Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1337427976' post='49842']
Mogao bi večeras početi na lijevom krilu.
[/quote]

Ma da...
  • Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakva prodaja :o

Sljedece sezone nek' se rotira sa Colom i onda one tamo naredne prvi tim.
Tek su mu 22 god.,sa 24-25 imat' cemo vrhunskog beka. :D
Momak je zasluzio stvarno, moze bolje odigrat na toj poziciji i od Kaloua i Maloude, svaka mu cast! Debi u Ligi prvaka, pa jos k tome finale - ne moze bolje.. Samo hrabro i da odigra onako kako on zna!
Ovo mi se svidja kod RDM,ima muda ubacit' u ovakvoj utakmici Bertranda koji je neiskusan.
Da je AVB jos menadzer nebi ovaj vidio ni klupe. :D
odličan večeras u obrani, svaka mu čast, u napadu smo ajmo reć zakazali, ali realno doć u finalu LP na Alianz Arenu na noge Bayernu, teško se moglo čekivat da ćemo mi kolo vodit :) na kraju mi vodimo kući ono najvažnije :D trfej LP a mladi Ryan je dio toga, stvarno odlična utakmica , svaka mu čast....
Jebenica, nema sta! Momak 89. godiste debitira u finalu Lige prvaka i odradi posao i vise nego dobro. Ne znam kome vise skidam kapu, Ryanu ili Di Matteu!
Meni je sinoc Ryan bio veoma los . Ne znam da li za cijelih 70tak minuta (sto je odigrao) dotaknuo loptu 10 puta .Vjerovatno ga je obuzela treba, nije mala stvar debitovati u finalu lige prvaka . Ali nema veze mlad je ima jos vremena za njega . On je buducnost na lijevo strani .
Zamislite da ovako mladi osvojite LŠ, a tek je budućnost osvajanja trofeja pred vama! Svaka čast mali!
PA ljudi moji, on je i stavljen da pomogne Cole-u da se odbrani od Lahm-a i Robbena. Sto se toga tice, decko je odradio svoj deo posla taman kako treba.
ako će Di Matteo ostati na klupi, nebi se začudio da ovaj momak napravi dobru karijeru dok pak s druge strane dolaskom nekog drugog trenera mislim da bi "pao u vodu".
[quote name='razbijach' timestamp='1337523525' post='50512']
ako će Di Matteo ostati na klupi, nebi se začudio da ovaj momak napravi dobru karijeru dok pak s druge strane dolaskom nekog drugog trenera mislim da bi "pao u vodu".
[/quote]

Ne vjerujem da on moze propast ko sto ti kazes, bez obzira na trenera, on se vec sad rotira s Ashleyem i tko god dođe ( ne daj Boze da RDM ode, al ajmo hipotetski ) ce nastavit to radit i dalje, jer je Ryan pokazao da zna i može. Usput receno, on i Cole su nam jedini igraci na toj poziciji, a sanse da se dovede jos netko su minimalne, tako da je pred Ryanom blistava karijera u Chelseaju, samo da ga ozljede zaobiđu :)
Da se htjelo napadati s lijeve strane i zaboraviti na odbranu igrao bi ili Sturridge ili Torres, ali ne. Bitno je bilo zatvoriti što bolje i Lahma i Robbena (koji su sjajni naprijed), tako da Ryan je puno pomogao Coleu.

Drugo je to, što ipak , nema prodornost za krila, ali nije njegova krivica. Zna se da je ipak njemu prirodna pozicija LB, iako je nekad počeo kao krilni igrač.

Ma sve u svemu, dobar je bio, pomogao je ekipi, te možete mislit koliko će njemu značiti u nastavku karijere to, što je tako mlad zaigrao od prve minute u finalu LP i istu osvojio.

Bravo Ryan ;)
Njegova glavna uloga je bila da pomaze a. cole-u u obrani sto je i fenomenalno radio... prema naprijed se nije bas iskazao ali nema veze... on je svoju zadacu odradio odlicno i ceka ga velika buducnost... ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.