Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

X ili pobjeda! Nadam se necemu od toga... :)

Zabit ce Dzeko 1 ali ce Drogba zabiti 2 ;)

ma neka da 2, al da drogba i konpanija da barem 3 :)

Ja sam na manageru pobjedio City sa 4:1 tako da veceras ne ocekujem nista manje... :P :P Samo sto je dva gola dao Neymar a ostala dva Ramires i Torres.. Iako Neymar nije medju nama, bio bih zadovoljan i sa 2:1... :P :P Salu na stranu, opet kazem bice tesko i nisam nesto optimistican uoci ove utakmice... Nadam se da ce nasi odigrati dobro...

Bit će teško ali se nadam muškom pristupu i utakmici bez poraza... U ovom trenutku sam zadovoljan sa x iako virujem da može blues odigrat ka u najboljim danima... Vrime je da fernando riješi utakmicu..

koDže na klupi.

Evo Citya večeras:

Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya Toure, Milner, Silva, Aguero, Balotelli

Cuj Balo u prvoj? A danas izaslo kako je sinoc ostao u nekom klubu u Londonu i zapio se...

Cuj Balo u prvoj? A danas izaslo kako je sinoc ostao u nekom klubu u Londonu i zapio se...

Mora da se otrijeznio. :P

A evo i naših:

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Romeu, Ramires, Meireles, Sturridge, Drogba, Mata.

Ja sam na manageru pobjedio City sa 4:1 tako da veceras ne ocekujem nista manje... :P :P Samo sto je dva gola dao Neymar a ostala dva Ramires i Torres.. Iako Neymar nije medju nama, bio bih zadovoljan i sa 2:1... :P :P Salu na stranu, opet kazem bice tesko i nisam nesto optimistican uoci ove utakmice... Nadam se da ce nasi odigrati dobro...
a ja na pesu pobijedio 5:3, drogba 5 golova, mata 4 asistencije, al to nije bitno, važno da mi danas damo 100 posto svojih mogućnosti i neće bit previše problema, moja prognoza je 3:2 za nas :D

Mora da se otrijeznio. :P A evo i naših: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Romeu, Ramires, Meireles, Sturridge, Drogba, Mata.

Sviđa mi se sastav. Ma odličan. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Samo neka sreca bude uz nase veceras, to je najvaznije!

Idemo!

Nadam se da će naša mreža ostati prazna,gol ćemo svakako dati...

Nema nista od ove utakmice. Ne znam kako do remija da dodjemo.

Ovdje se samo nadati da napad moze napraviti vise nego sto odbrana moze grijesiti, al hajde sve sto se ja nerviram radi streama niste svjesni, ovi iz adsla nesto rade i internet je dosta sporiji tako da utakmicu gledam bukvalno u slikama :angry:

Raula vadit na poluvremenu, dobit će crveni.

Što se i ti prikazuješ..

prikazujem se kao navijač Chelseaja koji želi da se napadač Cityja večeras ispromašiva? nešto nejasno? ako vam je džeko draži od Chelseaja, na krivom ste forumu momci.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.