Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

Jao kad bi se ponovilo ovako nešto, Mostar bi gorio :D :D. Prije svega očekujem dobru igru naših momaka i naravno pobjedu da spustimo više taj CIty n zemlju, malo su se previše digli . ;)

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakav kolo, lescott ga jede za dorucak, a za kompanya da ne govorim. A bekovi su im predobri, gledao sam zadnjih 5 tekmi, uvijek na istoj razini. Uglavnom, mislim da i njima skodi ono rotiranje, pa bi mogli ih pobjediti igrajuci kao i protiv valensije, u to sam siguran.

Odbrana im je loša, bez obzira kakva imena imali oni u istoj. Kompany nije toliko slab, ali ima i on svojih kikseva. Richards nije slab na desnoj strani, ali ostali nisu nešto.

Da li su možda ne uigrani ili im se igra preko nkee stvari, ne znam, ali su itakako ranjivi u odbrani.

Ali što se tiče napada, e tu je već druga priča. Dovoljno govori broj postignutih golova. Tu je problem nama.

Kakav kolo, lescott ga jede za dorucak, a za kompanya da ne govorim. A bekovi su im predobri, gledao sam zadnjih 5 tekmi, uvijek na istoj razini. Uglavnom, mislim da i njima skodi ono rotiranje, pa bi mogli ih pobjediti igrajuci kao i protiv valensije, u to sam siguran.

Ako misliš da je Kompany bolji od Kolo Tourea, onda ti više nemam šta za reć.

Evo mogucih sastava. Ovaj nas ce i biti ovakav vjerovatno.

Chelsea-v-Manchester-City-001.jpg

Ma ljudi budimo realni ManCity je veoma jak tim s kojim je teško igrati, sami smo vidjeli ManUnt kako su popušili 6 komada...

Sto se mene tiče ja ne bih imao ništa protiv remija, po meni to bi solidno i ne bih se previše živcirali, dok s druge strane svakako sam za pobjedu koja bi nam bas u ovom trenutku mnogo mnogo značila radi podizanja morala i izvadila bi nas iz ove krize.

Šta mogu reci za utakmicu da će biti dobra i s puno kvalitete, bit će puno napada ali osjetim i faula. Bit će krvavo, ali posto DL4 neće moći igrat, njegovo mjesto u odbrani zakrpit ce Branislav Ivanovic koji je ove sezone dosta dosta bolji, po meni jednino sto mi se ne sviđa jeste to što će Bozzy igrati na beku i mislim da će ga gore Nasri i Aguero lomit ko' šibicu.

COME ON CHELSEA !

Slazem se, i remi bi bio dobar svakako. City ove sezone melje sve redom a mi imamo dosta promjena prije svega u samom stilu igre, ali i u oscilaciji igraca itd., bod bi bio dobar ali kako bih volio da ih dobijemo. Uff, da ih srusimo mi prvi!

Igraci ce se istrositi kao nikada do sada, jer ce biti trcanja nenormalno mnogo. Valjda cemo izaci bez ikakvih povreda i sa povoljnim rezultatom, nadam se pobjedom. Samo hrabro, jer Bridge je nase dvoriste!

City ove sezone melje sve redom i!

I tome cemo stati u kraj !!!

Sto bas igramo u pon ? :/ Valja cekati do tad' !

I tome cemo stati u kraj !!!

Sto bas igramo u pon ? :/ Valja cekati do tad' !

I ja ne volim kada mi igramo ponedeljkom.

Ali dotad cemo valjda uzivati u kiksevima Uniteda, Liverpoola i Tottenhama. :D

U posljednjih deset godina primili smo svega 5 golova od City-ja, i imali samo 2 poraza 2001. (1:0) i 2010. (4:2). Mi smo ih otresli posteno 2 puta: 2003. (5:0) i 2008. (6:0). A samo jednom je utakmica zavrsena nerjeseno: 2005. (0:0)

Dakle, samo 2 puta nismo uspjeli sacuvati clean sheet. Valjda cemo ga prekosutra sacuvati, a prilike dolaze same kao i uvijek!

P.S. Ovo se odnosi na tekme kod kuce!

U posljednjih deset godina primili smo svega 5 golova od City-ja, i imali samo 2 poraza 2001. (1:0) i 2010. (4:2). Mi smo ih otresli posteno 2 puta: 2003. (5:0) i 2008. (6:0). A samo jednom je utakmica zavrsena nerjeseno: 2005. (0:0) Dakle, samo 2 puta nismo uspjeli sacuvati clean sheet. Valjda cemo ga prekosutra sacuvati, a prilike dolaze same kao i uvijek!

Zamijenio si ova dva rezultata, lani smo izgubili 1:0 kad je Tevez dao gol :D

Zamijenio si ova dva rezultata, lani smo izgubili 1:0 kad je Tevez dao gol :D

Ja sam mislio na posljednjih deset godina na Bridge-u, jbg zaboravio sam to naglasiti, sad je popravljeno. ;)

moje predviđanje, 2-1 za nas :)

treba čvrsto odigrat i koncentrirat se u veznom redu na defanzivnije postavljanje a probat preko brzog daniela probijati stranu.

Recimo Napoli ih je ubio na kontre. Zašto mi nebi tako odigrali?? Dakle disciplovano nazad, i udri kontre, za to imamo igrače (Ramiz, Danny, Mata)..

ma od pocetka nasrnuti na gol, i zabiti ga sto prije, tako da nam kasnije bude lakse

Bravo. Od samog pocetka nasrnuti na njih, u prvih 10 minuta pokazati ko je gazda, spustiti ih na zemlju. I samo disciplinu zelim vidjeti na terenu i mozemo ih srusiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.