Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lazar Marković (Srbija, 1994)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 265
  • Pregledi 21,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
Uspostavljen je kontakt izmedju Celsija i Partizana.To je sve sto mogu da kazem.Cifra je oko 8 miliona evra.
Poznajuci upravu FK Partizan,ovo je vrlo,vrlo blizu dogovora.
za neke manje pare bi ga možda bilo dobro kupit, pa nek ostane još nekoliko godina u Partizanu ili šta već
i onda za koje 3-4 godine ako se pokaže kao dovoljno dobar, dobiti šansu i u plavom dresu
teško da bi prije dobio nekakvu šansu
Imam informaciju,koja bi trebala da bude dosta pouzdana,da je Lazar prodat Plavcima za sumu izmedju 9 i 10 miliona evra.
Dakle,na leto postaje igrac Celsija.
Da li ce ostati jos godinu dana na pozajmici u Partizanu ili odmah dolazi u London to ce se videti.
Radna dozvola za njega nece biti problem,jer veliki talenti i mladi igraci bez problema dobijaju taj dokument bez ozbira da li ispunjavaju neke druge uslove za to,tipa da su odigrali odredjeni broj utakmica za reprezentaciju itd.

Ako bude nekih novih saznanja(van novina i medija) odmah cu preneti.

Poznavljam,moj izvor kaze da je posao zavrsen.
Ja mislim da ce prije Feruz izboriti mjesto u prvom sastavu, ali vidjecemo sta ce biti od ovog momka, posto vec ima status prvotimca u Partizanu najbolje ga ostaviti u Partizanu i iducu sezonu pa onda posudba u neku jacu ligu.
Jesam Zvezdas,ali Lazar Markovic je nevidjen talenat.Ako ga Celzi kupi,treba da ga odmah posalje negde na pozajmicu da se dalje razvija,jer je prerastao Partizan i domacu ligu i ako bi ostao jos godinu u Srbiji samo bi stagnirao. Decku je san da zaigra za Celzi,a to mu je ogroman plus.
  • Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1336675887' post='47570']
ako je ova cijena istinita, to je smiješno :)
pa Marina koji se dokazao u Bundesligi smo dobili za manje

w/e, nisu moje pare :)
[/quote]
Kad uzmes u obzir da je 5 godina mladji i da je imao bolju sezonu od Marina to dodje na svoje...
Je 5 godina mladji, ali je Marin i dalje mlad i ima pred sobom puno godina, a sto se tice sezone, Marin je bio ozljeden, a realno, lakse se dokazat u Srpskoj ligi nego u Bundesligi
Ne znam i ako dodje bit ce kao i lukaku mozda cak i gore jos.. Umjesto da uzmemo igraca koji ce moci igrati pa i u prvoj postavi mi trazimo da nam igraci igraju za rezerve
ja sam citao izjavu njihovog predsjednika da markovic neide nigdje i da su sve ponude jos od zime pa dosad odbijene
E moj Zemo,ne znas ti ko je nama predsednik.
Mi navijaci Partizana,to najbolje znamo.

Tako je pricao i za Stefana Savica pred kvalifikacije za Ligu Sampiona,pa je otisao u Siti.
Talenat jeste , ali ima mali milion talenata sirom svijeta , samo neki od njih postanu veliki igraci . Nadam se da tako biti sa Lazarom , iako sam skeptican .
Radije bi umjesto njegova dovođenja uveo u seniorsku momčad Bamforda i pomalo mu davao minutažu, da bilježi nastupe i skuplja iskustvo, a tu minutažu vremenom povećavati.. Samo je godinu dana stariji od Lazara, a već je u klubu i ajmo reć, zna kako stvari tu idu.
[quote name='Brane' timestamp='1336740863' post='47714']
Radije bi umjesto njegova dovođenja uveo u seniorsku momčad Bamforda i pomalo mu davao minutažu, da bilježi nastupe i skuplja iskustvo, a tu minutažu vremenom povećavati.. Samo je godinu dana stariji od Lazara, a već je u klubu i ajmo reć, zna kako stvari tu idu.
[/quote]

Slazem se s tobom u potpunosti...malo sam gledao ovog Bamforda i jako mi se svidio...tako da zasto ga pomalo ne ubacivati i pruzati sansu i ostalim mladim igracima, Kakuta, Piazon, Lukaku...a ne svake god srati i dovoditi po 3-4 neka mlada talenta lol....da nam oni svi na kraju odu negdje ne dobivsi ni priliku da zaigraju za CHe....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.