Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

E ovako

Pocetak los poklonimo im gol...Nakon toga tu i tamo oni su imali loptu a i puno problema nam je zadavao trojac Aguero-Silva-Baloteli

Nakon sto smo postigli gol svima je laknulo.Drugo pol. 60 min crveni karton odlicno i tu je AVB uradio sve majstorski do 75 min. polako gradili napade a od 75 pritisak koji je jako brzo urodio plodom penal Lamps zakucava :D i sjajno privodjenje utakmice kraju u reziji Drogbe :D

P.S izmjenama nam je pomogao i Mancini izbacio je igrace koji su nam zadavali probleme i olaksao nam posao u defanzivi svaka mu cast na tome :D

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam na manageru pobjedio City sa 4:1 tako da veceras ne ocekujem nista manje... :P :P Samo sto je dva gola dao Neymar a ostala dva Ramires i Torres.. Iako Neymar nije medju nama, bio bih zadovoljan i sa 2:1... :P

2:1 smo pobjeditli zato sto nemamo Neymara a da imamo pobjedili bi ih sa 4:1.. :P :P

Evo moj prvi post i to na ovoj divnoj temi uz ovu dugooÄekivanu pobjedu!

Man C. je pao na SB, zaista divan dan za sve navijaÄe našeg plavog Chelsea!

Kao što sam nedavno spominjao, kad vidimo dres natopljen znojem, vidit ćemo i rezultate ;)

VeÄeras su svi igrali srcem i plućima i rezultat je plod žara i želje za pobjedom momaka u plavom, to se Äekalo!

Kao što sam nedavno spominjao, kad vidimo dres natopljen znojem, vidit ćemo i rezultate ;)

To nije bio znoj već kiša ali neka glavno da je mokar :)

Ima li nekih Sarajlija ovdje, da idemo u grad slaviti... Ova pobjeda mi toliko znači da je to neopisivo. Ja sam sada na sedmom nebu. Bolju noć nisam imao već par mjeseci, pucam od ponosa i sutra ću se omotati našim šalovima da mi se samo oči vide.

KTBFFH!

BRAVO ZA EKIPUUUUUU !

CHELSEAAAA ..

vidim tek sad protiv Wigana u 18:30 u Subotu sto znaci da necu moc gledat -_- -_- ovo je druga koju necu pogledat

Sunderland pa Wigan , protiv Wigana da popravimo gol razliku

Svaka Äast momci, sada po naslov! Carefree. :)

Igra nije bila bajna, u obrani su Terry i Cole bili solidni, Ivanović nije bio neki a Bosingwa nam je bio najgori igraÄ na terenu... Romeu izvrstan, Ramires borben, požrtvovan, rastrÄan, izborio crveni - odliÄan, Meireles takoÄ‘er dobro odigrao i dao gol... Mata malo samozatajan ali u drugom djelu se raspištoljio i bio dobar, Drogba odradio posao, Sturridge sebiÄni gad daleko najbolji igraÄ na terenu... :D treba još raditi na igri ali ova pobjeda puno znaÄi, odavdje treba sve graditi i gledati dalje. Bravo AVB :D

BRAVO ZA EKIPUUUUUU ! CHELSEAAAA .. vidim tek sad protiv Wigana u 18:30 u Subotu sto znaci da necu moc gledat -_- -_- ovo je druga koju necu pogledat Sunderland pa Wigan , protiv Wigana da popravimo gol razliku

Ovo ne volim... spustimo se na zemlju, molim lijepo :) (svi, ne samo ti)

Imamo mi još štošta za popravit, može nam i Wigan onako zabit u prvoj minuti ako obrana bude bila na centru.

