Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne brinite nakon 2 dobre sezone Liverpool ga prodaje nama za ogromne pare kao i obično :D

Ovo bi bilo sjajno... :D

AJ SAD NEKO NEK IZBRIÅ E OVU TEMU 

ajde jebote, ima 3-4 mjeseca na svakoj temi se moramo posvađati radi gluposti!! Evo ja prvi.

Dajte malo kulture i okanite se toga nacionalista ovaj - nacionalista onaj.

Kad bi se administratori malo pritegli pa banovali na koji dan sve koji izlijeću i pale vatru, forum bi se sigurno mogao vratiti u normalu. 

Nema brisanja i zaključavanja, sve su teme otvorene za normalne rasprave. Sve su to igrači koji su se vezali za Chelsea i koji će se možda opet nekada u budućnosti vezati za isti.

Nego budite civilizirani, a ne bijesni psi i prestanite s glupim raspravama više, jer će stvarno početi da se dijele banovi.

Mene interesuje sto se ova tema ne locka? Posto po novoizmisljenimglupim pravilima svaki igrac koji se ne povezuje sa nama ili koji je potpisao za drugi klub se locka. Ovo je kako vi nazivate SPAM.

Sve su to igrači koji su se vezali za Chelsea i koji će se možda opet nekada u budućnosti vezati za isti.

Hahahahah šta, znači imaćemo hiljadu tema za svakog igrača kojeg Daily Fail uzme u kontekst s nama? ALO BA! Samo se forum zatrpava govnima i otpadom, ne može čovjek čestito da dođe do onoga što traži jer prethodno mora skrolovati pola metra jer ima kurčevitih tema kolko oćeš. Svako otvara temu za šta hoće i to se tako gomila jer vlada neko pagansko uvjerenje da ako obrišeš temu, neš jebat nikad. Šta koji kurac, još samo fali tema Sandra Partizan vs Soraja. A Jamie Oliver, što i on nema temu?

Hahahahah šta, znači imaćemo hiljadu tema za svakog igrača kojeg Daily Fail uzme u kontekst s nama? ALO BA! Samo se forum zatrpava govnima i otpadom, ne može čovjek čestito da dođe do onoga što traži jer prethodno mora skrolovati pola metra jer ima kurčevitih tema kolko oćeš. Svako otvara temu za šta hoće i to se tako gomila jer vlada neko pagansko uvjerenje da ako obrišeš temu, neš jebat nikad. Šta koji kurac, još samo fali tema Sandra Partizan vs Soraja. A Jamie Oliver, što i on nema temu?

Pa kad oni nemaju problema s tim, ne vidim što bi mi imali.

http://forum.talkchelsea.net/forum/8-transfer-talk/

Nemojte samo spamati u temama koje nisu aktivne. Ako se aktiivira opet prića oko Lazarovog prelaska u CFC za pola godine ili godinu ili više fino se javite u ovoj temi. A aktivne teme iz ovog podforuma će uvijek naravno biti na vrhu, jer se u njima piše. Nemojte samo spamati u temama i riješen je problem. Ne mogu se selektivno ključati teme, jer ima jako puno igrača u samom podforumu. To bi bio ogroman posao i nikad dovršen. Niti mi admini znamo iza kulisa šta se zbiva.

Jel mora sve ovdje biti isto kao i kod njih? Obicno smetljiste i nista vise. Ionako nista pametno covjek nema procitati na ovakvim temama a ima ih milion. Kad igrac ode u drugi klub, brises temu i cao. Sta imas cekati 5 godina ne bi li se ozbiljno povezao pa presao. Ako se desi, otvori temu. Cas posla. 

Gledaj tema ljeb te jebo: Mario jebeni Gomez, Dede HAHAHHAHAHAHHA, Javier Zanetti, Alan Dzagoev, Heung Min Son, Yilmaz, Kaka, Iago Aspas AHAHAHHAHAHAH, David Villa, GANSO aaaaaaaaaaaaaaaaa, Maicon Sisenado i tako dalje.

• Adi mijenja naslov u Lazar Marković (Srbija, 1994)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.