Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - Manchester City (H) 12.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

Nije dobro.... Pored Bosingwe ni Ivanovic mi ne ulijeva veliko samopouzdanje na poziciji stopera, al nadam se da ceme demantovati ;)

Kao sto sam i rekao, lik na poziciji zadnjeg gubi se ko nevinost na exkurziji....

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Necu duziti... Pokusaj neke ofsajd zamke na pocetku i Balo nam ga uvali. Onda je jos 10 minuta duvalo, Aguero imao sansu i onda se sve smirilo. Zadnjih 15 minuta smo mi bili dominantni. Sturridge majstor jednu korisnu loptu dobio i odmah prodor i asistencija, sef.

Sad samo strpljivo i da se Meireles smiri. Samo da ne pravimo greske pa sta bude...

Sretna pobjeda a zato je jos ljepsa :) ako neko nadje kakav video sazetaka do jedno 10 min trajanja nek postavi bio bih zahvalan ;)

Ovo se mora zalit kao sto kaze Aguero , pao je i Shityyyy !

To je nas Chelsea !!!!!!!!!!

Bravo za kompletnu ekipu !!!! CHELSEA FOOTBALL CLUB ! :P

ljudiiiiiiiiiiiiii sta je ovo :D najjaciii smoooooooooooooo svaka cast momciii ,,od kako igra romeu neznamo izgubiiti drogba ubija moze igrati jos pet godina jbt ,,,,,,,,,chelsea CHELSEA THE BEST <3

Kakva pobjeda. Gubili smo i preokrenuli. Fino ih je Drogba prcao sa onim cuvanjem lopte. :D

U kakvom smo naletu. Samo ovako da nastavimo...

Kasnije detaljnije kada se priberem. :D

Kako je pocelo mislio sam negine nam 3 komada , ali kasnije odbrana se uozbiljila , napad realizirao jednu sansu !

Mata uz Sturridge-a najbolji ubjedljivo ! ;)

Karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj placenikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!

Gde su sad oni nevernici, sto vredjaju trenera, da im kazem par stvari u oci !!!!!

Samo je nase plavo boja sampiona !!!!!

Romeu, Mata, Sturidge......sve pohvale za njihovu igru, ostali takodje dobri. Takticki dobro odigrana tekma, to je ono sto nam je najvise falilo, malo mozganja!

Cestitke AVB, uspio je u tri veoma teske tekme protiv Newcastla, Valencie i Gradjana da ostvari 100% ucinak, svaka cast!

I bas sad kad su se nafurali dolazi idealna utakmica protiv Wigana da se zabije i malo vise golova :D

Gde su sad oni nevernici, sto vredjaju trenera, da im kazem par stvari u oci !!!

Nije se AVB još izvukao - ove dvije pobjede nisu dokaz da je dobar trener ali svaka mu čast za ovo večeras i ono protiv Valencije.

Nije se AVB još izvukao - ove dvije pobjede nisu dokaz da je dobar trener ali svaka mu čast za ovo večeras i ono protiv Valencije.

Nema on iz cega da se izvlaci !!! Kako vreme prolazi, on sve bolje i bolje upoznaje ekipu, i rezultati to pokazuju !

To da, samo boljim se da si je uzo malo previše vremena da upozna ekipu moglo je to i malo brže ali bolje ikad nego nikad :)

Ma super, svaka cast.. Mislio sam i ja u prvom poluvremenu da ce nam zabiti jos golova ali na kraju je dobro ispalo.. Mali brzi Ramires je iznudivsi penal gurnuo nas u prednost i to je preokrenulo tok utakmice... Mislio sam Da ce Torres uci jer se Drogba gotovo nije vidio u drugom poluvremenu osim onda kada je imao zadatak da cuva loptu...

Ramires, Mata, Sturridge i Romeu vrlo dobri kao i Meireles... Ali sva sreca pa je Clichy dobio crveni vrlo rano u drugom poluvremenu, ko zna sta bi bilo da nije...

Bosingva inace dobar veceras, valjda ga nije imao ko valjati.... :-DDD

Jos nam samo fali jedan kreativac u sredini, slican Mati pa da razigraju cijelu ekipu...

PS: Mata im je veceras pokazao kako se igra.. A da je nekim slucajem Hart ostao na sredini kada je Frank sutao, lopta bi ga unijela u go...

Whis: AVB je imao i srece, kao da je znao sta ce se sve dogoditi....

I bas sad kad su se nafurali dolazi idealna utakmica protiv Wigana da se zabije i malo vise golova :D

Jep mi na Wigan a Shity na Arsenal. Kad bi tu popušili koji bod imali bi ih iako je još prerano o tome govoriti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.