Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bolje da su pare koje su izdvojili za ovog manekenčića u pokušaju donirali Totenhemu da ovi šabani iz uprave vide kako se dovodi pojačanje.

Igrao je u kvalifikacijama za Ligu Sampiona, Ligi Evrope, vec je A reprezentativac. Za igraca njegovih godina, posebno ako dolazi iz nase lige je to respektabilno takmicarsko iskustvo. 

Jebes ga, Zahavi je jedan od uticajnijih agenata u Evropi. 

Suditi o njemu na osnovu kvaliteta nase lige je neosnovano. 

A i Matica smo sutnuli u Benficu, pa je sad jedan od najtrazenijih DMF-ova u Evropi.

vec je A reprezentativac.

Kao i Šćepakadabre, Fejsa, Ignjovski, Radovanović, Stojković, Biševac i ostali majstori fudbalske igre, dok za Matića nema mesta ni na širem spisku!

Kao i Šćepakadabre, Fejsa, Ignjovski, Radovanović, Stojković, Biševac i ostali majstori fudbalske igre, dok za Matića nema mesta ni na širem spisku!

Za razliku od navedenih Markovic nesto i odigra... 

Zar je moguce ne prijaviti transfer ? 

Iz proverenih izvora - Markovicev ugovor jeste u vlasnistvu Zavhavija, a igrac Chelsea postace 01.07 sa zvanicnim pocetkom prelaznog roka. 

Ostalo su sve medijska naklapanja.

Ne znam sta je u pitanju ali je Benfika objavila na svoj oficijelnom sajtu da je Markovic potpisao na 5 godina....

http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx

Ko koga ovdje laze???

Iz proverenih izvora - Markovicev ugovor jeste u vlasnistvu Zavhavija, a igrac Chelsea postace 01.07 sa zvanicnim pocetkom prelaznog roka. 

Ostalo su sve medijska naklapanja.

A sta onda ovo naklapa Benfika hahah

http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx

???

Ako su lagali mene, i ja lazem vas - Djordje Balasevic ;)

I sta je na kraju tacno? Da je potpisao za befiku i to je to? Sta je onda predsjednik partizana pricao danas...ccc...na stranici benfike nista se ne spominje ni chelsea ni posudba..tako da smo izgleda izvisili hehe

Sretno mu u Benfici, nek ne postane jedan u nizu pičkica koje već igraju za taj klub. Ako bude igrao dobro za njih, onda ćemo ga kupiti. I bolje je tako, upitno je koliko bi momak imao šanse sad.

Sretno mu u Benfici, nek ne postane jedan u nizu pičkica koje već igraju za taj klub. Ako bude igrao dobro za njih, onda ćemo ga kupiti. I bolje je tako, upitno je koliko bi momak imao šanse sad.

Jebes ti tu pricu, bolje da smo ga sad kupili za tih 7 mil+ plata, u vr'glave 10, nego da nam ga za 2 sezone uvale za 25, sto ce se verovatno i desiti.

Jebes ti tu pricu, bolje da smo ga sad kupili za tih 7 mil+ plata, u vr'glave 10, nego da nam ga za 2 sezone uvale za 25, sto ce se verovatno i desiti.

Nebrini zna uprava sta radi.

Litera je u priči o srpskim igračima u Benfiki naredne sezone namerno izostavio Nemanju Matića.
- Ubeđen sam da će Matić ponovo nositi dres Čelsija jer Murinjo insistira na tipu igrača kao što je on, jak, visok, a zna da igra. Čak sam uveren da je Nemanja deo neke priče oko Čelsija, Benfike i Markovića. Što se tiče ostalih, ne poznajem ih dovoljno da bih komentarisao kakve su im šanse da zaigraju, ali je za fudbal u Srbiji velika stvar činjenica da se velikan iz Portugala odlučio u jednom trenutku da ima sedmoricu naših igrača na spisku.  

Sta mislite jel ima u ovome istine??

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.