5. decembar 2011.14 god. comment_9683 Ime:Lazar Marković Godine:17 Pozicija:CF,RWF Sjajan igrac gledao sam ga u JSL i zaista mogu vam reci da je odlican pored toga san mu je da zaigra za Chelsea, volio bih da ga kupe i da u Partizanu ostane na pozajmici do kraja sezone i od sledece sezona da bude zamjena za Dannyia(pisem to zato sto citam da odlaskom Anelke necemo imati zamjenu za krilne igrace)da ponekad uleti protiv slabih timova u PL 5-10 min. do kraja http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/375-lazar-marković-chelsea-je-moj-san http://www.transfermarkt.de/en/lazar-markovic/profil/spieler_144303.html odgledajte do kraja i sve ce vam biti jasno ! http://www.youtube.com/watch?v=BSG5C8eSuK4 i jos jedan zanimljiv prilog o njemu http://www.youtube.com/watch?v=QAi8xzWkQX8 Vase misljenje ? Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9684 Kakva je ovo gimnazija u potkrovlju talenat jeste a kao sto kaze u videu na kraju jos je mnogo rada i prolivenog znoja ispred njega da bude oslonac Partizana a da ne govorimo o Chelsea tek, ako ga dovedu na zimu treba ga ostaviti na posudbi u Partizanu do kraja ove a mozda i iducu sezonu Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9686 Rekao sam vec, sef! A jos voli Chelsea. Neko je rekao da bismo ga mogli kupiti ali da ostane u Partizanu do kraja sezone. Moze i tako, slazem se! Ali velika steta bi bila ako ga ne dovedemo... Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9695 Najveći talent Balkana uz Matea KovaÄića iz Dinama. Koja je pozicija inaÄe? Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9704 Po transfermarketu poluspica a moze i desno krilo i spic Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9724 Fenomen, jako jako dobar igrac, volio bih da njega dovedemo i osavimo na posudbi, moze u Partiizanu ali po meni bolje u nekom drugom klubu u evropi da se navikne na kvalitet i jacu igru ... ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9739 ima tek 17 i siguran sam da ce biti oslonac reprezentacije i nadam se za nekoliko godina i oslonac Chelsea :rolleyes: Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9966 Talenat, koji se retko vidja, na nasim prostorima. Sto se tice njegovog eventualnog dolaska u Celsi, ja bih to, ovako nekako. Kaparisati ga odmah, i ostaviti da zavrsi sezonu, u Partizanu. Onda ga dovesti u London, i dozvoliti mu da provede neko vreme sa ostatkom tima, da malo bolje upozna buduce saigrace. Zatim ga proslediti Ajaksu, da tamo igra, dok ne dobije radnu dozvolu. Ajaksov sistem rada sa mladim talentima, ce napraviti igraca od njega. I gori od njega su igrali za Srbiju, tako da ne sumnjam da ce vrlo brzo u A tim. Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9968 Talenat, koji se retko vidja, na nasim prostorima. Sto se tice njegovog eventualnog dolaska u Celsi, ja bih to, ovako nekako. Kaparisati ga odmah, i ostaviti da zavrsi sezonu, u Partizanu. Onda ga dovesti u London, i dozvoliti mu da provede neko vreme sa ostatkom tima, da malo bolje upozna buduce saigrace. Zatim ga proslediti Ajaksu, da tamo igra, dok ne dobije radnu dozvolu. Ajaksov sistem rada sa mladim talentima, ce napraviti igraca od njega. I gori od njega su igrali za Srbiju, tako da ne sumnjam da ce vrlo brzo u A tim. Ajax definitivno ima najbolji rad s mladima, sad je pitanje bi li ga oni uzeli, jer i njima je draze forsirat nekog svog igraca kojeg ce za 3-4 godine prodat za 15 milijuna.. Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9969 Ajax definitivno ima najbolji rad s mladima, sad je pitanje bi li ga oni uzeli, jer i njima je draze forsirat nekog svog igraca kojeg ce za 3-4 godine prodat za 15 milijuna.. Farcelona je nasla fantasticno resenje za to, klauzulom na prednost u otkupu igraca... Sad, da je Lazar nas igrac, prodati ga Ajaxu, i ako pokaze da je zasluzio, vratiti u klub, za neki sitniji novac. Msm, moze se to i sad izvesti, ali, dvaput kupovati istog igraca... Ne ide :D Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9982 Nije to Barcelonino, to Real godinama radi pa ga poceli ostali kopirat, nema potrebe za Ajaxom kad su u partnerstvu sa Vitesseom gdje bi i imao vecu sansu za igru i da se razvije ali otom potom jer to jos uvjek nije igrac Chelsea Prijavi
