10. juni 2013.13 god. comment_128604 Markovic je igrac Celzija,ide na pozajmicu u Benfiku koja ce trajati 2.godine,potvrdio predsednik Partizana Dragan Djuric Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128626 Bolje da su pare koje su izdvojili za ovog manekenčića u pokušaju donirali Totenhemu da ovi šabani iz uprave vide kako se dovodi pojačanje. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128634 Igrao je u kvalifikacijama za Ligu Sampiona, Ligi Evrope, vec je A reprezentativac. Za igraca njegovih godina, posebno ako dolazi iz nase lige je to respektabilno takmicarsko iskustvo. Jebes ga, Zahavi je jedan od uticajnijih agenata u Evropi. Suditi o njemu na osnovu kvaliteta nase lige je neosnovano. A i Matica smo sutnuli u Benficu, pa je sad jedan od najtrazenijih DMF-ova u Evropi. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128637 vec je A reprezentativac. Kao i Šćepakadabre, Fejsa, Ignjovski, Radovanović, Stojković, Biševac i ostali majstori fudbalske igre, dok za Matića nema mesta ni na širem spisku! Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128639 Kao i Šćepakadabre, Fejsa, Ignjovski, Radovanović, Stojković, Biševac i ostali majstori fudbalske igre, dok za Matića nema mesta ni na širem spisku! Za razliku od navedenih Markovic nesto i odigra... Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128643 Zar je moguce ne prijaviti transfer ? Iz proverenih izvora - Markovicev ugovor jeste u vlasnistvu Zavhavija, a igrac Chelsea postace 01.07 sa zvanicnim pocetkom prelaznog roka. Ostalo su sve medijska naklapanja. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128646 Ne znam sta je u pitanju ali je Benfika objavila na svoj oficijelnom sajtu da je Markovic potpisao na 5 godina.... http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx Ko koga ovdje laze??? Iz proverenih izvora - Markovicev ugovor jeste u vlasnistvu Zavhavija, a igrac Chelsea postace 01.07 sa zvanicnim pocetkom prelaznog roka. Ostalo su sve medijska naklapanja. A sta onda ovo naklapa Benfika hahah http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx ??? Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128659 Znači na kraju Lazar potpisao za Chelsea na pet godine, a prve dvije godine ide na posudbu u Benficu. Neloše, dobar je on mladi igrač. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128667 Ne znam sta je u pitanju ali je Benfika objavila na svoj oficijelnom sajtu da je Markovic potpisao na 5 godina.... http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx Ko koga ovdje laze??? A sta onda ovo naklapa Benfika hahah http://aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/30010/language/pt-pt/markovic-a-benfica-tv-e-o-clube-que-tem-mais-adeptos.aspx ??? Ako su lagali mene, i ja lazem vas - Djordje Balasevic ;) Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128668 Za razliku od navedenih Markovic nesto i odigra... Mislim da Lazar nije igrao Ligu Šampiona. Ja mislim. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128669 Mislim da Lazar nije igrao Ligu Šampiona. Ja mislim. 4 meca u kvalifikacijama ;) Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128670 Ahaaaa to :) Nisam te skonto, mislio sam na onu sezonu s Arsenalom, Šahtarom i Bragom. :D Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128673 Ahaaaa to :) Nisam te skonto, mislio sam na onu sezonu s Arsenalom, Šahtarom i Bragom. :D Tad je jos sis'o palac :D Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128692 I sta je na kraju tacno? Da je potpisao za befiku i to je to? Sta je onda predsjednik partizana pricao danas...ccc...na stranici benfike nista se ne spominje ni chelsea ni posudba..tako da smo izgleda izvisili hehe Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128706 Toooo, sky javlja da nema Chelsea nikakve veze sa ovim transferom! http://www1.skysports.com/football/news/11668/8769963/Benfica-claim-they-have-signed-Chelsea-target-Lazar-Markovic Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128709 Sretno mu u Benfici, nek ne postane jedan u nizu pičkica koje već igraju za taj klub. Ako bude igrao dobro za njih, onda ćemo ga kupiti. I bolje je tako, upitno je koliko bi momak imao šanse sad. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128736 Sve mu najbolje želim u karijeri, ne sumnjam da će postati igračina :) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128796 Sretno mu u Benfici, nek ne postane jedan u nizu pičkica koje već igraju za taj klub. Ako bude igrao dobro za njih, onda ćemo ga kupiti. I bolje je tako, upitno je koliko bi momak imao šanse sad. Jebes ti tu pricu, bolje da smo ga sad kupili za tih 7 mil+ plata, u vr'glave 10, nego da nam ga za 2 sezone uvale za 25, sto ce se verovatno i desiti. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128808 Jebes ti tu pricu, bolje da smo ga sad kupili za tih 7 mil+ plata, u vr'glave 10, nego da nam ga za 2 sezone uvale za 25, sto ce se verovatno i desiti. Nebrini zna uprava sta radi. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129064 Litera je u priči o srpskim igračima u Benfiki naredne sezone namerno izostavio Nemanju Matića.- Ubeđen sam da će Matić ponovo nositi dres Čelsija jer Murinjo insistira na tipu igrača kao što je on, jak, visok, a zna da igra. Čak sam uveren da je Nemanja deo neke priče oko Čelsija, Benfike i Markovića. Što se tiče ostalih, ne poznajem ih dovoljno da bih komentarisao kakve su im šanse da zaigraju, ali je za fudbal u Srbiji velika stvar činjenica da se velikan iz Portugala odlučio u jednom trenutku da ima sedmoricu naših igrača na spisku. Sta mislite jel ima u ovome istine?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.