Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Manchester-City.jpg

15. kolo Premier league, utakmica na Stamford Bridgeu

Chelsea Football Club versus. Manchester City Football Club

PONEDJELJAK/PONEDELJAK 12.12.2011. ; 21:00h (20:00h po lokalnom vremenu)

uvodniÄar: po dogovoru

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Tema otvorena, ako tko ima želju od ovih što nikad nisu bili uvodniÄari, nek mi se javi na pp do sutra veÄer. Ajmo, vaša predviÄ‘anja???

svaka momcad od ovih velikih je bila nakantana

man utd 8-2 arsenal

chelsea 3-5 arsenal

totenham 4-0 liverpool

totenham 1-5 city

man u 1-6 city------------------------------ je li doslo vrijeme da city bude nakantan :huh:

Nadam se pobjedi, nebitno kojom razlikom i kakvom pobjedom. Samo da pobjedimo. Ako bi njih dobili mislim da bi nam se sezona okrenula drasticno, a tek sto bismo pucali od samopouzdanja. Onda bismo bili u strasnom zaletu...

evo moje predviđanje... :)

8:2 za chelsea... :D

Mlogo kume :D

Ocekujem cvrstu utakmicu, pogotovo na sredini terena, gde je City malo bolji. Medjutim, takticka postava Celsija, protiv Valencie se odlicno pokazala, i ne bih ja tu nista menjao. Za razliku od Miseva, City ima mnogo brze igrace, i nije pametno, zaletati se u napad, sa mnogo igraca. Nasi veznjaci moraju odneti pobedu, na ovom mecu. Morace mnogo da rade, i jos vise da trce, da bi odneli prevagu. Nakon sto se lopta oduzme, bez previse komplikovanja, odmah traziti Matu, Dannya ili Tita, oni ce vec znati, sta ce sa njom :D

Posebnu prednost mozemo imati po njihovoj desnoj strani, ako Savic bude igrao beka, jer su i A Cole a posebno mata i brzi i bolje tehnicki potkovani od njega.

U ovakvom mecu, jedna greska, moze da odluci. Hladne glave na teren, igrati pametno, i truditi se da protivnik bude taj, koji ce pogresiti.

Sa onikvim Drogbom u napadu ja se ne bojim niÄega.. ne mora on dati gol ni ništa nego jednostavno, oni ga se takvog sigurno boje i tu je naša prednost. Sretno našim deÄkima i neka pobjede ako mogu, samo pametnoo

Upravo sam proÄito negdje da Luiz ne može igrati zbog suspenzije... ZnaÄi Bosingwa uskaÄe oÄito...

Sa onikvim Drogbom u napadu ja se ne bojim niÄega.. ne mora on dati gol ni ništa nego jednostavno, oni ga se takvog sigurno boje i tu je naša prednost. Sretno našim deÄkima i neka pobjede ako mogu, samo pametnoo

Upravo sam proÄito negdje da Luiz ne može igrati zbog suspenzije... ZnaÄi Bosingwa uskaÄe oÄito...

Što baš i nije dobro.

Luiz jeste suspendovan i nema pravo nastupa radi žutih kartona.

Nije dobro.... Pored Bosingwe ni Ivanovic mi ne ulijeva veliko samopouzdanje na poziciji stopera, al nadam se da ceme demantovati ;)

Još je Bozzy propustio trening pred Valenciju, nije bio ni u konkurenciji kasnije za taj meÄ. Hoće li moći protiv Citya vidjećemo. Mislim da nam druge nema ili... PF19 ? :mellow:

bit ce teska utakmica... ocekujem isto postavu ( osim luiza ) kao i protiv sismisa, a i ocekujem i istu taktiku, znaci pustit njima loptu, a pokusat ih dobit na kontre.... zadnje dvije utakmice smo tako igrali i dobili 3:0, nemam nista protiv ni da u ponedjeljak bude tako :D

treba se postavit kao i protiv valencie i cekat gresku jer im obrana nije nesto ekstra tako da bi mata i danny lako mogli po krilima vozati svoje cuvare a imam osjecaj da ce didier da ih unsiti

Odbrana im nije extra? :o no comment
Pa vjerovatno im je najslabi dio ekipe da se razumijemo ;)

Pa i nije bez Kolo Tourea.

Kakav kolo, lescott ga jede za dorucak, a za kompanya da ne govorim. A bekovi su im predobri, gledao sam zadnjih 5 tekmi, uvijek na istoj razini. Uglavnom, mislim da i njima skodi ono rotiranje, pa bi mogli ih pobjediti igrajuci kao i protiv valensije, u to sam siguran.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.