znao gdje ovo da stavim, pa evo ovdje da svi vide. Odlicni podaci!

Globally, Chelsea have become the closest challenger commercially to the well-established triumvirate of Manchester United, Barcelona and Real Madrid.

The club are ranked fourth, with 250 million global fans, as the world’s most recognised and supported, while Chelsea are a top-three brand within the Adidas football stable.

Kako se sirimo... COME ON BLUES!

Only sky is the limit! B)

ja bih i sa remijem bio zadovoljan, uprkos pobjedama, ne racunajuci poraz od Loosera, nismo opet na onom nasem nivou, ali u fudbalu se nikad ne zna

Nešto smo optimistični danas. :D Ipak ja ne bih prognozirao, nisam siguran ko dosad u rezultat a znamo kad čika Wise igra čika Wise dobija. :P

Evo cijelo poslijepodne puštam sebi navijačke pjesme, zagrijavam se ko da idem na Stamford večeras. Sad malo otkunjati pa onda laganini pripreme za tekmicu. B)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.