Prvih pola sata smo bili pravo losi, mislio sam da ce ovo biti jos jedna od onih utakmica u kojoj je igra bez ikakve ideje, ali na kraju smo ipak dobro prosli. :) Mislim da je Sturridge bio najbolji veceras ali treba pohvaliti i Romeua, Matu, Ramiresa i Meirelesa. Nadam se da ovaj niz pobjeda nastavljamo i u narednom kolu protiv Wigana. :)

Jao meraka ovoga pa to nije humano. Ova pobjeda ne vrijedi 3 boda nego 33 :D . Stvarno mi je neprocjenjivo drago što smo baš mi spustili na zemlju City i dokazali da nisu nepobjedivi :) :) Sutra u školi jednostavno karanje i podjebavanje. Naprosto fenomenalna noć :)

Još jednu stvar sam veÄeras shvatio ljudi. Veoma sam zahvalan Cityju da to nije humano. Hvala ti City što ste nam dali Sturridgea, neizmjerno vam hvala :)

Uživajte Plavci KTBFFH ;)

ma jel to opet drogba ratrak bio :D :D :D

bravo, 7 bodova razlike, tu smo , može se reći ;)

nisam gledao, igrao poker sa ekipom ali naravno uz rezultati.com, tako da sam se veselio a prvo tugovao s vama uz mislima ;)

ako neko može, neka rokne ovdje link da vidim šta se to dešavalo, iako je to manje bitno, bitno je da su poduvali graÄ‘ani prvi puta u sezoni :) ja sam već zalio, ko nije MORA ;)

come on chelsea :P

Heiii heiii pa ja sam najsretniji covjek na svijetu nakon ove vecerasnje pobjede :D

Šta reci brete osim da AVB pokazuje da je pravi covjek za nas i nas klub i svaka cast onima tkoji su vjerovali u njega :)

Sto se tice utakmice grozan pocetak brete pao mi je mrak na oci nisam mogao vjerovati.

Cech-Bez posla i kod primljenog gola je bio ne mocan. Ocjena 7

Bosingva apsolutno najlosiji nas igrac.U prvom poluvremenu lutao je kao muha bez glave a i kriv je za gol.U drugom poluvremenu se tek toliko i razigrao i bio malo ofenzivan ali nista extra. Ocjena 6

Ivanovic isto bez nekog posla ali solidno je odigrao i bez nekih gresaka. Ocjena 7

Terry isto kao ivanovic solidnoi bez nekog posla. Ocjena takodjer 7

Cole je djelovao prvo poluvrijeme kao da igra svoju utakmicu zivota i bio je extra,dok drugo poluvijeme solidan i u par prilika je mogao ici u napad ali ostaje nazad,Nezz jel to neka taktika AVB. ocjena 7.5

Romelu svaku utakmicu dokazuje koliki je talenat i da postaje jedan od kljucnih igraca za nas tim. Ocjena 7.5

Mirelles kao da je bio napusit prvo poluvrijeme pa je skoro lomio onima noge haha bojao sam se i za nase igrace :D.Ali svaka mu cast za pogodak ostatak utakmice je odigrao bez prigovora. Ocjena 7.5

Ramires ide kao brzi voz.Stvarno je decko extra igrac.Borben je do zadnjeg a u napadima je ubojit stvarno je odlican i mnoge zasluge idu na njegov racun vcrs. Ocjena 8.0

Mata u prvom poluvremenu solidan dok se u drugom razigrao malo i opet pokazao da je jedan on nosioca nase igre. Ocjena 7.5

Sturreide.Nezz sta bi vise rekao za ovog decka osim da je fenomenalan :) Asistencija za prvi gol i iznudio penal pa msm stvarno samo mozemo biti sretni sto nam ga je City pustio :) Ocjena 8.5

Drogba mi je jako povukao zivce u prvom poluvremenu jer se je vukao po terenu doslovno a ni drugo nije bio bas nesto extra ali za ono cuvanje lopte sam se presmijao i svaka mu cast.Prvo kod kornera kad je nabio loptu od njihovog igraca pa onda ono kad je onu dvojicu uzeo ma za to mu dajem 10 :D Salim se naravno :P Ocjena 7.0

Lampard extra odigrao i volio bi da je odpocetka igrao ali dobro je proslo.Ocjena 7.0

I inace da sam mogao uci u stadion onog Yaya Tourea bi pretukao na mrtvo ime seljacina jedna on nasao da dize ruku na Matu a fuj izvukao mi je zivce iz petnih zila :D

Uglavnom odlicno takticki odigrana utakmica i voljeo bi da vidim malo Torresa ali eto bitno je da se sve super zavrsilo i dajem AVB jedan veliki + sto se tice zadnjeg mjeseca.Zasluzio je fkt malo podrzke jer se trudio koliko god je mogao :)

