Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

hahaha e drago mi je da ja nisam umjesan u ovo oko nacionalizma :D Lazare dodji u Celsi da se srpska legija prosiri 

• Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Za Penzionera je 'Raketa' najjaci igrac i moze da dodje u Chelsea, a za Markovica nema mesta. Koja objektivnost. Nacionalista. Lepo igra Rakitic, ali po meni nije igrac koji nam je potreban i Fabregas bi bio bolje pojacanje od njega. 

Pa da, nacionalista i to onaj veliki. Ja prvi želim da Mandžukić dođe u Chelsea a on meni i ivanovicu2 psuje majku.....krajnje nefer

Ma sta ce nam to drvo u Chelsea? Vec ih imamo u napadu. Dovesti Diega Costu. Inace, jako cenim Kovacica, bice to veliki igrac, ali dolaskom Fabregasa sada smo puni na toj poziciji.

Hahahhah.... Odmah da razjasnimo, nisam niti jednom psovao majku, kao drugo, u Chelsea ima mjesta za Rakitića, odnosno više nema zbog Fabregasa, ali da nije on došao bilo bi mjesta za Rakitića. Slažem se sa Strahinjafom da je Fabregas bolje rješenje jer je više godina na vrhunskom nivou i jer ima premijerligaško iskustvo.. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i vi, ja sam odmah rekao, ne želim Markovića, prije bih doveo zvijer Mitrovića koji je pravi napadač, visok, jak, nogometno bezobrazan... Kaletu ne zamjeram ništa jer sam dugo na forumu pa znam otprilike kakav je, jedino me čudi od ivanovića što je tako prihvatio ono što sam mu napisao i strahinjaf, nije mi jasno na osnovu čega to govori, ali dobro

Penzioner, salio sam se za ovo 'nacionalista' , ali ipak mislim da malo vise forsiras hrvatske igrace i da ih velicas, ali dobro, razumljivo je to.

Penzioner, salio sam se za ovo 'nacionalista' , ali ipak mislim da malo vise forsiras hrvatske igrace i da ih velicas, ali dobro, razumljivo je to.

Moguće je, svi smo slabi na svoje igrače, pa tako i ja

• 4 sedmice kasnije...

Izgleda da je gotovo,ode u Liverpul tako da ovo mozemo zavrsiti,ovo poglavlje...navodno za 25 miliona kako pise Mozzart.

25 miliona funti za Markovica je puno. A Rodgers ga hoce jer bi im bio dobar za njihov sistem zasnovan na jakim kontrama. Coutinho, Sterling, Sturridge, Markovic sve brzi igraci. Markovic je lik kojem treba prostor za igru kao kad mu gurnes loptu u prostor, tu je najjaci. A ovako prsa u prsa nije nesto.

LFC je doveo i Origija. A oce Sancheza al on nece, on bi kod Profesora da haraju.

Lazar je igracina ali kad bi ga mi doveli tesko da bi imao neku minutazu zbog konkurencije na njegovoj poziciji jedino da ga dovedemo i uradimo kao sa Courtoisom 2 sezone u neki dobar klub da se razvije

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.