5. januar 2012.14 god. comment_14731 zanimljiv igraÄ u svakom sluÄaju lijepo bi ga bilo vidjet u plavom dresu Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15043 bolje bi se isplatilo da dovedemo nekoliko mladih talenata kao što je lazar i onda da se oni razve kod nas nego da kupujemo neymara il šta ti ja znam šta Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15048 [quote name='chelseathebest' timestamp='1325881406' post='15043'] bolje bi se isplatilo da dovedemo nekoliko mladih talenata kao što je lazar i onda da se oni razve kod nas nego da kupujemo neymara il šta ti ja znam šta [/quote] A sta mislis koji bi bili na tabeli cekaju da se razviju ti talenti ??? Hoces da budemo kao Arsenal ? Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15110 [quote name='Blues_95' timestamp='1325883605' post='15048'] A sta mislis koji bi bili na tabeli cekaju da se razviju ti talenti ??? Hoces da budemo kao Arsenal ?[/quote] A šta ti misliš koji bi bili na tabeli kad bi Neymar poÄeo lokat??? Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15112 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1325896862' post='15110'] A šta ti misliš koji bi bili na tabeli kad bi Neymar poÄeo lokat???[/quote] Mislim da nece ! A i ako bude "loko" uvijek ga mozes prodati za dobre pare jer je veoma mlad ! Kakav god da je i da loce koliko god , ne bi bili gori nego sad ! Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15113 Balotelli pusi, pije, a opet igra sjajno Your argument is invalid. Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15218 [quote name='Blues_95' timestamp='1325883605' post='15048'] A sta mislis koji bi bili na tabeli cekaju da se razviju ti talenti ??? Hoces da budemo kao Arsenal ?[/quote] alo momak, igraÄe ko neymar nemos dobit ispod 50 milki, Äak mislim da će on biti plaćen i puno viÅ¡e svakako puno previÅ¡e i prenapuhano i onda joÅ¡ da nam se dogodi novi torres... i ko arsenal nebi sigurno bili jer ti mladi talenti nebi odma bili gurani u vatru kao kod arsenala, nego bi se postupno razvijali, na klupi ili na posudbama Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15225 [quote name='chelseathebest' timestamp='1325881406' post='15043']bolje bi se isplatilo da dovedemo nekoliko mladih talenata kao što je lazar i onda da se oni razve kod nas nego da kupujemo neymara il šta ti ja znam šta[/quote] Neymar po tebi nije mlad , a jos manje talentovan ? Nemozes porediti Torres-a i Neymar-a , Torres kada je dosao imao je 26 godina (i bio je u krizi i u padu forme,protiv Chelsea uvalio dva komada i to mu je bila najbolja utakmica te sezone) , Neymar ima 19 godina , u odlicnoj je formi , Neymar moze samo vrijediti jos vise , nemoze mu se smanjiti cijena (moze , ali veoma tesko) . Svakako je puno 50 miliona , ali on ce vjerujem potvrditi da vrijedi i mnogo vise , uz pravilan rad s njim [b]moze biti[/b] za 2-3 sezone u rangu Messi-a. [quote name='chelseathebest' timestamp='1325968180' post='15218'] [b]alo momak[/b], igraÄe ko neymar nemos dobit ispod 50 milki, Äak mislim da će on biti plaćen i puno više svakako puno previše i prenapuhano i onda još da nam se dogodi novi torres... i ko arsenal nebi sigurno bili jer ti mladi talenti nebi odma bili gurani u vatru kao kod arsenala, nego bi se postupno razvijali, na klupi ili na posudbama[/quote] Da mi je vidjeti igraca koji se razvio na klupi ! A vidis li ti kako nasa uprava "unistaje" mlade nade ? (Kakuta,van Aanhold,Davilla i nemogu se sjetiti ko jos) I [b]'alo momak [/b]ta konstatacija da mi "kalimo" neke igrace uopste nepije vodu ! Daj Boze da uspiju Josh , Lalkovic , Bruma , Bertrand , Chalobah , Piazon , Kakuta , Davilla uspiju , ali s ovakvim posudbama tesko ce uspijeti ! Izvinite zbog offtopica ! Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15228 Ovaj momak zaslužuje Chelsea, nadam se da će na kraju ipak biti nešto od svega ovoga i da će se bratski Chelsea i Partizan dogovoriti. Prijavi
7. januar 2012.14 god. Autor comment_15238 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325969549' post='15228'] Ovaj momak zaslužuje Chelsea, nadam se da će na kraju ipak biti nešto od svega ovoga i da će se bratski Chelsea i Partizan dogovoriti. [/quote]I jos je vatreni navijac Chelsea... Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15259 Jebo vas Neymar, ako se s Lazarom bude radilo na pravi naÄin, može biti tata ovome frizurku!! Prijavi
7. januar 2012.14 god. comment_15276 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1325971935' post='15259']Jebo vas Neymar, ako se s Lazarom bude radilo na pravi naÄin, može biti tata ovome frizurku!![/quote] Dubro da ti mozda nisi pogrijesio topic , nije ovo humor ! ! ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.