Igra nije bila bajna, u obrani su Terry i Cole bili solidni, Ivanović nije bio neki a Bosingwa nam je bio najgori igraÄ na terenu... Romeu izvrstan, Ramires borben, požrtvovan, rastrÄan, izborio crveni - odliÄan, Meireles takoÄ‘er dobro odigrao i dao gol... Mata malo samozatajan ali u drugom djelu se raspištoljio i bio dobar, Drogba odradio posao, Sturridge sebiÄni gad daleko najbolji igraÄ na terenu... :D treba još raditi na igri ali ova pobjeda puno znaÄi, odavdje treba sve graditi i gledati dalje. Bravo AVB :D

Ovo ne volim... spustimo se na zemlju, molim lijepo :) (svi, ne samo ti)

Imamo mi još štošta za popravit, može nam i Wigan onako zabit u prvoj minuti ako obrana bude bila na centru.

Ma laganini , samo nasa odbrana treba biti cvrsta a gore cemo zabit , kad im je Arsenal 4 uvalio , a mi smo poznati da snjima da ih punimo iz godine u godinu , neuzimajuci u obzir ovu zadnju pobjedu u Augustu od 2-1 na Stamford Bridge-u..

Po nova 3 boda COME ON CHELSEA !

Protiv tehnicara se igra trcanjem. Nasi veznjaci su veceras pokazali da mogu u zubima da nose Shityevce i da trce 90 minuta ! Ova pobeda je na njihovom znoju izgradjena ! Svaka cast i treneru, sto me je poslusao :P :D

Koliko je smo znacajno, sto se kockice u timu sklapaju na ovako teskim utakmicama...

Just KTBFFH !!! B)

Raula vadit na poluvremenu, dobit će crveni.

prikazujem se kao navijaÄ Chelseaja koji želi da se napadaÄ Cityja veÄeras ispromašiva? nešto nejasno? ako vam je džeko draži od Chelseaja, na krivom ste forumu momci.

Ma ko je rekao da je Dzeko drazi o Chelsea. Drag mi jeste i smetalo mi je ono KGJ, jesil sad skonto...

A što se tiÄe tekme. PoÄetak loš, ali se kasnije budimo, postižemo gol i igramo dobro. Drugo poluvrijeme bolje krećemo od citya, još i onaj clishy dobija crveni (hvala mu) i to nam daje vjetar u leÄ‘a. Dolazi penal i pobjeda.

Svi mi sretni, sljdeća tekma je protiv Wigana?? Ako je, nebi trebalo biti problema, dakle 3 boda bi mogla biti lahko zarađena.

• Autor

Evo da malo prokomentiram. Sinoć se pokazalo više stvari, a to su sljedeće:

1. Mi možemo da se i sa ovim kadrom nosimo sa svakom ekipom u Premiershipu. Ako smo dobili najkvalitetniji tim (City), istina uz malo sreće, ali puno znanja i iskustva, onda možemo pobjediti i sve one koji su ispod Cityja rangirani na ljestvici. Svi timovi su pokazali ranjivost, pogotovo United i Tottenham koji su nam trenutna konkurencija na ljestvici. I bez obzira na ovo što sam napisao u ovoj toÄci bit ću iskren na kraju i reći da sam i dalje mišljenja da nam već ove sezone trebaju dva pojaÄanja (barem) i to dobra ako želimo ostati konkurentni na sva tri fronta (CL, PL, FAC).

2. Ekipa se oštri iz utakmice u utakmicu. Nakon ove pobjede mentalno smo prejaki i iako nemamo savršen kadar (mislim da nam trebaju pojaÄanja) i pored toga možemo pobjeÄ‘ivati jer su sada svi igraÄi ponosni na sebe što su uÄini sve u posljednjih nekoliko utakmica. Ponos je stvoren, reputacija se stvara, a pobjedniÄki mentalitet koji je krasio nas i United zadnjih nekoliko godina vraća se u svlaÄionicu Plavaca.

