12. juni 2014.12 god. comment_177418 hahaha e drago mi je da ja nisam umjesan u ovo oko nacionalizma :D Lazare dodji u Celsi da se srpska legija prosiri Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177439 Za Penzionera je 'Raketa' najjaci igrac i moze da dodje u Chelsea, a za Markovica nema mesta. Koja objektivnost. Nacionalista. Lepo igra Rakitic, ali po meni nije igrac koji nam je potreban i Fabregas bi bio bolje pojacanje od njega. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177451 Pa da, nacionalista i to onaj veliki. Ja prvi želim da Mandžukić dođe u Chelsea a on meni i ivanovicu2 psuje majku.....krajnje nefer Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177453 Ma sta ce nam to drvo u Chelsea? Vec ih imamo u napadu. Dovesti Diega Costu. Inace, jako cenim Kovacica, bice to veliki igrac, ali dolaskom Fabregasa sada smo puni na toj poziciji. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177464 Hahahhah.... Odmah da razjasnimo, nisam niti jednom psovao majku, kao drugo, u Chelsea ima mjesta za Rakitića, odnosno više nema zbog Fabregasa, ali da nije on došao bilo bi mjesta za Rakitića. Slažem se sa Strahinjafom da je Fabregas bolje rješenje jer je više godina na vrhunskom nivou i jer ima premijerligaško iskustvo.. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i vi, ja sam odmah rekao, ne želim Markovića, prije bih doveo zvijer Mitrovića koji je pravi napadač, visok, jak, nogometno bezobrazan... Kaletu ne zamjeram ništa jer sam dugo na forumu pa znam otprilike kakav je, jedino me čudi od ivanovića što je tako prihvatio ono što sam mu napisao i strahinjaf, nije mi jasno na osnovu čega to govori, ali dobro Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177469 Kaletu ne zamjeram ništa jer sam dugo na forumu pa znam otprilike kakav je Kakav sam? (opsirno misljenje xexexexe) Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177473 Zajebant (u dobrom smislu, da nebi poslije bilo opet napada), sjećam se kada sam došao na forum da si mi napisao Dobrodošla Ivana. Onda su mi rekli to ti je Kale.. Prijavi
12. juni 2014.12 god. Autor comment_177476 E moj Kale skontali te svi nikoga više ne možeš naložiti :D Što se Markeca tiče još jedna sezona u Benfiki bi bila pun pogodak Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177486 Penzioner, salio sam se za ovo 'nacionalista' , ali ipak mislim da malo vise forsiras hrvatske igrace i da ih velicas, ali dobro, razumljivo je to. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177489 Vidio bi kako bi pričao o njemu da je recimo šveđanin... idi se leči molim te Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177520 Penzioner, salio sam se za ovo 'nacionalista' , ali ipak mislim da malo vise forsiras hrvatske igrace i da ih velicas, ali dobro, razumljivo je to. Moguće je, svi smo slabi na svoje igrače, pa tako i ja Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177589 Da, ali realno Rakitic je slabo odigrao sinoc protiv Brazila, imao je par gresaka. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179990 Izgleda da je gotovo,ode u Liverpul tako da ovo mozemo zavrsiti,ovo poglavlje...navodno za 25 miliona kako pise Mozzart. Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180033 25 miliona funti za Markovica je puno. A Rodgers ga hoce jer bi im bio dobar za njihov sistem zasnovan na jakim kontrama. Coutinho, Sterling, Sturridge, Markovic sve brzi igraci. Markovic je lik kojem treba prostor za igru kao kad mu gurnes loptu u prostor, tu je najjaci. A ovako prsa u prsa nije nesto. LFC je doveo i Origija. A oce Sancheza al on nece, on bi kod Profesora da haraju. Prijavi
7. juli 2014.12 god. Autor comment_180044 Ne brinite nakon 2 dobre sezone Liverpool ga prodaje nama za ogromne pare kao i obično :D Prijavi
7. juli 2014.12 god. comment_180178 Čitam na netu kako će Lazar uz Brendana za koju godinu biti kanidat za Zlatnu loptu. [spoiler] [/spoiler] Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180245 Lazar je igracina ali kad bi ga mi doveli tesko da bi imao neku minutazu zbog konkurencije na njegovoj poziciji jedino da ga dovedemo i uradimo kao sa Courtoisom 2 sezone u neki dobar klub da se razvije Prijavi
8. juli 2014.12 god. Autor comment_180253 Lazar je igracina ali kad bi ga mi doveli tesko da bi imao neku minutazu zbog konkurencije na njegovoj poziciji jedino da ga dovedemo i uradimo kao sa Courtoisom 2 sezone u neki dobar klub da se razvije Pa eto ga u Liverpulu kud ćeš bolje :D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180280 Kovačić je za Markovića izmislio loptu, tko god kaže suprotno za mene je nacionalšovinist. Prijavi
8. juli 2014.12 god. Autor comment_180283 Kovačić je za Markovića izmislio loptu, tko god kaže suprotno za mene je nacionalšovinist. Ko ? Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180289 Cim ti njega poredis sa hrvatom a ne nekim tamo sestim zna se ko je nacionalsovinist. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.