Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

@Blues_95

Optužit će te za nacionalizam :P

A što se tiče te priče Lazar-Neymar. Meni je Laza draži, jer je kao i ja navijač Chelsea-ja, ali Neymar je daleko ispred njega što se tiče igranja lopte, trenutno. Kako će kasnije biti, ne znamo. ;)
  • Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1325975569' post='15289']@Blues_95 Optužit će te za nacionalizam :P A što se tiče te priče Lazar-Neymar. Meni je Laza draži, jer je kao i ja navijač Chelsea-ja, ali Neymar je daleko ispred njega što se tiče igranja lopte, trenutno. Kako će kasnije biti, ne znamo. ;)[/quote]
Hajd valjda nece ! :D

Meni je drag Lazar jer sam navijac Partizana , i gledao sam ovaj interviju kad je bio na tv-u , svakako je Neymar ispred Lazara sto se tice igre ! :)
ma jeba vas neymar, pitanje je opce kako bi se on snasao u premierligi, pa pogledaj ga 26,5 kila s krevetom...dok naleti na nekog mrgu stopera usrat ce se mali u gace..neymar mi se cini ko slabic, a slabici tesko da mogu proci u premierligi

neymar se zasad dokazao samo na onim brazilskim livadama koje se nemogu mjeriti s premierligom

rađe hulka dovesti nego neymara...
Samo smo razglabali o tome, da je Neymar trenutno bolji od Lazara. Niko nije rekao, dajte ga u Chelsea (mada ja bih itekako to volio).

Onda ne znam zašto Hulka tu spominješ? Nismo pričali o tome koga treba dovesti, bar kako ja znam.
pa vidli ste ga protiv barce nesmije pogledat piquea a kamoli mu prić, a kamoli ga pokušat driblat, šta bi onda u engleskoj ti su joÄ‘ veće mrgetine.

di* još*
[quote name='sturridge' timestamp='1326008781' post='15351']
pa vidli ste ga protiv barce nesmije pogledat piquea a kamoli mu prić, a kamoli ga pokušat driblat, šta bi onda u engleskoj ti su joÄ‘ veće mrgetine.

di* još*
[/quote]
Nemoze on sam igrati protiv Barcelone . Po tvojoj prici ni Cristiano Ronaldo nevalja jer ni on nije nikad nista pokazao protiv Barcelone

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326016911' post='15358']
Volio bih vidjeti Neymara protiv onih mesara iz Stokea, Hutha, Shawcrossa i sličnih, pa kad bi ga oni izudaralii laktima i balvanima kupili bi ga lopatom s terena...di če on Premiership igrat.
[/quote]
Prvo ga trebaju uhvatiti pa onda da ga udare . Al' hajd ga ti uhvati !
Neymar je veci od Messi-a , I Messi-a udaraju , i opet sta radi svakom stoperskom paru i svakoj odbrani ? ? ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1326019629' post='15367']
Nemoze on sam igrati protiv Barcelone . Po tvojoj prici ni Cristiano Ronaldo nevalja jer ni on nije nikad nista pokazao protiv Barcelone

Prvo ga trebaju uhvatiti pa onda da ga udare . Al' hajd ga ti uhvati !
Neymar je veci od Messi-a , I Messi-a udaraju , i opet sta radi svakom stoperskom paru i svakoj odbrani ? ? ?
[/quote]

Šta ga imaju hvatat, pa on treba doć u šesnaesterac u kojemu su oni i tako i tako cijelu utakmicu...pričaš nebuloze
j

[quote name='sturridge' timestamp='1326008781' post='15351']

di* još*
[/quote]

potpis

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326016911' post='15358']
Volio bih vidjeti Neymara protiv onih mesara iz Stokea, Hutha, Shawcrossa i sličnih, pa kad bi ga oni izudaralii laktima i balvanima kupili bi ga lopatom s terena...di če on Premiership igrat.
[/quote]

potpis

pa di ce on, messi koji nije toliko snažan je još uvijek duplo jači od neymara
onaj engleski vjetar bi neymara otpuhao, mora mali još puno žganci jesti da bi bio za PL
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1326116726' post='15751']
[url="http://nz.sports.yahoo.com/football/news/article/-/12539711/"]http://nz.sports.yah...cle/-/12539711/[/url]

Neće nam valjda LIverpool uzeti igrača :S
[/quote]

Nek odjebe gamad s Anfielda, Lazar je naš!
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1326116726' post='15751']
[url="http://nz.sports.yahoo.com/football/news/article/-/12539711/"]http://nz.sports.yah...cle/-/12539711/[/url]

Neće nam valjda LIverpool uzeti igrača :S
[/quote]

Tako to ide....Kupit će Lazara a nama uvaliti Lucasa Leivu.
  • 1 mjesec kasnije...
ÄŒim o njemu pišu Goal.com znamo da se radi o ozbiljnom planu !
http://www.goal.com/en/news/9/england/2012/02/19/2915621/chelsea-plan-to-snatch-liverpool-target-lazar-markovic
pa pogodi Babović stativu na kraju, ali Grant je izgleda odlično taktički postavio ekipu.. Ipak je Partizan jedini ozbiljan klub u Srbiji,
  • Autor
[quote name='Zxenox' timestamp='1329679605' post='28075']pa pogodi Babović stativu na kraju, ali Grant je izgleda odlično taktički postavio ekipu.. Ipak je Partizan jedini ozbiljan klub u Srbiji,[/quote]Meni je bilo zao kad je Stanoje odpusten ali kad sam cuo da dolazi Grant znao sam da ce to biti dobro za ekipu ipak ima vise iskustva u jacim ligama i klubovima i vidi se da mnogo fizicki popravlja igrace da mogu da izdrze teske utakmice u LŠ ako se opet plasiramo,a ne ko prosli put protiv Anderlehta pred kraj svi pomrli osim Clea :)
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.