Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

• 8 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

navodno bi mogao put Chelsea,ali tek za godinu,2.. navija za Chelsea,a i imamo blaze uslove oko njega,mogli bi ga dovesti za 15 miliona ako je istina ono sto sportske.net pricaju... medjutim znajuci koliko su oni ozbiljne novine,nesto u ovo ne verujem.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=26&nav_id=816923

"O Žogo": Ode Lazar u Čelsi za 15m

Ovo su neki Portugalci preneli. Inače Lazareva izjava:

„Nisu me doveli, to je njihova greška“, rekao je tada Marković za Čelsi

Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha... i još jednom ahahaha. Ali nadam se da je barem svestan koliko bi se sjebao da je došao.

I čitam ovamo kao "šta čekaju, bolji je od Oskara". Prvo, ni ne igraju na istim pozicijama. Drugo, i Mata je bolji od Oskara pa je odleteo iz kluba.

Dokazuje se u Benfici.

Trenutno nema sta da trazi medju Plavcima, ali posle sledece sezone, ako nastavi sa istim tempom razvoja, vrlo verovatno ce se pridruziti Banetu i Nemanji, tj ako ga neko drugi pre ne potpise. 

• 2 sedmice kasnije...

ponovo se navodno aktivirala prica o Markovicu,kao juce je bio odlican protiv kokoski,odigrao je i odbranu i napad itd...ne znam koliko je istina,pisu sportske da pisu engleski mediji da je za Mourinha cena 15 miliona... Ne znam koji ce nam on? Umesto koga da igra? Nisam nesto za ovaj transfer.

Točno to, gdje da igra? Na kojoj poziciji? On za napad kod nas nije 100%, mal, slab, nikako za napadača, nama treba Cavani u napadu i takav tip igrača, a ne može igrat krilo, bolji su od njega i Hazard, i Willian, i Schurrle, i Salah, i gdje onda njega da stavimo?

obavezno pod hitno uzeti markovića rakitića i lulića ako ne mislimo pasti u championship i trunuti..

u pičku materinu i nogomet i razmišljanja

Shurlea prodati i biće mesta. Bolji i talentovaniji od njega 100 puta a Surlea smo kupili za 22 mil. Preskupo

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Zbog Vucica ,Nebojse Covica i ostalih iskomplesiranih cigana ga treba dovest ,a inace nisam neki njegov fan ali zna odigrat dobro .Dok je igrao u Partizanu bila mu je mana jedino to sto se zalagao u utakmicama  sa jacim klubovima. Mozda bi se Grobari pobratimili sa navijacima Celsija  pa bi  Kimi dosao i izveo Torresa sa terena . :D

Zbog Vucica ,Nebojse Covica i ostalih iskomplesiranih cigana ga treba dovest ,a inace nisam neki njegov fan ali zna odigrat dobro .Dok je igrao u Partizanu bila mu je mana jedino to sto se zalagao u utakmicama  sa jacim klubovima. Mozda bi se Grobari pobratimili sa navijacima Celsija  pa bi  Kimi dosao i izveo Torresa sa terena . :D

Ako je zbog njih, e onda može, Chelsea će ga odmah dovest, nema problema, samo im pošalji mail da ga dovedu zbog navedenih i riješena stvar

a i lagano bi mogli od Celsija napravit Srpsku reprezentaciju :D 

• 1 mjesec kasnije...

Kakav kralj dobio crveni jer je branio Sulejmanija od Vucinica :D Dovest ga na ljeto u Celsi ovakvi likovi nam trebaju,da ginu za saigrace.

Kakav kralj dobio crveni jer je branio Sulejmanija od Vucinica :D Dovest ga na ljeto u Celsi ovakvi likovi nam trebaju,da ginu za saigrace.

Ajde super, preporučit ću ja onda lika iz svog sela jer je u županijskoj ligi ošamario protivničkog igrača jer je ovaj prijetio njegovom suigraču. Takvi igrači nam trebaju!!! 

hahah, kakav si ti kralj. Dovesti i Balotelija, De Jonga, Pepea i Suareza :D 

Ajde super, preporučit ću ja onda lika iz svog sela jer je u županijskoj ligi ošamario protivničkog igrača jer je ovaj prijetio njegovom suigraču. Takvi igrači nam trebaju!!! 

pa nego ,nocemo picke da gajimo u klubu 

Vi neki samo cekate sa mnom da se kacite :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.