3. Neću ništa posebno prejudicirati, ali najveći hendikep Cityja je Mancini. To je rupa od trenera, uvijek kada je najvažnije donosi pogrešne odluke. Sve se više vraća moje uvjerenje s poÄetka sezone da će oni zbog Mancinija koliko god uložili u ekipu (a to su milijarde u pitanje), opet biti donji. Ispali su iz Lige prvaka, a više nisam ni siguran da će biti prvaci Engleske. ANDRE VILLAS-BOAS je DIPLOMIRANI INŽINJER NOGOMETOLOGIJE za Mancinija! Svaki potez mu je sinoć bio hvale vrijedan. Kažu mnogi AVB je sinoć imao sreće jer mu se sve poklopilo ono kao "da je znao šta će biti"...E pa nije KAO, nego je zaista znao, to je nešto što se zove instinkt i iskustvo, zapravo mješavina te dvije stvari. To posjeduje na svijetu vrlo malo trenera - Mourinho, Guardiola, Sir Alex Ferguson, Felix Magath i možda još po koji trener. Ali u tom izabranom društvu trenera koji na perfektan naÄin mješaju instinkt i iskustvo ima mjesta i za našeg Andre Villas-Boasa. Uvijek kažem gdje je Mou bio s 34 godine, prevodilac šta li već? A gdje je AVB s 34 godine? Već ima iza sebe nekoliko trofeja s jednim od najvećih svjetskih klubova (Porto), a Chelseajem dolaze SVJETLI DANI!

4. Neki igraÄi kao da su se probudili iz duboke kome - tu prije svega mislim na Drogbu. Pa taj Äovjek igra na vrhunskoj razini, kao da je ovo onaj Drogba iz 2004. ili 2005. godine. Do prije par kola je bio i spor i Äesto nadvladan u duelima, promašivao nemoguće. A gledajte sada kako su se stvari promjenile u samo par tjedana. Ko da mu je neki afriÄki vraÄ iz njegove Obale Bjelokosti bacio Äini i vratio mu snagu i percepciju od prije par godina. On više ne gubi duele, od njega se odbijaju ko od betonskog stuba, on je brz, povratio je brzinu ne znam kako ali jeste a o percepciji i tehnici da i ne govorim - kao da je u najboljim danima. Ako ovako odigra do kraja sezone (tj. kako igra zadnje 3-4 utakmice), onda da sam na AbramoviÄevom mjestu možda bih se i zapitao - da li mu produžiti ugovor za još godinu dana u poboljšanim uvjetima. Jer imati Drogbu u timu je kao da imate Chelsea u Chelseaju!

5. Drago mi je što je Lamps zabio gol, jestel i vidjeli njegovu proslavu sinoć koliko je puta naglasio amblem Chelseaja na svom dresu. Kao ono "Ma tko je City, tko je fuckin City - mi smo Chelsea, godinama smo u vrhu Europe i Engleske! Svaka mu Äast. Kad sam vidio kako slavi naježio sam se.

6. Ove godine smo imali previše loših utakmica, rekao sam nedavno "Dublje ne možemo ići" i možda sam bio upravu, možda je ova utakmica pokazatelj da se kriza bliži kraju (ne da je završila, ali da se bliži kraju). Mislim da ćemo sada zaredati nekoliko pobjeda, nakon silnih sramoćenja na Stamford Bridgeu (Arsenal, Liverpool) i nakon ispadanja u Carling kupu. Mi sad više nemamo kredita za kiks - sve utakmice do iza Nove godine se MORAJU DOBITI! Ajmo samo jako s vjerom u plavu boju!

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!

drogba je sam rekao u jednom intervjuu da se tek mora vratiti u kondiciju i da bude 100% spreman, nakon onog nokauta protiv norwicha, crvenog kartona i vaÄ‘enja šarafa iz ruke.

to su mu 3 razloga zbog kojih sam kaže nije bio ni blizu pravog didiera, tako da tko zna šta nam se sprema od didiera u nastavku sezone ;)

a bilo bi lijepo da rokne afriÄki kup nacija sad kad odu on i salomonÄek :)

znaÄi caeruleus "didy is back" je li?

ae neka netko baci highlightse ovdje, tnx :)

Kao da ga je Sturridge zabio. :D

383742_10150459532007259_86037497258_851

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.