8. juli 2014.12 god. comment_180357 Cim ti njega poredis sa hrvatom a ne nekim tamo sestim zna se ko je nacionalsovinist. Pa vidiš li da se zajebajem xD Prijavi
13. juli 2014.12 god. comment_180787 Oprostio se od navijaca Benfice na FB-u. Novi igrac Liverpoola ako sam dobro upratio. Mere i ovdje lock momci :D Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181614 Ne brinite nakon 2 dobre sezone Liverpool ga prodaje nama za ogromne pare kao i obiÄno :D Ovo bi bilo sjajno... :D Prijavi
23. juli 2014.12 god. Autor comment_181846 Ovo bi bilo sjajno... :D Sve što ja izjavim na forumu je sjajno :D Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181919 ajde jebote, ima 3-4 mjeseca na svakoj temi se moramo posvađati radi gluposti!! Evo ja prvi. Dajte malo kulture i okanite se toga nacionalista ovaj - nacionalista onaj. Kad bi se administratori malo pritegli pa banovali na koji dan sve koji izlijeću i pale vatru, forum bi se sigurno mogao vratiti u normalu. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181950 Nema brisanja i zakljuÄavanja, sve su teme otvorene za normalne rasprave. Sve su to igraÄi koji su se vezali za Chelsea i koji će se možda opet nekada u budućnosti vezati za isti. Nego budite civilizirani, a ne bijesni psi i prestanite s glupim raspravama viÅ¡e, jer će stvarno poÄeti da se dijele banovi. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181955 Mene interesuje sto se ova tema ne locka? Posto po novoizmisljenimglupim pravilima svaki igrac koji se ne povezuje sa nama ili koji je potpisao za drugi klub se locka. Ovo je kako vi nazivate SPAM. Prijavi
24. juli 2014.12 god. comment_181956 Sve su to igraÄi koji su se vezali za Chelsea i koji će se možda opet nekada u budućnosti vezati za isti. Hahahahah Å¡ta, znaÄi imaćemo hiljadu tema za svakog igraÄa kojeg Daily Fail uzme u kontekst s nama? ALO BA! Samo se forum zatrpava govnima i otpadom, ne može Äovjek Äestito da doÄ‘e do onoga Å¡to traži jer prethodno mora skrolovati pola metra jer ima kurÄevitih tema kolko oćeÅ¡. Svako otvara temu za Å¡ta hoće i to se tako gomila jer vlada neko pagansko uvjerenje da ako obriÅ¡eÅ¡ temu, neÅ¡ jebat nikad. Å ta koji kurac, joÅ¡ samo fali tema Sandra Partizan vs Soraja. A Jamie Oliver, Å¡to i on nema temu? Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182058 Hahahahah Å¡ta, znaÄi imaćemo hiljadu tema za svakog igraÄa kojeg Daily Fail uzme u kontekst s nama? ALO BA! Samo se forum zatrpava govnima i otpadom, ne može Äovjek Äestito da doÄ‘e do onoga Å¡to traži jer prethodno mora skrolovati pola metra jer ima kurÄevitih tema kolko oćeÅ¡. Svako otvara temu za Å¡ta hoće i to se tako gomila jer vlada neko pagansko uvjerenje da ako obriÅ¡eÅ¡ temu, neÅ¡ jebat nikad. Å ta koji kurac, joÅ¡ samo fali tema Sandra Partizan vs Soraja. A Jamie Oliver, Å¡to i on nema temu? Pa kad oni nemaju problema s tim, ne vidim Å¡to bi mi imali. http://forum.talkchelsea.net/forum/8-transfer-talk/ Nemojte samo spamati u temama koje nisu aktivne. Ako se aktiivira opet prića oko Lazarovog prelaska u CFC za pola godine ili godinu ili viÅ¡e fino se javite u ovoj temi. A aktivne teme iz ovog podforuma će uvijek naravno biti na vrhu, jer se u njima piÅ¡e. Nemojte samo spamati u temama i rijeÅ¡en je problem. Ne mogu se selektivno kljuÄati teme, jer ima jako puno igraÄa u samom podforumu. To bi bio ogroman posao i nikad dovrÅ¡en. Niti mi admini znamo iza kulisa Å¡ta se zbiva. Prijavi
25. juli 2014.12 god. comment_182079 Jel mora sve ovdje biti isto kao i kod njih? Obicno smetljiste i nista vise. Ionako nista pametno covjek nema procitati na ovakvim temama a ima ih milion. Kad igrac ode u drugi klub, brises temu i cao. Sta imas cekati 5 godina ne bi li se ozbiljno povezao pa presao. Ako se desi, otvori temu. Cas posla. Gledaj tema ljeb te jebo: Mario jebeni Gomez, Dede HAHAHHAHAHAHHA, Javier Zanetti, Alan Dzagoev, Heung Min Son, Yilmaz, Kaka, Iago Aspas AHAHAHHAHAHAH, David Villa, GANSO aaaaaaaaaaaaaaaaa, Maicon Sisenado i tako dalje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.